ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 495
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София !
Не мога да изпратя ЛС на Мамма , към кого да се обърна ?

# 106
  • Sofia
Към мен.

# 107
Моля профила ми да бъде замразен ,както и да се заключат темите,които съм пускала!

# 108
  • София
Как да стигна до  темата "Благотворителност"?

# 109
Как да стигна до  темата "Благотворителност"?

горе от падащото меню посочи Дом и семейство

ето http://www.bg-mamma.com/?board=50.0

# 110
  • AMS
Уважаеми, г-н Админстратор, Tatti,
Тъй като разбрах, че Вие лично модерирате темата за Енгин Акюрек, искам да ви задам следните въпроси.
– Харесва ли Ви самата тема и какво най-вече?
- Наистина ли я модерирате, или след както "удариха дъното", оставихте всички да дълбаят надолу?
– Успяхте ли да разберете, къде се крият причините за напрежението, или ви се вижда, че е още слабо?

# 111
Моля профила ми да бъде замразен ,както и да се заключат темите,които съм пускала!
Следя темата без да съм писала. Дали не е по-добре да се изтрие. Толкова лична информация е дадена за авторката. Направиха момичето на нищо. Може и да не е крайно нуждаеща се, но всичко което се изписа по неин адрес... ooooh!

# 112
  • Sofia
Уважаеми, г-н Админстратор, Tatti,
...
di...va,
-Дали ми харесва темата или не, няма никакво значение както за мен, така и за останалите потребители. Нямам интереси в областта, но от това модерацията ми не се влияе изобщо.
-Модерирам много теми, включително и тази, но не живея в нея. Ако прекарам там непрестанно няколко дни, темата ще придобие друг вид, но пишещите потребители в нея ще намалеят на половина.
-Причините за напрежението се коренят във форумните и извънфорумните ви формирования и ежеседмичните "кални борби", които си устройвате в нея. Вие самата давате своя достоен дан в това. Няма нормално обяснение на факта, че десетина потребители дават всичко от себе си да влизат в тази тема, за да коментират не темата, а пишещите вътре. Непонятна ми е нирваната, която постигате с взаимни провокации и бълване на доклади едни срещу други, но по един или друг начин ще намерим разрешение на този "проблем".  Мога спокойно да обясня на останалите и значението на "едни срещу други", но допускам, че със скок ще се озовем в темата със смешките от форума, та нека спрем до тук.

# 113
Поста на Мама за агитката на някакъв турски актьор ми беше смешен доскоро. Не вирея в оная част на форума.

Едно такова от онази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=450987 нападна кроткотечаща тема в готварския http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=757468.msg27116123#msg27116123
Спрете я! Разваля мирната тема.

# 114
А бе хора, вие наистина ли се карате заради някакви турски сериали и актьори?! Боже мили!  smile3544

# 115
  • AMS
Tatti,
Благодаря за отговора, но няма как да "спрем до тук". Когато намерите  решение на "проблема" "по един, или друг начин", тогава ще бъде сложена точката.
Благодаря за оценката, която ми давате. Да, имам "достоен дан" в борбите, в темата. Защитавам позицията си принципно и открито. 
Не съм доволна и знаете ли защо? Защото, вашето модериране позволи да се се промени заглавието на темата.
Когато се включих, тя беше за един сериал, а не за един артист.
Нали това е форум за ... >>  Романтични сериали, теленовели >> ... ? а не е за артисти!?
Нали се сещате, че този артист не е изиграл 80 серии сам? Има и други актьори, които са допринесли не по-малко, но по този начин бяха игнорирани. Беше игнориран цял сериал, а наследството беше преписано само на един. Така се нарушиха правилата. Така се изкриви и изроди дискусията, както и представата за сериала.
Смятате ли, че е съвсем нормално и по правилата, като завърши един сериал, темата да се остави и който иска да пише в нея, а за нов сериал, да се пуска нова тема?
Сега какво има да се обсъжда по темата за актьор, който две години няма проект? Да обсъждам старите му проекти? - Е, обсъдих ги един път, преговорих ги, потретих ги. Е, колко още?
Да се обсъждат очите му, ръцете му, косата му и жълтиниите, които се носят от фб ли?
Поради всичко това излиза, че се обсъжда един мъж. И като кажа, че не ми харесва носа му, в еди коя си сцена, се вадят доводи, че не го обичам, или като изразя съмнение за слуховете, които се разпространяват, или липсата на каквато и да е гражданска позиция на въпросния актьор, ме атакуват, че не съм позитивна, не съм по темата и ми лепват етикет - антифен.
А, анкетата, за сравнение с актьори от световна величина, беше черешката на тортата.
Всичко вече толкова се е изродило, че всяко друго, различно мнение, освен величаенето на актьора, се приема, като лична обида към възхваляващите го. 
Няма и как да се пише по темата, която е само за един артист и да не се стигне до коментиране на пишещите в нея, защото повечето се отъждествяват с него.
Когато излезе нов сериал, с участие на въпросния актьор, тогава нова тема, с новото заглавието на проекта и който иска да пише.
Да се пише по проекта, по сериала, по съдържанието, а не снимка  с "ох" и "ах" за любимия.
Така, че влизайте с правата си по-скоро във въпросната тема, защото някой вече иззема функциите.
Успех!!!
Аз бях до тук!!!

# 116
Вие сте чисто луди.

# 117
# 118
Вие двечките бан ли искате да си изпросите?
Сега остава само да напишете, че не сте впечатлени от този актьор и не сте му фенове и сте излетели от форума!
С тези неща шега не бива!  Naughty

# 119
Цитат
Ако прекарам там непрестанно няколко дни, темата ще придобие друг вид, но пишещите потребители в нея ще намалеят на половина.

Tatti, да бяхте се справили с мултиакаунтинга, пишещите потребители верно щяха да намалеят наполовина.

Общи условия

Активация на акаунт