Прахосмукачка робот - 3

• 77 397
  • 772
  •   1
Отговори
# 420
Фериде, защо да не се пере филтъра? Пере се, не трябва да се мокри контейнерчето за боклук в зоната с малката перка. Прала съм и хепа и обикновен филтър, но не го прави често. За ежедневно "изтупване" просто го осмуквам с обикновената прахосмукачка и светва.

Like smoke, единственото, което ми хрумва е, че не е поставила добре румбата върху докинг станцията. В такъв случай да пробва с двойно натискане на clean.

# 421

Like smoke, единственото, което ми хрумва е, че не е поставила добре румбата върху докинг станцията. В такъв случай да пробва с двойно натискане на clean.

Peace Благодаря много. Май е било това.

# 422
Аз искам да попитам отново. Сигурни ли сте, че филтърът на Румба 620 не се пере. Някак си не искам да вярвам, че на всяко почистване ще ставам в прах от глава до глава и всеки път ще слизам до контейнера пред блока.
На мен като си купувах Румбата, самите вносители ми казаха, че се пере, суши и ползва пак  Simple Smile. Не виждам защо да не се пере - той е от нетъкан текстил и ако се пере внимателно, като лекичко се потърква с върха на пръстите и после се изплаква, спокойно може да се използва няколко пъти.

# 423
Dobra и Plump, благодаря ви момичета!
Бяха ми казали, че не се пере, тук в темата.
Но почвам да го пера и аз.
А това с прахосумченето с друга прахосмукачка е просто страхотна идея  Hug

# 424
  • София
Здравейте!
Скоро и аз ще бъда притежателка на прахосмукачка робот.
Интересува ме обаче, в една от стаите ни плочките са почти черни, това дали ще бъде проблем за робота, тъй като на няколко места прочетох, че елиминира тъмните настилки?? Thinking

Засега съм се насочила към Агама (не е категорично, но нямаме дом. любимци, настилката ни е само плочки + мраморна мозайка), единствено защото не прочетох собственик на робот с такава марка да се оплаква, но все пак не съм изчела и трите теми от - до, а само по диагонал. Така, че ще разчитам, ако са се появили недоволни - да ме посъветват. Praynig

Също така, притежателките на Агама - от къде си поръчахте вашите роботи? Колебая се за www.electron.bgThinking

# 425
Здравейте!
Интересува ме обаче, в една от стаите ни плочките са почти черни, това дали ще бъде проблем за робота, тъй като на няколко места прочетох, че елиминира тъмните настилки?? Thinking

Засега съм се насочила към Агама (не е категорично, но нямаме дом. любимци, настилката ни е само плочки + мраморна мозайка), единствено защото не прочетох собственик на робот с такава марка да се оплаква, но все пак не съм изчела и трите теми от - до, а само по диагонал. Така, че ще разчитам, ако са се появили недоволни - да ме посъветват. Praynig

Също така, притежателките на Агама - от къде си поръчахте вашите роботи? Колебая се за www.electron.bgThinking
Аз си го поръчах моя от bomba.bg Но роботчето според мен е супер за теракот, ламинат.Вече нямам косми по пода ( ние сме три дами с дълги коси ), никакви други боклуци по пода. Децата ми го обожават и предимно те го пускат през деня.

# 426
Здравейте!

А аз съм от недоволните от Агама. И по-скоро от батерията - на 6-ия месец рязко спадна времето, през което работи - 25 минути. От сервиза продължават да ми отговарят, че е консуматив, и да си купя нова батерия за 85 лв. Днес ще пиша на Комисията за защита на потребителя.
Ако на всеки 6 месеца ще купувам батерия по 85 лева плюс цената на самата Агама, по-добре да си бях взела Румба!  #Cussing out

# 427
  • София
anisab, ти от колко време имаш твоя робот?

Мадам, а като изключим този проблем с батерията, който разбира се не е никак маловажен, доволна ли си от робота?

И на двете ви благодаря за мненията! Hug

# 428
anisab, ти от колко време имаш твоя робот?

Мадам, а като изключим този проблем с батерията, който разбира се не е никак маловажен, доволна ли си от робота?

И на двете ви благодаря за мненията! Hug
Моля. От април, значи моята е на 7 месеца. На мен ми трябваше робот който да събира косми и прах и този се справя чудесно. Много лесно се почиства след това, тъй като аз се притеснявах как ще чистя четките като се омотаят косми. Всичко това става лесно и бързо.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 12:04 от anisab

# 429
.....в една от стаите ни плочките са почти черни, това дали ще бъде проблем за робота, тъй като на няколко места прочетох, че елиминира тъмните настилки?? Thinking

Засега съм се насочила към Агама (не е категорично, но нямаме

Имаме 2 стаи с много тъмен, кафяв теракот. Чисти, не се заблуждава, но говоря за РУМБА.

# 430
Здравейте,
От доста време ви чета и съм замислила покупка и аз на робот. Живея в Солун и тук попаднах на сайт, който предлага бая марки.
http://www.skroutz.gr/s/3354642/Neato-XV-25.html
Аз лично се колебая между roomba и neato. За румба прочетох бая отзиви, но някой има ли neato да сподели доволен ли е?
Първоначално мислех да си купувам парочистачка с вакум на Керхер главно заради изпирането на килими, но вече се чудя. То имаме два малки килима. А пък роботите звучат така примамливо.. newsm78

# 431
Здравейте!

Настилката в спалните ни е с цвят венге и няма никакъв проблем с чистенето  Peace

# 432
  • София
Здравейте,
От доста време ви чета и съм замислила покупка и аз на робот. Живея в Солун и тук попаднах на сайт, който предлага бая марки.
Аз лично се колебая между roomba и neato. За румба прочетох бая отзиви, но някой има ли neato да сподели доволен ли е?
Първоначално мислех да си купувам парочистачка с вакум на Керхер главно заради изпирането на килими, но вече се чудя. То имаме два малки килима. А пък роботите звучат така примамливо.. newsm78
В амазон бях чела много добри отзиви за Neato, но аз си взех румба.

# 433
Всички Румби ли са с по една четка (тази която се вижда)?

Самсунга ми е с две...
http://www.samsung.com/uk/consumer/home-appliances/vacuum-cleane … ot/VCR8980L4K/XEU

# 434
Здравейте,
В амазон бях чела много добри отзиви за Neato, но аз си взех румба.

Да, явно е добра машина, те и парите не са малко та да се усъмниш...аз бих взела по-доброто, но казва ли ти някой кое е то?
Аз искам и скуба и мисля да взема най- новия модел, ако не се лъжа е 390. Повечето отзиви бяха за модел 385. Някой да каже дали новата превъзхожда по стария модел като изключим цената й?

Общи условия

Активация на акаунт