Прахосмукачка робот - 3

• 77 293
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
Че тя промоцията не свърши ли още на 15? Rolling Eyes  Аз на сайта си виждам нормалните цени още от мин. седмица.

# 646
  • София
В немския амазон са пуснали промоция на  Roomba 770 - 359 Евро. В Бг е 1000 лв. Миналата година за 309 Е по време на кибер понеделника си купих моята, модел 565 от РЕТ серията. Тази година рано-рано са започнали офертите  Peace

# 647
Момичета, а защо доставката от сайта на irobot е толкова висока?

100 лв  ooooh!
Аз тъкмо се зарадвах, че там са сравнително изгодни и сега ново 20  Tired

Сега ми отговориха, че е техническа грешка и ще го оправят.

# 648
Кой питаше за робот за прозорци:
http://www.amazon.de/dp/B00AWMC41E/ref=gb1h_img_c-1_8727_47228ac … pf_rd_p=449028727
още 1 час ще е 219 Еур

# 649
Здравейте,

Следя темата от известно време, отдавна имам мерак и май тази Коледа и аз ще се сдобия най-накрая с една домашна помощница. Все още не съм избрала точния модел, засега клоня към Румба от 6-та серия, но все още проучвам. Току що обаче попаднах на модел на Кархер, KARCHER RoboCleaner RC 3000. Имате ли някакви отзиви за него, досега не съм го срещала. Марката знам, че е добра, но все пак личните впечатления са най-добри, пък и цена не виждам. Благодаря предварително

# 650
# 651
Да не казвам голяма дума ама толкова пари щях да дам ако освен да прахосмуче миеше пода и стъклата. Преди това май се обсъждаше тук, единственото предимство пред останалите е че си изхвърля боклука в големия контейнер.
За търсещите румба- в днешните сделки в немския амазон ще се предлага 585.

# 652
кака_сийка, пиша тук да не разводнявам амазонската тема.
Отворих робота, под зелената касета с четките се беше натрупало много прах. Изсмуках всичко от всички възможни ъгли. Моторчето в касетата за боклук чистих още преди да сменя филтъра.
Четох в нета за възможни решения при липса на засмукване. Вариантите са да се смени филтъра (не помогна), да се почисти (не помогна) или да се смени мотора, който отговаря за всмукване.
Сигурна съм, че ако поровичкам още малко ще го оправя, но щом мога да хвана гаранцията нека в Германия си му търсят решение. Мисля, че там няма много да му умуват, а ще подменят някой основни части и така ще си имам почти нов робот  Party кето ми харесва.
Пък току виж ми пратили съвсем нов!
Много се ядосах като видях, че с броени дни съм изпуснала 2 годишния период. Добре, че видях кутията с печата от DHL. Амазон първоначално ме отрязаха в и-мейл, но на лайв чат без проблем казаха, че ще поемат поправката и пощенските разходи.

# 653
dobra,аз също бих предпочела да я пратя на Амазон, моята веднъж сме я оправили, обаче ако пак откаже не знам дали ще стане номера. Късметлийка си обаче, че преди изтичането на гаранцията даде дефект, на мен сигурно щеше да е точно след нея.  Laughing Радвам се, че успя.

# 654
dobra,аз също бих предпочела да я пратя на Амазон, моята веднъж сме я оправили, обаче ако пак откаже не знам дали ще стане номера. Късметлийка си обаче, че преди изтичането на гаранцията даде дефект, на мен сигурно щеше да е точно след нея.  Laughing Радвам се, че успя.
Аз реално съм изпуснала гаранцията, защото съм купила смучко на 18 Ноември, а се сетих да им пиша на 23 Ноември. И те съответно отказаха да поемат ангажимент. После обаче се сетих да опитам на база дата на получаване, а не изпращане. И се навиха Simple Smile Бих го нарекла повече късмет отколкото клиентско обслужване. А роботът е развален повече от месец, просто чаках новите филтри. Не решиха проблема, но се забавих порядъчно.

# 655

е, не това са си много пари. Аз търся нещо да 600-700 лв, че дядо Коледа повече не може да отдели:lol:
А иначе как се справят с датчиците на СОТ-а, в един магазин ми казаха, че ги засичат и активират алармата. Ако е така как ги пускатепо зададен час докато ви няма . Чудя се дали има смисъл от програматора, ако няма да мога да я пускам докато съм на работа например. Моля споделете

# 656
Момичета, успях да се добера до една румба 585 от амазон, но се чудя дали да я плащам, че май 5та серия е доста стара?  Thinking
Какво ще кажете, дали да не търся все пак от по-новата 6та серия, та макара и по обикновен модел  Thinking

# 657
  • Балчик
И аз като red shoe. Embarassed

# 658
  • Luxemburg
много се чудя за тези румби, но не знам кой модел да си харесам. Днес в амазон 585 беше на 319€ но след като Milena писа че 770 е била за 359€ мисля да ги следя 7ма серия ако падне отколкото да вземем 5та серия. А тази неато я пуснаха на 389€ http://www.amazon.de/dp/B0094CYFCY/ref=gb1h_tit_c-1_8727_67d7cb6 … pf_rd_p=449028727. Но няма мнения за нея и не ми се рискува. Има ли някъде таблица за румбите кой модел какво има, че съвсем се обърках коя какво повече предлага? Така ще се ориентирам по-лесно коя да си избера.
Намерих такава таблица http://g-ec2.images-amazon.com/images/G/03/kitchen/shops/iRobot/ … latt_20131118.jpg ако е удобна за другите може да се сложи на 1ва страница на следващата тема.

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 22:50 от ronicat

# 659
И аз се нареждам за мнение за този модел 585. Някой има ли я? Май е за собственици на домашни любимци. Каква е разликата с другите по-нови модели от 7-ма серия? В описанието на Амазон пише , че батерията е литиево-йонна. Доколкото знам, все още няма Румба с такава батерия ...

Общи условия

Активация на акаунт