Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с космите от кучето си, когато използвам прахосмукачка за килими?
Как мога ефективно да се справя с космите в дома си, ако имам куче?
Как да избера подходящ модел Румба, ако имам куче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с космите от кучето си, когато използвам прахосмукачка за килими?
-
Как мога ефективно да се справя с космите в дома си, ако имам куче?
-
Как да избера подходящ модел Румба, ако имам куче?
-
Как мога непрофесионално да почистя и извърша основно почистване на прахосмукачка iRobot Roomba 555?
-
Как да почистя прахосмукачка Roomba, ако имам куче, което се скубе или в къщата?

/ и гледам, че имаш малки деца - как стои въпроса с малките играчки. Пречат ли му на робота, той ли им пречи, в нас постоянно се търкалят части от лего, топченца пластелин станали на камъчета, а и камъчета и какво ли не. Ако ги глътне ще му стане ли нещо, ако пък са ценни после мога ли да ги извадя от боклука.
, лего, болтчета и гайки, плеймобилчета, разни други все дреболии нямаме по земята. Играем с играчките и преди да извадим следващата си прибираме предходната, преди да седнем на ядем, първо си прибират и ... . И само им казвам хубаво да огледат земята, че румянка да не им изяде играчките
за Меги. Ти и за миялната много ми помогна така, че всичко ще послушам каквото кажеш. Дартек не го знам, за играчките наистина ми е много чудно, аз имам две момичета и уж са по-прибрани момиченцата ама дрън-дрън. Е до сега чистих с прахосмукачката и що боклук изяде, винаги има по пода, едни дребни части лего събирах 10мин преди да я пусна. Сравнение правих между всики Румби в технополис да разбера точно разликите.Квадратура гледам всички ги пише 80 кв, време на чистене 3 часа, наистина някои са с 1 стена някои с 2. /това не знам за какво е, да я пусна само в една стая ли?/ и аз мисля,че мин год преди коледа имаше някакви промоции в технополис и сега ще се оглеждам. Не знам дали си струва 200-300 лв за Румба 780 или 760 примерно или може да си взема от 6 серия. Благодаря ти предварително 

и доставката ти е безплатна