ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 402 781
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 365
Рекламата на Мирта медикус е вертикална и заема екрана почти отгоре до долу.

# 1 366
...
Между другото, напоследък забелязвам, че при използване на търсачката в Гугъл по конкретен въпрос, се отварят основно теми (полезни - с конкретни отговори на поставени въпроси, не отчетни) от преди 2010 г. Което може би е породено от промяната в потребителите - основно консуматори на информация, а не предоставящи такава. Rolling Eyes

ей това е най-жалкото... и е последствие именно от такива действия като премахването на дребни наглед неща като титлите и други подобни, но мотивацията на хората да дадат нещо от себе си  - изчезва.

# 1 367
И на мен ми стана тъжно за титлите, въпреки че аз съм нямала някаква по-специална. Кофти е да се чувстваш като бюро "Информация". На мен лично ми витае едно чувство във форума- "Давайте, пишете, че да запълвате платформата!".

Тъжно ми е,че във форум за мами на първите места в "Свободно време" се мъдрят
"Автомобили",
"Черна техника и електроника",
"Компютри, периферия, програми",
"Лизинги",
 "Депозит и спестявания",
 "Лични финанси"
...

Ясно ми е, че това е част от живота, но едва ли е част от свободното време на мамите, които са влезли, за да разтоварят...

Нищо лично към Мамма и Татти, разбирам, че не зависи от тях...

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 09:14 от Бубче

# 1 368
Писахме в темат за мобилната версия, но пиша и тук.
С добавяне на толкова много подфоруми, мобилната версия стана безкрайно дълга.
Моля да обърнете внимание и на нея, защото доста хора я ползват.

# 1 369
На мен лично ми витае едно чувство във форума- "Давайте, пишете, че да запълвате платформата!".

Платформата е форум. Била е форум-платформа, и сега е такава. Съжалявам, че имате такова негативно чувство.
Именно защото е пълна, се нуждае от подреждане.

Тъжно ми е,че във форум за мами на първите места в "Свободно време" се мъдрят...

Както вече писах, съвсем скоро ще има друга навигация. В съседната тема съм описала точно категориите.
Нека не Ви заблуждава това, че в момента новите форуми са празни. Те са създадени на база съществуващи теми, които постепенно се местят, в това число и огромно количество теми за автомобили, финанси, техника и какво ли още не, само че разхвърляни във форуми клюкарник, нашия дом, татковци, потребителски групи и т.н. Категориите не са създадени самоволно с идеята - пишете сега в тях, а за да съберат разпръснаните теми, които са по тези теми, за да са по-лесно намираеми и за да е по-подредено.

alina_si, знам за проблема, ще се коригира менюто на мобилната.

# 1 370
  • Варна
В "Отговори" ми се появиха 10-ина теми от периода 2004-2008 г.г, в които съм писала...

# 1 371
  • в морето до колене
Не съм модератор, но така и така видях въпроса, да опитам да отговоря:

В ето тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781479.0;topicrefid=4
е обяснено. Пък и тук по-назад има отговор на същия въпрос.

В момента върви преподреждане на форума. Темите се прехвърлят в нови раздели, категории, подфоруми. И като се появят на "новото място" цъфват като нови.
Аз си ги маркирам всичките като прочетени и карам нататък.  Simple Smile

# 1 372
  • Варна
Не съм модератор, но така и така видях въпроса, да опитам да отговоря:

В ето тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781479.0;topicrefid=4
е обяснено. Пък и тук по-назад има отговор на същия въпрос.

В момента върви преподреждане на форума. Темите се прехвърлят в нови раздели, категории, подфоруми. И като се появят на "новото място" цъфват като нови.
Аз си ги маркирам всичките като прочетени и карам нататък.  Simple Smile

Не съм разбрала, че има преподреждане. Не ми е проблем да ги спра като следени, просто исках да информирам. Тук всеки пише за някакъв проблем, нямам време да чета на всички несгодите.
Благодаря!

# 1 373
Продължават проблемите с бавното зареждане на форума. Дори и след повторното затваряне за профилактика, пак се бави. Не стана ли ясно, че програмистите ви за нищо не стават, защо продължавате да работите още с тях?

# 1 374
  • София
Има ли вариант когато се появява това съобщение "Форумът е спрян временно (за не повече от 60-90 мин.)" да е написано и кога точно е спрян форума? Не ми се гадае дали преди минута е постнато или пък е точно накрая на спирането. Не искам да си губя времето в рефрешване.

# 1 375

И при мен излиза, рефрешвам два-три пъти и изчезва, появи ми се пощата, пишех лс.  Ама сега се чудя дали е стигнало по предназначение или е някъде в ефира? newsm78

# 1 376
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защо, за Бога, е изтрита новата тема Звездни компромати newsm78?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=780433.735
В нея вече имаше публикации, пуснах я при изчерпване на старата, какво намерихте, че да я затриете?

# 1 377
Не е изтрита. В Клюкарника е. В момента в нея има 20 потребителя.

Възможно е по грешка модератор да я е изтрил и веднага след това да я е върнал.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782039.0

# 1 378
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Разбра се къде е проблемът, но започва все по-дискомфортно да става с местенето и двойните форуми.

# 1 379
Няма двойни форуми вече (ако се има предвид проблема през мобилната).

Общи условия

Активация на акаунт