Прахосмукачка робот - 3

• 77 376
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Една година имам аз моята помощничка и още не съм ползвала функцията за програмиране, защото все още не съм се върнала на работа и я включвам да чисти, когато излизаме на разходка. Но след месец вече ще се наложи да наглася програматора й, защото ако я включвам да чисти в 8 сутрин, когато всички излизаме от вкъщи до 18 ч. аватарът ми ще е наръсил доволно количество косми и ще се окаже, че съм купила роботчето, за да създам комфорт на кучето ми - хем й прави компания, хем я забавлява, хем й чисти основно на нея Crazy. А като тръгва да обикаля в 16 ч. ще изглеждат по друг начин нещата. Peace

# 676
  • Балчик
Същият екземпляр го имам у нас, но черен и най-вече заради тия косми искам някой да чисти вместо мен. Laughing
Твоята кой модел е, Милена? PET на 5- та серия ли? Как се справя с космите?

# 677
  • София
РЕТ 565 е моята - само този модел беше в сделките миналата година. Излезе ми на цената на базовия 531 в Бг. В деня, в който я получих вече съжалявах, че отлагах покупката толкова дълго. Един косъм не остава след нея. Докато Клара не слезе от дивана и не се изтръска Laughing. Не се чуди, ще останеш доволна. А и с твоето домакинстване, на което ставам свидетел в кулинарния, се чудя как успяваш да отделяш време за всичко!

# 678
Аз живеех с надеждата, че Румба 760 е с литиевойонна батерия, но от таблицата на Джема виждам, че е металхидридна.
Имам 581 и след 3 г. ѝ замина батерията. Смених я с нова, която след 1 г. пак е зле. Батерията е металхидридна, както каза мъжът ми тези батерии не са добри, по-добре да са литиевойонни.

# 679
Аз живеех с надеждата, че Румба 760 е с литиевойонна батерия, но от таблицата на Джема виждам, че е металхидридна.
Имам 581 и след 3 г. ѝ замина батерията. Смених я с нова, която след 1 г. пак е зле. Батерията е металхидридна, както каза мъжът ми тези батерии не са добри, по-добре да са литиевойонни.
казваш, че метал... не са добри, така ли?

# 680
  • Балчик
Мислих , мислих и реших да остане 585, дано не съм сгрешила. Внесох парите и остава да чакам.

# 681
казваш, че метал... не са добри, така ли?

Имам робот 581 от 2008 г. Първите 3 години с батерията за първично вграждане беше О.К. Изведнъж, без каквито и да е признаци се срина и купих нова батерия от Амазон. Новата батерия още края на първата година започна да не държи. Очиства 2 стаи и спира. Мъжът ми се занимава с електроника и според него не може повече да се иска от металхидридните батерии. А най-добри са литиевойонните и сега търся робот с такава батерия. Може и да не е Румба.
Иначе, старият ми робот си работи, без дефекти, доволна съм от чистенето му. Но ми трябва още един за ново жилище.

# 682
Мислих , мислих и реших да остане 585, дано не съм сгрешила. Внесох парите и остава да чакам.
Смятам, че не си сгрешила  Simple Smile. Аз имам 555 точно от три години. Без никакви забележки, преди половин година някъде ѝ смених батерията, че издъхна, но си поръчах новата от Амазон за пари наполовина на цената на представителя тук. Никога не съм ползвала опцията за програмиране на чистене - нощем ще вдига много шум (в блок и на паркет съм), докато ме няма, току-виж изяла нещо някъде от пода и само да я мисля - не. Пускам си я ръчно, когато мога, понякога я пускам и излизам, местя си я от стая в стая - никога не съм ползвала и виртуалната стена, дори си седи неразопакована. Много съм доволна и не се сещам за някаква функция, която да ми липсва, че да погледна към по-нов модел. Честито и да се похвалиш, като я получиш и поизпробваш!  Simple Smile

# 683
  • Балчик
Благодаря, ще се похваля. От 5 години се замислям за покупка и все не се решавах.

# 684
  • София
А каква е цената й в БГ?

# 685
  • Балчик
Няма го тук тоя модел.

# 686
Няма да си доволна,
ще си просто очарована  Wink  Всеки, който купи казва "Защо не го взех по-рано"! Ще чакаме да се похвалиш с първо чистене като дойде.

# 687
  • Балчик
 Hug

# 688
Здравейте, след доста четене и аз се реших да се запиша в клуба. Поръчах прословутата 585. Още не съм я платила, но утре ще заредя картата.
Моля ви, само да ми кажете дали това беше модела подходящ за домашни любимци, че имам 1 огромен целогодишно скубещ се такъв и ако не е това подходящата машинка, много ще ме е яд Embarassed

# 689
  • София
И аз се запалих по румба  Heart Eyes Този модел 585 е с литиево-йонна батерия, ще я следя Peace

Общи условия

Активация на акаунт