Прахосмукачка робот - 3

• 77 343
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
  • Балчик
И аз се запалих по румба  Heart Eyes Този модел 585 е с литиево-йонна батерия, ще я следя Peace

Да, така пише, но дали е грешка или не. Нали уж няма с литиево -йонни. Ще видим като дойде.

# 691
  • Балчик
Здравейте, след доста четене и аз се реших да се запиша в клуба. Поръчах прословутата 585. Още не съм я платила, но утре ще заредя картата.
Моля ви, само да ми кажете дали това беше модела подходящ за домашни любимци, че имам 1 огромен целогодишно скубещ се такъв и ако не е това подходящата машинка, много ще ме е яд Embarassed

И аз най-вече заради тия косми вземам румбата. Аз имам също целогодишно скубещ се кокер, черен при това.

Съдейки по снимките и по описанието е PET серия, макар и в заглавието да не е написано, отдавам го на това, че е на немски. Но някой по-запознат да каже все пак..

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 22:24 от Джемма

# 692
Съдейки по снимките и по описанието е PET серия, макар и в заглавието да не е написано, отдавам го на това, че е на немски. Но някой по-запознат да каже все пак..

http://www.ebay.com/itm/New-iRobot-Roomba-585-Pet-Series-Vacuum- … sh=item27d97c5d33

Така я водят в Америка, но цвета на Румбата е друг. newsm78

# 693
532,533,550,552,563,564,572,585,595,760,770 - за всички тези ми излиза, че са "специално" за косми, обаче в различните държави май е различно, а може и на една и съща серия на някой уреди да пише PET series на самия уред, а на друг не  newsm78

Ето американски 585 с надпис:
http://www.samsclub.com/sams/irobot/prod7380040.ip

и без надпис:
http://www.ebay.com/itm/New-iRobot-Roomba-585-Pet-Series-Vacuum- … bot-/111222790932

Много чудене, много нещо падна, но те и паричките хич не са малко!
Дано съм била полезна и да не съм ви вкарала  в повече размисли  Rolling Eyes

# 694
Няма румба с литиево йонна батерия!!!!!!!!!!!!!!Изчетох всичко и за съжаление няма литиево йонна батерия Naughty ,ако все пак греша моля да ме изкарате от това заблуждение и сега на момента купувам точно този модел с литиевата батерия без повече да се замислям  bouquet

# 695
  • Балчик
И аз знам , че няма, но в описанието това пише, затова питах дали е грешка. Вероятно.

# 696
Джемма ,доколкото разбрах си чакаш румбата ,и ще почакам и аз да напишеш за батерията като я получиш ,кой знае може и да не е грешка и да е литиево -йонна  newsm78 тогава наистина си заслужава покупката Grinning

# 697
Джемма ,от къде я поръча 585 ......нещо не я намирам в амазона?

# 698
  • София
Джемма ,доколкото разбрах си чакаш румбата ,и ще почакам и аз да напишеш за батерията като я получиш ,кой знае може и да не е грешка и да е литиево -йонна  newsm78 тогава наистина си заслужава покупката Grinning

И не само тогава Wink Оригиналната батерия има живот около 3 год., ако се ползва правилно. Т.е. да не стои празна, а да се зарежда след употреба веднага и да стои роботът на базата си, когато не е в действие. След тези 3 години нищо не пречи да се подмени батерията. Оригиналната е ок.140 лв, неоригиналната 70-80 лв. Не ми се струва чак такава драма, та да се откажа от ежедневната му помощ Peace
Джемма, добър избор thumbsup. Чакам да споделиш впечатленията си.

# 699
  • Балчик
Джемма ,от къде я поръча 585 ......нещо не я намирам в амазона?

От немския амазон, но за 319 Е:
http://www.amazon.de/gp/product/B007RWIBQE/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1

А първоначално как процедирахте, колко часа се зареждат тези батерии за първи път?

# 700
  • София
Аз я зареждах ок.14 часа, включена директно в зарядното, а не на станцията.

# 701
  • SF
А аз моята не. Малко, след като я сложих за зареждане, изписа FULL и я пуснах да поработи малко. После е стояла на зарядното цялата нощ. Фатално ли е, че не съм я зареждала 13 часа? Мисля даже, че няма опция за директно зареждане, а само със зарядното.

# 702
  • Русе
Малко късно се включвам, но да си кажа. Със 780 съм.
Програматорът си го ползвам всеки ден, по-точно нощ. Нагласен е към 2 ч през нощта да се пуска и да изчиства холо-кухнята, чисти около час. Винаги е достатъчно мръсно след вечеря и .. . През деня вече я пускам като излизаме сутрин, коридор, едната детска. Ползвам и виртуалните стени, даже мисля 3-та да си купя, ако може да се слагат допълнително, за спалнята, другата детска като вземем да я ползваме активно, тогава ще мисля за там. И датчиците за аларма не я хващат. Така че не се притеснявайте за това. За една година батерията е ок, дано не ме предава. Търся си още филтри и четки, така и не съм поръчала. Как да следя в амазона за черния петък дали ще излезе нещо изгодно?

# 703
  • Балчик
Meggysan, аз лично гледам на първа страница какво се намаля, не знам дали има и начин да следиш конкретен артикул.

# 704
  • София
Meggysan, аз лично гледам на първа страница какво се намаля, не знам дали има и начин да следиш конкретен артикул.
Може - слагаш нещото в кошницата, после го запазваш за по-късно - save for later (а не в списъка със желания) и при всяко влизане в my basket ако има промяна, ще е отразена най-горе  Peace

Общи условия

Активация на акаунт