Прахосмукачка робот - 3

• 77 350
  • 772
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темичката Hug Дълго да ви служат и отменят роботчетата Peace
feyaa , аз моята или я вземам на работа с компресора да се одуха хубаво или с обикновената прахосмукачка обирам където мога. Махам тия капаци, които лесно се разглобяват, не съм се задълбочавала, но има ефект според мен. Peace
Ясно, благодаря ти -ще се пробвам да я разглобя до където мога и ще я подновя с един филтър(последния път като ходих до Технополис нямаха доставка, дано сега са се заредили ,че го използвам повече от 3 месеца вече)

# 16
Здравейте и от мен в новата тема Simple Smile
Аз след хиляда търсения и четения, залитания към Скуба, после пренареждане на плановете и т.н., в крайна сметка си взех Агама. Изключително съм доволна, вече десетина дни е у нас, чисти всеки ден, да не кажа по два пъти понякога Laughing Вкъщи е в пъти по-чисто от преди, когато нямах възможност да пускам прахосмукачката често. обаче продължавам да се удивлявам как все намира боклук, дето мен ми се струва, че го няма Laughing

# 17
Е, амазона ми върна $ за повредената скуба 385, и аз, без да губя време, поръчах това:

http://store.irobot.com/product/index.jsp?productId=16779686& … parentPage=family

някой има ли отзиви?

# 18
Е, амазона ми върна $ за повредената скуба 385, и аз, без да губя време, поръчах това:

http://store.irobot.com/product/index.jsp?productId=16779686& … parentPage=family

някой има ли отзиви?

Хм интересно. Аз нямам килими, освен един ЕВА пъзел в края на хола и това май ще ми върши работа. От къде го поръча?

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 09:40 от krasi_kyneva

# 19
# 20
  • Kyustendil
Момичета в процес на избиране на irobot съм. Заслужава ли си модела на промоция в технополис - Робот IROBOT ROOMBA 521
за 599 лв. или да се изръся с още парички за по скъп модел? В къщи съм с ламинат и килими с конци с дължина 2 см.  Отдавна Ви следя, но сега решихме и най-накрая да си вземем, но сме в спор с мъжът ми - според него тази за 599 си е о.к., повече пари не си струвало да се даде. Предварително благодаря за всеки съвет!!!!!

# 21
В Технополис продават само боклуци. Всичко, което съм взела оттам, се е развалило.
Имам Румба 581, купена преди 4 години от представител на АйРобот и струваще 1000 лв. Изплатила е вече няколко пъти вложените в нея пари. Наскоро купих нова батерия и четки от амазон. Мъжът ми обича да чисти с нея и с поддръжката ѝ се занимава  само той.
Успех с покупката.

# 22
  • Пловдив
Колко ти излязоха батерията и четките?

# 23
  • Kyustendil
В Технополис продават само боклуци. Всичко, което съм взела оттам, се е развалило.
Имам Румба 581, купена преди 4 години от представител на АйРобот и струваще 1000 лв. Изплатила е вече няколко пъти вложените в нея пари. Наскоро купих нова батерия и четки от амазон. Мъжът ми обича да чисти с нея и с поддръжката ѝ се занимава  само той.
Успех с покупката.
Много благодаря!   bouquet Аз си го мислех същото, че е по-редно от вносител да си я взема. Иначе една приятелка ми предлага да ми я донесе от САЩ, но четох във форума, че после може да имам проблем с гарация, поддръжка и т.н.

# 24
Здравейте,

Моделите на Агама могат ли да се видят някъде, продават ли се освен в интернет?

# 25
В Метро съм виждала, че ги продават.

# 26
Здравейте,

Моделите на Агама могат ли да се видят някъде, продават ли се освен в интернет?

Аз поне не успях да намеря (за Метро не съм се сетила) и в крайна сметка си я поръчах на сляпо Simple Smile

# 27
Колко ти излязоха батерията и четките?

Батерията 45 евро, но мисля, че има и по-евтини оферти.
Комплект четки пак около 45 евро.

# 28
  • София
И ние си я взехме от Технополис, нямаме проблеми с нея вече 6ти месец Simple Smile
Много сме доволни. С куче сме и е доста трудно чистенето всеки ден, а така пускам прахосмукачка на 1 месец и на седмица минавам на местата на които не може да мине робота с метличка и си е чистичко Simple Smile

# 29
с този робот се родих-кактоя наричаме в къщи -нашата Бонка Wink(от филма Забранена любов)дори децата сами си я пускат в стаята-имам я от 2 год-миналата година от фирмата в София си купих нов комплект четки с кутията,защото започна да трака и се изтърка на места самата кутия и четките не прилягаха добре,но никакви други проблеми няма-аз имам модела 521-купих си от нета едни представки отдолу и за миене-хитро е Wink,ама ми е по-бързо с парцала!

в продавалника има една много изгодна оферта-на моя приятел е-намира се в София!
http://prodavalnik.com/prahosmukachka-robot-irobot-roomba-770-i11249249

Общи условия

Активация на акаунт