ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 014
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 815
И аз писах вчера за този проблем, днес продължава да го има.
Много е неприятно.

# 1 816
На мен също ми изписва, че съм въвела грешен код от картинка, при положение, че съм въвела само име и парола и не е имало картинка въобще.
Преди ми беше отговорено, че мога да напиша да ме запомни,но аз не искам да ме помни.

# 1 817
  • КиТ
При мен също имаше проблем докато вляза  Tired

# 1 818
  • гр. София
Преди ми беше отговорено, че мога да напиша да ме запомни,но аз не искам да ме помни.

И аз не искам да ме помни. Защо вместо да оправят проблема ти казват какво друго можеш да направиш? Не разбирам.

# 1 819
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм постоянно логната и нямам проблем. И не мога да не призная, че скоростта на зареждане е по-добра след преминаване изцяло към новата версия. Само нови отговори зареждат леко странно.

# 1 820
Проблеми:
1. Да пускам мнения през мобилната версия не мога.
2. През мобилната версия ми се изместват мненията в дясно и не мога да ги виждам.
3. През мобилната версия не мога да пращам съобщения.
4. Слагам снимка, не се показва.
5. Вчера през 2 часа някъде форумът блокираше и излизаше 503 bad gateway или нещо такова.
И един въпрос:
Кому беше нужна тази промяна на форума? Сигурно сте забелязали недоволството на потребителите.  Peace

# 1 821
  • Испания
Проблеми:
...
5. Вчера през 2 часа някъде форумът блокираше и излизаше 503 bad gateway или нещо такова.
...

Вчера имах същия проблем.

Току-що при опит да публикувам мнение в тема, ми дава грешка НТТР 500.

# 1 822
На моменти форумът зарежда страниците изключително бавно. Понякога чакам по 10-15 секунди да зареди страница.

Проблемът не е в моята връзка.

# 1 823
  • гр. София
При мен от вчера зарежда бавно - и в работата, и вкъщи.

# 1 824
  • КиТ
Проблеми:
...
...

Вчера имах същия проблем.

Току-що при опит да публикувам мнение в тема, ми дава грешка НТТР 500.

Да същото  Peace

# 1 825
Виждам, че и други имат същия проблем, но и аз идвам да съобщя за него.
Уверихте ни, че след стартиране на новата версия от понеделник няма да имаме проблем със зареждането на форума, но за жалост всичко си е по старому. Грешки 500, 503 и 504 се появяват непрекъснато, след като съм изхвърлена от текущата страница. А след това успявам да вляза отново във форума едва след 4-5 опита.

# 1 826
И на мен ми дава грешка 504.

За кодовете.

Аз влизам по следния начин.
Цъкам на произволен ник, излиза ми поле да пиша парола + код, обаче не попълвам код и си влизам без проблем. Peace

# 1 827
  • Варна
И аз съм все още в групата на чакащите отговор за грешка 504, с която няма никаква промяна на новата платформа.

# 1 828

Аз влизам по следния начин.
Цъкам на произволен ник, излиза ми поле да пиша парола + код, обаче не попълвам код и си влизам без проблем. Peace

И аз ще пробвам,благодаря...ама трябва ли да се спасяваме така, кой както може?

При мен също излизат грешките. Може би се работи още. Предпочитам два дни да няма форум, но като има- всичко да е тип-топ.

# 1 829
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Докладвала съм бъг в темата за представянето на новата версия. Тук просто моля някой да прочете онзи пост. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт