Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с космите от кучето си, когато използвам прахосмукачка за килими?
Как мога ефективно да се справя с космите в дома си, ако имам куче?
Как да избера подходящ модел Румба, ако имам куче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с космите от кучето си, когато използвам прахосмукачка за килими?
-
Как мога ефективно да се справя с космите в дома си, ако имам куче?
-
Как да избера подходящ модел Румба, ако имам куче?
-
Как мога непрофесионално да почистя и извърша основно почистване на прахосмукачка iRobot Roomba 555?
-
Как да почистя прахосмукачка Roomba, ако имам куче, което се скубе или в къщата?
Този модел 585 е с литиево-йонна батерия, ще я следя 
,ако все пак греша моля да ме изкарате от това заблуждение и сега на момента купувам точно този модел с литиевата батерия без повече да се замислям
Оригиналната батерия има живот около 3 год., ако се ползва правилно. Т.е. да не стои празна, а да се зарежда след употреба веднага и да стои роботът на базата си, когато не е в действие. След тези 3 години нищо не пречи да се подмени батерията. Оригиналната е ок.140 лв, неоригиналната 70-80 лв. Не ми се струва чак такава драма, та да се откажа от ежедневната му помощ