ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 653
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 070
И при мен така се вижда всеки път при зареждане на нови отговори, отвратително е  Rolling Eyes . Аз също съм с Мозила.

# 2 071
И аз съм с Мозила и прескачането си е постоянно.  Както е показала joy_r , след списъка с болднатите букви минава друг с обикновени и тогава ми излиза списък с отговорите. Peace

# 2 072
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ей сега се оплака и едно от момичетата в аватарната- всички ли сме с някакви грешки в системата, всички ли сме с Експлорър?

# 2 073
Предала съм вече за проблема, приложила съм и скрийншотите.

# 2 074
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря, вярвам от името на много, много потребители   bouquet

# 2 075
  • София

Здравейте, защо не мога да публикувам нова тема в "частни уроци" ? Станах член на групата, както ми предложи ситемата, но пак не става - изписва ми "Съжалявам, нямате право да публикувате мнения в този форум."

ОГРАНИЧЕНИЯ, ФОРУМИ ЗА ОБЯВИ

Във всички групи публикуването на теми и мнения е разрешено за регистрирани потребители, членове на съответната група.

В групите за обяви, то тези форуми са с допълнителни ограничения и теми в тях не могат да публикуват потребители с по-малко от 50 мнения.
Това не е сайт или форум за търговия, обяви и покупко-продажби, а форумите за обяви са създадени с цел да са от полза на редовните потребители на форумите.

Благодаря за отделеното време и отговора!
Но аз това го изчетох и пак не разбирам - какво значи да съм активна в раздела за частни уроци. Аз не съм учител, та да се интересувам постоянно от тази тема. Аз съм обикновена майка, която веднъж иска да пусне тема за търсене на учител по БЕЛ. Какво толкова да обсъждам по темата...Нещо е недомислено. Да мога да пускам тема в Клюкарника, а да не мога да потърся учител.
Обяснете ми, моля, логиката!

# 2 076
  • София
А сега опитах да напиша отговор в създадена вече тема - пак в "Частни уроци" - отново не ми позволява да пиша. Защо?

# 2 077
Здравейте,

Дано тук е правилното място да попитам... От понеделник не мога да заредя като хората форума с Мозила - аватарите са двойни, текстът много свит, снимките също и не се вижда нищо (скрийншот в скрития текст). Не знам аз ли съм направила нещо по настройките или...? Ще съм благодарна за всякаква помощ.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 20:50 от Морско_момиче

# 2 078
  • София
А сега опитах да напиша отговор в създадена вече тема - пак в "Частни уроци" - отново не ми позволява да пиша. Защо?

И да добавя, че съм потребител от 2004 г. и мненията са ми 1089 / по ваши данни /.

# 2 079
Sunny bunny, извинявам се за недоглеждането ми, Вие имате достатъчен ранг да пишете в посочената група за обяви.
Моля, опитайте сега. Не би трябвало да има проблеми.

Морско_момиче, не са правени промени по сайта в последните дни, които да доведат до подобно визуализиране. За жалост не мога да предположа какво действие от Ваша страна би могло да доведе до подобна подредба - забрана на изображения, на някой скрипт или нещо друго...
Опитайте да изчистите кеша на браузера и да презаредите.

# 2 080
Искам да попитам работи ли функцията Информирай модератор?
От снощи 2 пъти я използвам и не виждам да има реакция от вас.

# 2 081
  • София
Имам два въпроса:защо немога да чета дълги постове от телефона?Като натисна "виж целия пост" не зарежда.Незнам дали ме разбрахте.И второ:всеки ден чета от служебния компютър,но не го ползвам само аз.Т.е. често влизам,пиша име и парола,после затварям,следващия път пак и така...но вече като излизам трябва да дам "изход"(не разрешавам на компа да ми помни името и паролата).Ако не дам "изход",а само затворя следващия път ми излиза моя профил...Ако ме разбрахте...
И сега сядам и гледам някой колега отворил мамата и чете от моя профил... #Crazy
Може и случайно да е искал да чете за татуировките и нета да го е пратил в мамата,но не ми стана приятно...

# 2 082
Jade Rose, въпреки че модераторите не са на 24-часово разположение, е реагирано на доклада в 01:19 ч. през нощта (15 мин. след изпращане на доклада), както и днес сутринта в 10:58 ч.

Магика, относно мобилната версия за жалост нямам отговор на въпроса. С нея има други проблеми, подадени като проблеми за отстраняване, но що се касае до разпъването на дългите текстове не е засичан подобен проблем. Току-що тествах с три вида телефони с различни мобилни операционни системи и браузери, като два от телефоните са доста простички, но въпреки това няма проблем с разпъването на пълния текст - визуализира се, а бутона Виж целия пост се променя на Свий текста.

Относно логването - ако не желаете системата да ви "помни", то при логването не трябва да е маркиран чекбоксът "Запомни ме" и/или да натискате "Изход" при приключване на разглеждането на сайта.

# 2 083
Здравейте,

Дано тук е правилното място да попитам... От понеделник не мога да заредя като хората форума с Мозила - аватарите са двойни, текстът много свит, снимките също и не се вижда нищо (скрийншот в скрития текст). Не знам аз ли съм направила нещо по настройките или...? Ще съм благодарна за всякаква помощ.

Скрит текст:

Имах същия проблем вчера, оправи се като изтрих кеша и кукитата на браузъра.

# 2 084
Jade Rose, въпреки че модераторите не са на 24-часово разположение, е реагирано на доклада в 01:19 ч. през нощта (15 мин. след изпращане на доклада), както и днес сутринта в 10:58 ч.

Благодаря за отговора. Да тази сутрин беше реагирано.

Общи условия

Активация на акаунт