Прахосмукачка робот - 3

• 77 350
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря! Явно за Коледа ще имат оборот Laughing И аз за тогава планувам.

# 511
Здрасти на всички, имаме нашия ATD 325 от около 3 месеца и работи почти безспирно, по 2 пъти дневно, почти до пълно изтощение. Настройваме го да се включва сам. Не сме имали проблеми досега с нищо. Засякох колко време работи с едно зареждане - 130 min, както е описано в характеристиките на модела. Изчиства площ от около 60 кв. м без да падне цялата батерия. Имаме и килим - няма проблем с него. Имаме котки и събира космите и камъчетата от тоалетната. По мое мнение си заслужава. Сравнявайки го с Roomba, които така ми ги навираха в лицето, мога спокойно да заявя, че моята машина е на по-високо ниво, не защото е моя, а защото ме грабна с възможности и ЦЕНА (IRobot-ите са на двойни-тройни цени). И майка ми си купи същата. Не искам да звуча язвително, и преди бях писала, но тези дето ми рекламират Agama явно не вярват, че съществува робот, който наистина върши работа, а не да казваме само, че имаме робот вкъщи. bowuu

# 512

Започвам вече да заподозирам някаква реклама на твоята машинка....и звучиш доста язвително в мнението си за нас, които казваме, че си имаме роботи вкъщи.  Peace

# 513
Аз съм си доволна от моята "машинка" и понеже много от вас се изредиха да ме питат какви са ми впечатленията от машинката, реших да пиша общо на всички, защото виждам, че повечето от вас са редовни във форума, аз - не чак толкова. Тъй, че за реклама - дума не става, време за глупости нямам. Wink

# 514
  • София
Добра, май ще остават следи Simple Smile

Иначе да, и аз същата фабрика за пране ползвах. Идеални са.

milaitzia, сигурна ли си, че щерка ти ми е адашка?  Grinning На мен кучето ми се казва Киара  Mr. Green
Киара, би ли казала коя е тази фабрика за пране на килими, от която явно си доволна?
Благодаря!

# 515
  • София
Здрасти на всички, имаме нашия ATD 325 от около 3 месеца и работи почти безспирно, по 2 пъти дневно, почти до пълно изтощение. Настройваме го да се включва сам. Не сме имали проблеми досега с нищо. Засякох колко време работи с едно зареждане - 130 min, както е описано в характеристиките на модела. Изчиства площ от около 60 кв. м без да падне цялата батерия. Имаме и килим - няма проблем с него. Имаме котки и събира космите и камъчетата от тоалетната. По мое мнение си заслужава. Сравнявайки го с Roomba, които така ми ги навираха в лицето, мога спокойно да заявя, че моята машина е на по-високо ниво, не защото е моя, а защото ме грабна с възможности и ЦЕНА (IRobot-ите са на двойни-тройни цени). И майка ми си купи същата. Не искам да звуча язвително, и преди бях писала, но тези дето ми рекламират Agama явно не вярват, че съществува робот, който наистина върши работа, а не да казваме само, че имаме робот вкъщи. bowuu

Здравей! Нещо съм изпуснала - за кой робот става въпрос?

Благодаря!

# 516
Отне ми малко време докато го издиря, купихме го от Продавалник, ето линк: http://prodavalnik.com/novi-roboti-prahosmukachki-atd-325-bezpla … ostavka-i29635039
Доставката беше за тяхна сметка, а човекът беше любезен да отговори на всички мои въпроси. Peace

# 517
  • София
Благодаря ти!   bouquet

# 518
Какво ще кажете за тази оферта http://es.buyvip.com/ref=pe_385641_41182291_dli13?src=email& … =qd_g_b_img_d_4_1
Изгодно ли е и чували ли сте нещо за марката?

# 519
Фабрика за пране на килими "Чистача" Еоод
www.pranenakilimi.eu
mtel: 0888 61 51 61
globul: 0897 61 51 61
vivacom: 0878 61 51 60

# 520
  • София
Благодаря за координатите!

# 521
  • София
Включвам се да похваля Agama RC 530A. Имаме това роботче от седмица и сме страшно доволни, само се чудя как е възможно да го пускаме всеки ден и в същото време да събира толкова много боклук, при положение, че през деня сме на работа и нямаме домашни любимци. #Crazy #Crazy Това естествено не е забележка към робота. hahaha

Към притежателките на този робот имам два въпроса:
- Възможно ли е да се ползва роботът без държача и хартията за прах, без това да намали живота му? Защото, като го сложа този държач + хартията и не минава през по-високите прагове. В същото време и без тях си чисти перфектно.
и
- Когато роботът е изключен, държите ли го на докинг станцията? И всъщност как разбирате, че е изключен...свети само червената + оранжевата светлина ли, защото аз си представях, че като е изключен нищо не трябва да свети? Една вечер го бяхме оставили уж изключен, но в друга стая....през нощта е започнал да пиука и мъжът ми го е занесъл и поставил на докинг станцията... Thinking

# 522
Включвам се да похваля Agama RC 530A. Имаме това роботче от седмица и сме страшно доволни, само се чудя как е възможно да го пускаме всеки ден и в същото време да събира толкова много боклук, при положение, че през деня сме на работа и нямаме домашни любимци. #Crazy #Crazy Това естествено не е забележка към робота. hahaha

Към притежателките на този робот имам два въпроса:
- Възможно ли е да се ползва роботът без държача и хартията за прах, без това да намали живота му? Защото, като го сложа този държач + хартията и не минава през по-високите прагове. В същото време и без тях си чисти перфектно.
и
- Когато роботът е изключен, държите ли го на докинг станцията? И всъщност как разбирате, че е изключен...свети само червената + оранжевата светлина ли, защото аз си представях, че като е изключен нищо не трябва да свети? Една вечер го бяхме оставили уж изключен, но в друга стая....през нощта е започнал да пиука и мъжът ми го е занесъл и поставил на докинг станцията... Thinking

Аз използвам робота без поставката за хартия вече доста време (почти година). Не ми е създавал грижи и не виждам защо може да ми създава.

По вторият ти въпрос - в момента в който роботът изчисти се връща на докинг станцията  да се зарежда и не го изключвам. На следващият ден отново чисти и отново на докинга за да се зарежда. Не изключвам уреда изобщо.

Надявам се да си доволна и да ти служи безпроблемно и безотказно.

# 523
Поздравления на всички с нови роботчета. Надявам се съвсем скоро и аз да се похваля с А325  Grinning

# 524
Фабрика за пране на килими "Чистача" Еоод
www.pranenakilimi.eu
mtel: 0888 61 51 61
globul: 0897 61 51 61
vivacom: 0878 61 51 60

Здравейте,
много ме интересува тази тема с прането на килими, дори направих тема. Какви са отзивите ти за тази фабрика за пране на килими?

Общи условия

Активация на акаунт