Прахосмукачка робот - 3

• 77 320
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
Да споделя и аз отзиви за новото LG Simple Smileпървото пускане сканираше и разучаваше, сега тича.  Много съм доволна и най-вече от това как се движи, доближава интелигентно стените без да ги докосва, спира на милиметри и като се завърти, обира всчко до стената и от ъглите. Чисти перфектно. Като се качи на килима, автоматично се задейства турбо функцията, резултатът от което е нов килим Simple Smile чак бразди оставя. Адски е безшумен, ей сега го пусках докато децата спят без проблем. Контейнерът се почиства с лекота. Бях изумена колко финпрах се събира, както се вижда и от снимките по-долу.
Като единствен недостатък отбелязвам липсата на виртуална стена, но препречвам я с табуретка я с друго пътя на нежелана достанция. Иначе има перфектна навигация, ходи си от стая в стая и като лъсне си се връща на зарядното. Има много удобна функция my space и аз като такава съм обозначила около кухненския плот и масата, където почиства по два пъти на ден. Радвам се че се сдобих с такава джаджа -помощник!
https://imageshack.com/i/0a8lclj
https://imageshack.com/i/0sd0x2j

# 601
Добре де ,хайде сега сподели от къде го купи ,колко струва,как е гаранцията и сервиза ,че румбата и самсунга ги разнищихме добре и аз съвсем се поболях то на жена да избира и дай Hug........и със здраве да си  ползвате машинката!!!!!!!!!!!

# 602
  • на Мелмак
Честито !
Със здраве да си я ползваш!

# 603
Добре де ,хайде сега сподели от къде го купи ,колко струва,как е гаранцията и сервиза ,че румбата и самсунга ги разнищихме добре и аз съвсем се поболях то на жена да избира и дай Hug........и със здраве да си  ползвате машинката!!!!!!!!!!!

+1  Simple Smile

# 604
Мерси:) то и аз бая четох и избирах и накрая се спрях на въпросното LG. Машинката не е от най-евтините. Аз я купих от Гърция, т.к. Живея в Солун и ми излезе 700 евро с данъка, но в ибей и амазон се намират за 500-600 евро. В Бг не намерих наличност. Ползвам две години гаранция. Имам резервна главна и странични четки както и хепа филтър.

# 605
  • София
Може ли да кажеш кой е точно моделът, щом си толкова доволна  Simple Smile

# 606
Това е моделът както съм писала Simple Smile
Здравейте роботофили:)
Аз в крайна сметка смених iCleboto Arte с LG. И двете марки имат и моп функция.
Това е моделът:
http://www.fotofabrikas.lt/items/Siurbliai-robotai/Siurblys-robo … blys-robotas.html
Чакам да ми го доставят в петък и след като го избробвам ще дам отзиви. Хвалят го много за това как почиства ъгли, удобно сваляне на контейнера, не се блъска в стени и уреди и така.

# 607
Момичета, сигурно е обсъждано, но дали преминават прагове тези красавици?
Не знам за кой модел да питам конкретно, защото не съм се спрала, но като цяло за вида прахосмукачка ме интересува.
iClebo-то е най-добро откъм преминаване на прагове . Виж видеото тест по-долу.
http://m.youtube.com/watch?v=EKhH3GaV6DU

# 608
  • SF
Първи отзиви за Samsung 8845 искате ли?
Но са наистина първи.
Изчисти машинката, но според мен не се справя добре  с ъглите. Има някаква програма за чистене на ъглите специално, но и с нея се върти пред ъгъла като ошашавена и малко преди да докосне стената, спира и сменя посоката. Страхува се от сблъсъци със стени и мебели и на 3-4 см пред тях сменя посоката на движение, а точно покрай мебелите и в ъглите се събира най-много прах.
Освен това не чисти до изтощаване на батерията, а по някое време изписва END спира и започва да си търси станцията.
Прескача прагове - имам преход между коридор и стая, съответно теракот и ламинат, с лайсна - минава го без да й прави впечатление (около сантиметър и нещо е, но преходът е плавен).

# 609
Esmee, какво стана с роботчето? Мирише ли още на изгорял кабел? Как ти се струва след няколко дневна употреба? Шумно ли е? Блъска ли се силно в мебелите?
Нашите съседи са доста чувствителни и шумовете малко ме притесняват.

А, писали сме заедно  Laughing

# 610
  • SF
Не, не мирише. Беше нещо като миризма на пластмаса, кабели, найлон, но явно само като беше току-що отворено и включено веднага да се зарежда.
Не се блъска в мебелите и е безшумно за разлика от Scooba, която докато работи, не можеш да гледаш тв.
Това е тихичко. Можеш и по телефона да говориш, докато си до него.

# 611
  • Пловдив
10-тина дни не бях пускала моя робот и зарядното беше изключено от тока. Сега не иска да чисти. Слагам го на базата, уж всичко е заредено, но като тръгне след 3-4 секунди светва червено и писка, че няма батерия. Зареждам го пак - същата работа. А си свети индикацията, че зарежда. Има ли начин  да разбера дали е от зарядното или от батерията?

# 612
  • SF
И аз исках да ви питам дали непрекъснато си държите роботите в зарядното и дали то винаги е включено? Прегряват ли по този начин, консумират ли излишно ток.
Нямам намерение да го пускам да чисти абсолютно всеки ден. Понякога може и през ден. Какво ще ме посъветвате. В инструкциите не пише и няма препоръки за това как да пестя електричество и самата батерия.

# 613
Това за батерията много ме интересува и мен,разпитах сина ми и той каза че тези батерии са като старите батерии на телефоните т.е. живота им не е много дълъг newsm78

# 614
  • SF
Това за батерията много ме интересува и мен,разпитах сина ми и той каза че тези батерии са като старите батерии на телефоните т.е. живота им не е много дълъг newsm78

Именно. Никел-металхидридни. Какво им пречи да ги правят литиево-йонни?
Хайде да ни отговорят. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт