Прахосмукачка робот - 3

• 77 296
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
# 661
5та серия е много хубава. Като изключим, че моята в момента се развали, много съм доволна от машинката. Обикновените филтри могат да се заменят с хепа, писала съм назад в темата. Разликата се усеща в събирането на фин прах. С хепа филтър е видимо по-пухкав, т.е. улавя и по-фини частици. Но това е консуматив,  може да сменяш според желанието. Батерията на серия 5 по свидетелски показания издържа 2+ години. Моята 581 я взех от немски амазон за 860лв с доставката, така че сегашната промоция си заслужава напълно  Peace

# 662
  • Балчик
dobra, благодаря за отговора. Hug

Тук в описанието отдолу, пише, че е включена литиево -йонна батерия, това възможно ли е, или е грешка?

http://www.amazon.de/gp/product/B007RWIBQE/ref=oh_details_o00_s0 … roductDescription

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 16:38 от Джемма

# 663
  • SF
А защо не си купувате Roomba 620?
Какво им е на тази серия?
В момента са без пари.

http://www.amazon.de/iRobot-Roomba-620-Staubsaug-Roboter/dp/B008 … ef=pd_sim_sbs_k_5

# 664
  • Балчик
Този модел няма програмиране кой ден и  в колко часа да чисти, доколкото зная. 585 е по-хубава от 620 според мен. АКо греша, казвайте докато не съм я платила все още. Laughing

# 665
  • SF
Много ли ти е необходима тази функция? Ако имаш СОТ или домашен любимец, няма да я ползваш въобще.

# 666
  • Балчик
Ами така  си мисля,че ми е необходима. Ще чистя стая по стая, не може иначе.

http://www.youtube.com/watch?v=PCNbGJcNco4#t=110

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 19:25 от Джемма

# 667
Този модел няма програмиране кой ден и  в колко часа да чисти, доколкото зная. 585 е по-хубава от 620 според мен. АКо греша, казвайте докато не съм я платила все още. Laughing
Аз изобщо никога не съм използвала тази функция. Пускам го робота също стая по стая, но в мое присъствие. Други обаче вероятно я използват активно, не знам.

# 668
  • Балчик
Ами на мен идеята ми е да чисти в мое отсъствие.
Кой модел в твоята?
Голямо чудене му се чудя, не знам кое да взема- 585. 620 или 760? newsm78

# 669
Аз пущам робота като излизам за работа. Уна програматор, но не го ползвам. Ръчно пущам при излизане от къщи!

# 670
  • Балчик
Аз пущам робота като излизам за работа. Уна програматор, но не го ползвам. Ръчно пущам при излизане от къщи!

Но така ще ми изчисти само една стая.
Идеята ми е да го програмирам през нощта да чисти в едната стая, като стана да го изместя в другата.А като тръгвам за работа  в третата, като се върна- в четвъртата. И остават още 1 + 24 кв, коридор за вечерта. Crazy 

# 671
  • SF

Но така ще ми изчисти само една стая.
Идеята ми е да го програмирам през нощта да чисти в едната стая, като стана да го изместя в другата.А като тръгвам за работа  в третата, като се върна- в четвъртата. И остават още 1 + 24 кв, коридор за вечерта. Crazy 

Ехаааааааааа....   Simple Smile
Като се тръгваш за работа, го носиш ръчно в третата и го пускаш ръчно. Като се върнеш - ръчно четвъртата. Ако не - даваш още 200 Евро отгоре и ползваш програмата.

Мнение на юзерите - тази програма не се ползва много често. Аз я ползвах няколко пъти, за  да "видя дали става". Е, става. Но няма разлика от това, на излизане от нас, да натисна бутона СТАРТ или да натисна бутона ПОЧНИ ДА ЧИСТИШ СЛЕД МАЛКО.
Освен това, ако нямаш прагове, роботчето си обикаля и по стаите. Моето даже ме ядосва, защото при отворени врати, тръгва да обикаля от стаята в коридора, а оттам - кухнята (нямам врата между двете) и ми "подрежда" обувките, ако не съм взела мерки.

# 672
  • Балчик
Да де, ръчно. Имах предвид, че само за първата ще го програмирам. Laughing Никъде няма да иде и да подрежда, имам високи прагове и голямо стълбище.
Добре де и кво сега, да отказвам 585 и да си поръчам 620 ли?
Оф, то много трудно било да се избере. Утре ще плащам. newsm78
Има ли разлика в качеството на почистване между 5 и 6 серия?

# 673
  • SF
Отложеният старт ли е единствената разлика?
Ако е така, спести си тези 200 лева. Няма да го ползваш (или поне няма да е фатално, ако не го ползваш).
Когато го пуснеш с отложен старт да чисти, докато те няма, то как ще стигне до другата стая, ако никой не го пренесе? Значи в твое отсъствие, ще почисти там, където си го оставила да чисти.
С тези прагове, дори виртуална стена не ти трябва. Моята никога не съм я ползвала досега. Дори не съм си направила труда да й купя батерии и да я разопаковам.
Ако някой иска допълнителна, ще му я продам.

# 674
  • Балчик
Там е работата, че не знам дали само това е разликата. Виртуална стена не ми трябва, а 620 и няма.
Разликата е 90 лв.

Общи условия

Активация на акаунт