Прахосмукачка робот - 3

• 77 296
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
Привет дами случайно някой да има робота почистване на стъкла заслужава ли си инвестицията

Peace

да, чети назад в темите

# 631
За Winbot na Еcovacs ли става въпрос?

# 632
  • Бургас
Ами да примерно

Peace

# 633
  • Русе
След обстойно проучване реших да е Румба роботчето, но не мога да разбера каква е разликата между 7 и 6 серия, за 5 разбрах, че са никел-кадмий батерия, което не било добре. И някой може ли да ми обясни какво е EXTENDED-LIFE POWER MANAGEMENT вида на батерията на другите.
Специално  Meggysan да попитам от къде я взе твоята от представителя или от техномагазините/понеже ми е градска Grinning/ и гледам, че имаш малки деца - как стои въпроса с малките играчки. Пречат ли му на робота, той ли им пречи, в нас постоянно се търкалят части от лего, топченца пластелин станали на камъчета, а и камъчета и какво ли не. Ако ги глътне ще му стане ли нещо, ако пък са ценни после мога ли да ги извадя от боклука.
Направих сравнение в сайта на технополис на Румбите, но не откривам големи разлики освен в цената де, явно трябва да дадат повече параметри..technopolis.bg/b2c/catalog/updateItems.do?compareitems=E2185209DD1A79F192ECE61F13AF0EFF&compareitems=E2598F47621C8CF192ECE61F13AF0EFF&compareitems=E0EE5BF090ABC4F192ECE61F13AF0EFF&compareitems=27D7262F40883449961D6E6363A57FB5&compareitems=E28D5DE4185AF0F192ECE61F13AF0EFF&compareitems=E17811B02C1362F192ECE61F13AF0EFF&compitemcount=6&next=compareItems
Не ми се получи да  излезе таблицата направо

# 634
  • Русе
Веднага да ти кажа: от Дартек е купена, миналата година точно преди Коледа. Знаеш ли къде е магазина?
На другият въпрос с играчките - отговорът може да ти е странен, но е факт - нямаме играчки по пода, всичко си прибират децата Simple Smile, лего, болтчета и гайки, плеймобилчета, разни други все дреболии нямаме по земята. Играем с играчките и преди да извадим следващата си прибираме предходната, преди да седнем на ядем, първо си прибират и ... . И само им казвам хубаво да огледат земята, че румянка да не им изяде играчките Simple Smile. Иначе си ги прибира в контейнера, трябва да ги търсиш и вадиш.
Не ти се е получило сравнението, между кои се колебаеш? Разлика има в квадратурата на едно чистене, виртуалните стени, какво имаше още, забравила съм вече. Ако имаш въпроси съм на среща.

# 635
  • Русе
 Hug за Меги. Ти и за миялната много  ми помогна така, че всичко ще послушам каквото кажеш. Дартек не го знам, за играчките наистина ми е много чудно, аз имам две момичета и уж са по-прибрани момиченцата ама дрън-дрън. Е до сега чистих с прахосмукачката и що боклук изяде, винаги има по пода, едни дребни части лего събирах 10мин преди да я пусна. Сравнение правих между всики Румби в технополис да разбера точно разликите.Квадратура гледам всички ги пише 80 кв, време на чистене 3 часа, наистина някои са с 1 стена някои с 2. /това не знам за какво е, да я пусна само в една стая ли?/ и аз мисля,че мин год преди коледа имаше някакви промоции в технополис и сега ще се оглеждам. Не знам дали си струва 200-300 лв за Румба 780 или 760 примерно или може да си взема от  6 серия. Благодаря ти предварително  bouquet
ПП Намерих сайта на Дартек, те имат още повече модели, така че чуденката ще е още по-голяма

# 636
  • Русе
Аууу, дано не съм те подвела с миялната  Embarassed.

Не знам кои модели си гледала, но със сигурност има модели примерно за 60 кв и 100 кв, 780 е за 100. Мисля, че 5-та серия са виртуалните стени, а следващите с навигатори, това е за да чисти последователно няколко стаи. Аз с две стени чистя редовно холо-кухня, коридор и едната детска. Спалнята и другата детска (засега не я ползваме) ги чистя отделно. Дистанционното не го отчитам за предимство, не го ползвам, но програматора да - настроен си е всяка нощ да чисти хол-кухня, сутрин като излезем пускам към детската с навигаторите може би през ден.
За децата - ами голям тормоз ми беше, но съм доволна от себе си, прибират си всичко децата. Е, единият се опитва да се скатава от време на време, но се наказваме да прибира 2-3 дни играчките само той и после се оправя пак за няколко дни Simple Smile. (караме още на лего дупло, та са маааалко по-големи частите все пак, плеймобилите са с по-дребни части, някой път не ги виждам и аз по земята).

# 637
  • Русе
А за сега съм доволна от миялната щом пак те търся за съвет. Уж ми беше ясно какво е виртуална стена сега пък навигатор трябва да разуча какво е. Отивам да чета Grinning

# 638
  • Русе
Стената е само да спира робота да не ходи там където не искаш. А навигатор управлява робота къде да чисти, слагаш го между стаите и тя така първо изчиства едната стая и после отива в следващата. Иначе се получава хаотично обикаляне. И навигатора може да работи като стена, но стената не може като навигатор.

# 639
Момичета, а защо доставката от сайта на irobot е толкова висока?

100 лв  ooooh!
Аз тъкмо се зарадвах, че там са сравнително изгодни и сега ново 20  Tired

# 640
Изгодно и на мен ми се видя побликували са малко по -ниски цени ,ама това е смешна цена за доставка да не би да не си разбрала?Аз ги гледах и в технополис с 5 процента отстъпка за онлайн пазаруване румбата650 модел излиза 787лв или нещо такова newsm78 и доставката ти е безплатна Peace

# 641
Ами не, такава сума излиза в кошницата, като продължа към плащането.

# 642
marsilena, до колкото ми е известно на мен, 7-ма серия имат HEPA филтър, а 6-та нямат. Този филтър е за улавяне на най-фините частици прах, полени, алергени и т.н. Аз към 7-ма се ориентирах точно заради този филтър, че големият ми син има проблемна кожа и поне това ако може да елиминирам като дразнител би било чудесно.
Кажете моля, колко са шумни тези машинки?

# 643
Това за батерията много ме интересува и мен,разпитах сина ми и той каза че тези батерии са като старите батерии на телефоните т.е. живота им не е много дълъг newsm78

Именно. Никел-металхидридни. Какво им пречи да ги правят литиево-йонни?
Хайде да ни отговорят. Simple Smile
На LG-то е Lithium Polymer

# 644
  • SF
Промоцията на Самсунг в Технополис свършва утре.
Много съм доволна от машинката. Чисти си страхотно. Малко се лута, но всъщност аз не знам другите как се държат, но тази няма някаква логика при чистенето - ходи напред-назад от стена до стена, но понякое време сменя посоките или се върти в кръг. Скубата също прави така - дълги линии от стена до стена, но понякога решава да се върти и в кръг в центъра на стаята и се движи на спирала.
Днес я оставих да чисти сама и излязох. Сега вечерта, когато се прибрах, я намерих заредена в базата си, а всичко идеално чисто. Мога да ям от пода. Laughing
Питайте, ако имате други въпроси и не се колебайте.

Общи условия

Активация на акаунт