ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 501
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 120
Вие двечките бан ли искате да си изпросите?
Сега остава само да напишете, че не сте впечатлени от този актьор и не сте му фенове и сте излетели от форума!
С тези неща шега не бива!  Naughty

Моля ти се, понеже все по нощите в просъница се случва да ги чета тия неща, всеки път като се събудя се надявам, че съм сънувала, но уви.

# 121
Дами, темата е "ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите". Моля, без оффтопик за актьори или потребителски групи, с които не сте свързани.

# 122
Да, извинявам се, няма повече.

# 123
  • в 1001-та нощ
di...va , не може ли да има тема за сериала и тема за актьора/героя  Peace

# 124
Продължавам да недоумявам за драмите покрай този актьор и темата му.
Не виждам какъв е проблемът хората, които не харесват актьора или не се вълнуват от "новините" около него да не влизат в темата. di...va, ако актьорът и темата за него не Ви вълнуват, не мога да си обясня защо влизате в нея. 
Не виждам проблем и да има тема за актьор, и тема за филм, и тема за сериал, както в литературния подфорум може да има отделни теми за конкретна книга, за определен автор, за даден жанр и в подфорума за музика да има отделни теми за песен, за изпълнител, за вид музика и т.н.
Според Вашата логика не би трябвало да съществува и темата за Майкъл Джексън например, защото изпълнителят вече е починал, няма нови изпълнения и трябва да забраним на феновете му да пишат, въпреки че го харесват и явно им е приятно да споделят снимки, песни и т.н.
Темата е Енгин Акюрек, явно тема за негови фенове и няма абсолютно никакво значение дали на мен, на Вас, на модераторите или на други хора им харесва актьора. Ако не съм фен - не влизам в темата. Толкова. Ако има тема, която ме интересува, съответно чета и участвам в нея. Ако съм фен на ЦСКА и на футбола като цяло, само защото няма тема за ЦСКА или обща тема за футбола, няма да влизам в темата за Левски, за да се карам с техните фенове.

Що се касае до мултиакаунтинга, винаги, когато има ясни данни и доказателства за мултиакаунт, то се налагат съответните рестрикции.

# 125
  • София
Здравейте!

В лентата горната част, точно до (срещу) търсачката, ми стои информацията, че имам две известия. Когато цъкна, за да ги видя, никъде ги няма. Преди нова година пак се беше получило така, но се оправи.
Влизам там, маркирам всичко като прочетено, но това не помага. Не е болка за умиране, но дали мога да направя нещо, за да си е всичко ОК?

Благодаря!

# 126
  • София
Регламентирана ли е тази реклама?

# 127
  • AMS
Привет, Mamma!
Чудя се, Вие ли написахте поста, в който определихте темата за Енгин Акюрек, като "детска градина". Виждам, че недоумявате за "драмите". Ами просто драма няма! Според моята логика, неглижирате проблема.
Не разбирам по какво съдите, че не ме "вълнува" актьора!? По времето, прекарано в темата? По стотиците ми публикации? По десетките клипове, които направих?
Проблемът е, че темата за един сериал, се трансформира в тема за един актьор, по един авторитарен начин. Наложи се цензура и се издигна в култ, до обожествяване, едно име. Сериалът остана без тема, а темата заприлича на фб страница. Постепенно бяха изтикани и прогонени всички потребители, които имат смислено и различно от оформилото се ядро, мнение. Стигна се до там да се обсъжда чак сексуалната ориентация на актьора, вместо сериала. Малко хора имат нерви и време за виртуални схватки, та най-често напускат. А Вие с предложението си, като не ми харесва, да не влизам в темата, де факто се включихте в "калните борби".
Явно е, че вземате страна и ме гоните от темата. Не се сетих до сега! Благодаря Ви!
Колкото до мултиакаунтинга, декларациите, че се справяте, с нищо не са подплатени. Ако не можете да издавате имена, поне обяснете доколко сте въоръжени технически, да се справяте с проблема и за колко случая, като бройка, сте получили "ясни данни".

# 128
Семейни отношения вече за постоянно ли ще бъде отворен за потребители с 0 публикации? Забелязах няколко такива там и се учудих.

