ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 789
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Варна
  В мобилната версия докато разглеждам тема, искам да вляза да разгледам профил, цъкам, цъкам върху него, нищо не става. В мен ли е повредата?  newsm78
 При пълна версия през телефона нямам проблеми.

# 1 966
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бутонът "Информирай модератор" функционира ли? Или функционира, но само за някои? Понеже явно при мен не работи, ще помоля гласно тук- в тази тема потребителка си позволи да направи реплика, касаеща мои лични данни, които не съм споменавала във форума. Данни, които точно тази особа не е получила от мен (но за текучествата на интриги на ЛС вие не отговаряте, знам, знам). Това, доколкото помня, е против правилата и форумната политика. Защо тогава почти 24 часа след като информирах модератор, постът не е коригиран?

# 1 967
Погледни пак поста, името аз поне съм го приела като нарицателно, а не като изнасяне на информация.

# 1 968
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, не е, близко е до истинското ми име. Ще бъде ли изтрито?

п.п. видях, че е направено, благодаря Simple Smile

# 1 969
Преди няколко дни писах за невъзможността да се отварят директно вградени клипове в постовете. От днес след обяд забелязх, че вече е оправено.
Благодаря!   bouquet

# 1 970
  • Русе
Моля за съдействие от някой мод.

В тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718202.0;topicrefid=20, в първият пост да се направи редакция  Praynig

На мястото на подчертаното (да се изтрие)
В градската болница, физиотерапията:
- не се минава през детското отделение.
- искат талон за физиотерапия издадено от лекар (без значение какъв)
- имате право на само един вид процедура, до 7 бр.
- втори, трети вид процедура се заплаща по 3лв./бройката.
- може и на частно - 3лв./процедурата.
- през уикенда правят само платени.

да се сложи това:
- не се минава през детското отделение.
- искат талон за физиотерапия  N 3, издадено от лекар (без значение какъв)
- имате право на 20 процедури с направлението, разпределени в дните (работни) които ще сте там.
- правят се и платени процедури.
- през уикенда правят само платени.
- тел. на др. Станева - лекар във Физиотерапията - 0896711957. Много е любезна.

Може ли пак да помоля за редакция.

# 1 971
Ели_дечкин, редактирах горното

Цитат
Условията през 2013 г.

това обаче не съм

пишете ми на лс, ако прецените, че е нужно още нещо

# 1 972
  • в огледалото на живота
Каква е причината теми в които пиша постоянно при отваряне на ново мнение да ме препраща в началната страница на темата?Това е така 2,3 дни....Много е изнервящо... Tired

Някой със същия проблем като моя?
Самоцитирам се..
Проблема продължава...
Знам,че е въпрос на технологично време,но доста дълго продължава вече.Работи ли се по отхвърлянето на проблема .... Rolling Eyes

# 1 973
При мен се получава когато кликна малко встрани от бутончето "Нови".
Ако уцеля точно бутона, се отваря точно първият нов отговор.

# 1 974
  • София, България
И аз така забелязах. Просто като не уцеля бутона "ново" и реално цъкам на заглавието и отваря първата страница. Досадно е, ама явно са решили, че бутона "ново" ще е там.. Simple Smile

# 1 975
  • София
 Защо изтрихте темата за готвенето със снимките?С какво се провинихме, та цяла тема затрихте? newsm78 newsm78 newsm78

# 1 976
Защо изтрихте темата за готвенето със снимките?С какво се провинихме, та цяла тема затрихте? newsm78 newsm78 newsm78

Съжалявам, в момента на триенето на постовете от доклада, форумът се срина. Надявам се администратор да успее да възстанови съдържанието й, защото аз не мога. Наистина много се извинявам на всички пишещи в темата!
пп защо винаги подхождате по възможно най-лошия начин? все едно модератори и администратори стоят и чакат удобен случай да скапат настроението на колкото се може повече потребители? и ние сме хора, грешим, не ни харесва, когато правим грешки и се опитваме да ги поправим, но не винаги можем

едит: Съжалявам, наистина съм изтрила темата, вината е моя, въпрос на съвпадане на две събития. Отново се извинявам.

# 1 977
  • София
Не е ли ясно защо?При толкова недоволство от хората?

# 1 978
Не е ли ясно защо?При толкова недоволство от хората?

Добре, конкретно за това можете да обвините мен.  Peace

# 1 979
Не мога да гледам видео от линк, поставен между [video][/video]. След стартиране се получава само черен екран.

Малко кофти го обясних, но дано сте разбрали проблема- моля за помощ  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт