ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 786
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
Имате ли адблок?

# 1 981
Какво значи това   Embarassed и какво да направя, ако нямам?

# 1 982
С какъв браузер сте и коя версия е той?
Т.е. с коя програма разглеждате страниците в интернет (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera) - погледнете в менюто му горе, някъде във File или Help трябва да пише Help или About или еквивалента на български - Помощ, Относно и съответно да пише коя е версията му.

А най-лесно е да отворите този адрес https://www.whatismybrowser.com/

Като го отворите, горе в синьото поле пише Your web browser is:
Копирайте какво пише в това синьо поле под това изречение.

# 1 983
С какъв браузер сте и коя версия е той?
Т.е. с коя програма разглеждате страниците в интернет (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera) - погледнете в менюто му горе, някъде във File или Help трябва да пише Help или About или еквивалента на български - Помощ, Относно и съответно да пише коя е версията му.

А най-лесно е да отворите този адрес https://www.whatismybrowser.com/

Като го отворите, горе в синьото поле пише Your web browser is:
Копирайте какво пише в това синьо поле под това изречение.

с Internet Explorer 9 съм

# 1 984
В последния час на няколко пъти ми се случи да редактирам мнение... и вместо да публикува редактираното мнение, публикува редакцията като ново мнение, а нередактираната версия си стои. Даже между двете мнения имаше писано от друг потребител .

# 1 985
Не мога да гледам видео от линк, поставен между [video][/video]. След стартиране се получава само черен екран.

Малко кофти го обясних, но дано сте разбрали проблема- моля за помощ  Praynig
И да допълня, че през Chrome нямам този проблем.

# 1 986
pepel_ot_rozi, явно проблемът е в браузера.
Интернет Експлорер 9 е от началото на 2011 година. В момента актуалната версия на браузера е 11.

Bliss, през горното или долното моливче за редакция сте отворили мнението за редактиране.
Виждам, че изтритите мнения съдържат цитати. Възможно ли е да става въпрос за натискане на Цитирай, вместо моливчето за редакция?

Обърнали ли сте внимание, когато отворите за редакция дали вътре текстът не е заграден от [quote ... /quote]

По принцип бутона за редакция, бутона за цитиране и бутона за отговор отварят различни адреси и съответно публикуването след това е различно.

При публикуване на ново мнение горе линкът започва с
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;topic=699073 (номера на темата)

При редакция
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;msg=28487843 (номера на мнението)

При цитиране
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;quote=28487843 (номера на мнението)

Съответно, в зависимост от това, какво сте отворили, последващата функция е различна.

# 1 987

Bliss, през горното или долното моливче за редакция сте отворили мнението за редактиране.
Виждам, че изтритите мнения съдържат цитати. Възможно ли е да става въпрос за натискане на Цитирай, вместо моливчето за редакция?

Mama от горното моливче. Сигурна съм, че натиснах него защото ми е супер малко и винаги внимавам поради тази причина. Гледам да ми се появи надписа "Промени".

# 1 988
Ще добавим и текст до моливчето, за да е по-лесно за употреба.

Моля, ако пак се случи, върнете се с back на браузера и копирайте горе какъв е адресът и после отново пишете тук като укажете точния адрес на темата/мнението и адреса на страницата преди публикуването - т.е. страницата с прозорчето за писане/редакция на текст.

# 1 989

И аз ще бъда благодарна за това.
И ако сложите текстове и до - Отговори, Известия и Поща ще е още по-добре, трудно се целят само малки картинки.

# 1 990

Моля, ако пак се случи, върнете се с back на браузера и копирайте горе какъв е адресът и после отново пишете тук като укажете точния адрес на темата/мнението и адреса на страницата преди публикуването - т.е. страницата с прозорчето за писане/редакция на текст.

Благодаря! Ще пиша ако пак се появи проблема.

# 1 991
Интернет Експлорер 9 е от началото на 2011 година. В момента актуалната версия на браузера е 11.

...

Този проблем възникна след като ми преинсталираха Windiws-a. И преди бях с тази експлорерска версия, но си виждах видеата. Може би  трябва още нещо да се инсталира, което се е "загубило  в превода".  newsm78

# 1 992
  • Германия

...

Този проблем възникна след като ми преинсталираха Windiws-a. И преди бях с тази експлорерска версия, но си виждах видеата. Може би  трябва още нещо да се инсталира, което се е "загубило  в превода".  newsm78

Влез в youtube или vbox и виж дали можеш да гледаш клипове там. Ако не, то на мястото на видеото ще ти се появи съобщение, че ти липсва FlashPlayer и линк от къде да го изтеглиш.

# 1 993

...

Този проблем възникна след като ми преинсталираха Windiws-a. И преди бях с тази експлорерска версия, но си виждах видеата. Може би  трябва още нещо да се инсталира, което се е "загубило  в превода".  newsm78

Влез в youtube или vbox и виж дали можеш да гледаш клипове там. Ако не, то на мястото на видеото ще ти се появи съобщение, че ти липсва FlashPlayer и линк от къде да го изтеглиш.

Нямам проблеми там, Flash player-ът съм си го инсталирала.

Благодаря все пак и съм отворена за всякакви предложения.  Hug

Междувременно се оправи. Благодаря ти Hug. Отново инсталирах Флашплейъра ( явно нещо не е било съвсем точно първия път) и тръгнаха и постваните видеа.Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 13:30 от pepel_ot_rozi

# 1 994
  • София
Имаше някакъв ъпдейт на плеърите преди време. Помня, че и аз имах проблем с гледането на клипчета във форума.

междувременно видях, че сте се оправили. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт