Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с космите от кучето си, когато използвам прахосмукачка за килими?
Как мога ефективно да се справя с космите в дома си, ако имам куче?
Как да избера подходящ модел Румба, ако имам куче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с космите от кучето си, когато използвам прахосмукачка за килими?
-
Как мога ефективно да се справя с космите в дома си, ако имам куче?
-
Как да избера подходящ модел Румба, ако имам куче?
-
Как мога непрофесионално да почистя и извърша основно почистване на прахосмукачка iRobot Roomba 555?
-
Как да почистя прахосмукачка Roomba, ако имам куче, което се скубе или в къщата?
. А като тръгва да обикаля в 16 ч. ще изглеждат по друг начин нещата.
. Аз имам 555 точно от три години. Без никакви забележки, преди половин година някъде ѝ смених батерията, че издъхна, но си поръчах новата от Амазон за пари наполовина на цената на представителя тук. Никога не съм ползвала опцията за програмиране на чистене - нощем ще вдига много шум (в блок и на паркет съм), докато ме няма, току-виж изяла нещо някъде от пода и само да я мисля - не. Пускам си я ръчно, когато мога, понякога я пускам и излизам, местя си я от стая в стая - никога не съм ползвала и виртуалната стена, дори си седи неразопакована. Много съм доволна и не се сещам за някаква функция, която да ми липсва, че да погледна към по-нов модел. Честито и да се похвалиш, като я получиш и поизпробваш!
Всеки, който купи казва "Защо не го взех по-рано"! Ще чакаме да се похвалиш с първо чистене като дойде.
Този модел 585 е с литиево-йонна батерия, ще я следя