# 129
Защо не направите друга тема за сериала? И преди това ви попитаха, но не видях отговор.

# 130
di...va, сама заявявате, че се интересувате не персонално от актьора, а от сериала. Писах ясно, че не виждам проблем да има отделна тема за филм и отделна тема за феновете на актьора.
Нямам намерение да поощрявам устрема Ви да ме вкарате във Вашите разпри.
Не гоня никого, напротив, предложих Ви решение - тема за сериала.
Но и не виждам нищо лошо някой, който не е фен на определен артист, музикант и т.н., да не посещава фен-темата му.

Семейни отношения вече за постоянно ли ще бъде отворен за потребители с 0 публикации? Забелязах няколко такива там и се учудих.

Засега тестово.

# 131
  • гр.Пловдив
Здравейте,искам да попитам защо от известно време не ми се отразяват общия брой мнения под аватара?

# 132
Защото пишете в подфоруми, където не се отчита брой мнения като клюкарник, готварски, красива мама, отчетни...сигурно има и други.
Ако пишете в кърмене, АМ, нашите деца...ще отчита.

# 133
  • София, България
Продължавам да недоумявам за драмите покрай този актьор и темата му.
Не виждам какъв е проблемът хората, които не харесват актьора или не се вълнуват от "новините" около него да не влизат в темата. di...va, ако актьорът и темата за него не Ви вълнуват, не мога да си обясня защо влизате в нея.  
Не виждам проблем и да има тема за актьор, и тема за филм, и тема за сериал, както в литературния подфорум може да има отделни теми за конкретна книга, за определен автор, за даден жанр и в подфорума за музика да има отделни теми за песен, за изпълнител, за вид музика и т.н.
Според Вашата логика не би трябвало да съществува и темата за Майкъл Джексън например, защото изпълнителят вече е починал, няма нови изпълнения и трябва да забраним на феновете му да пишат, въпреки че го харесват и явно им е приятно да споделят снимки, песни и т.н.
Темата е Енгин Акюрек, явно тема за негови фенове и няма абсолютно никакво значение дали на мен, на Вас, на модераторите или на други хора им харесва актьора. Ако не съм фен - не влизам в темата. Толкова. Ако има тема, която ме интересува, съответно чета и участвам в нея. Ако съм фен на ЦСКА и на футбола като цяло, само защото няма тема за ЦСКА или обща тема за футбола, няма да влизам в темата за Левски, за да се карам с техните фенове.

Що се касае до мултиакаунтинга, винаги, когато има ясни данни и доказателства за мултиакаунт, то се налагат съответните рестрикции.

Преди време бях пуснала тема за книгите от поредицата Здрач, а вие ми я изтрихте, защото казахте, че вече имало тема за филма  newsm78 При все че във въпросната тема се подвизаваха няколко заклети и върли фенки, които не допускаха ново присъствие и коментари на книгите, защото "вече отдавна ги били изкоментирали те помежду си" ...

Както и да е, влизам за друго. Новата визия не ми харесва, много е шарена, и трудно намирам каквото ми трябва, губи се в цялата шарения. Отделно от това обаче, вече бутона "Отговори" не работи както трябва. Натискам го, без да съм влизала в тема, и то не ми обновява публикациите. В смисъл, че трябва да вляза в някоя тема, и когато изляза вече виждам новите отговори. А ако само искам да се обнови списъка не става.

И още нещо - когато имам съобщение, то ме пита дали да ми го отвори в нов прозорец, но каквото и да дам - дали Добре, или Отказ, нищо не се получава. Не ми го отваря никъде  newsm78

# 134
  • София

Както и да е, влизам за друго. Новата визия не ми харесва, много е шарена, и трудно намирам каквото ми трябва, губи се в цялата шарения. Отделно от това обаче, вече бутона "Отговори" не работи както трябва. Натискам го, без да съм влизала в тема, и то не ми обновява публикациите. В смисъл, че трябва да вляза в някоя тема, и когато изляза вече виждам новите отговори. А ако само искам да се обнови списъка не става.

И още нещо - когато имам съобщение, то ме пита дали да ми го отвори в нов прозорец, но каквото и да дам - дали Добре, или Отказ, нищо не се получава. Не ми го отваря никъде  newsm78

За първото - по-лесно е да натиснеш F5 и просто и да си рефрешнеш страницата, вместо да влизаш и излизаш. За второто - проблема е от твойте настройки, явно си си забранила изкачащите прозорци.

Общи условия

Активация на акаунт