ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 655
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Пловдив
здравейте,искам да попитам как да си изключа известията за нови отговори към теми които следя,да не идват в пощата(абв),а само тук.Пробвах в настройки на профила,но не стана,благодаря

# 2 131
  • София, България
Отиди на Профил -> Настройки на известията -> Най-долу на падащото меню
"При включено известяване за тема и/или форум, да се изпраща съобщение за:" слагаш нищо  Peace

# 2 132
Напливът от новорегистрирани потребители с измислени теми и истории, копнати от книги, статии или просто изсмукани от пръстите вече започва силно да дразни.
Същото важи и за измислени типажи с още по измислени самоличности - като се започне от Херкулес, Ванко 89, Жорко незнам си кой, Джак някой си...
Нямам представа какво доведе до цялата тази вакханлия, но никога не е имало чак такова нашествие...

Дали не е възможно да се засили модерацията, да се прецизира проверката на IP-та, и да се върне ограничението за потребители с малко постове да не могат да пишат на определени места?!?

Ще си позволя да си повторя питането. Само в последните няколко минути попаднах на няколко абсолютно безсмислени поста от Жоро89 и неговия "комарец" - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=357967;sa=showPosts

newsm78 С каква цел се допуска това очевидно тролене?

# 2 133
  • Ямбол
Я, тоя наистина бил много зле.
А какви Жоровци имаше навремето, ехеее.

# 2 134
  • Варна
Аз пък се чудя на реинкарнацията на теми от преди 2-3-4г. При това без смислено мнение по тях. Това не противоречеше ли на правилата?

# 2 135
  • Варна
При ново ЛС и маркиране на 'ОК' за отваряне в нов прозорец това не се случва(все едно съм маркирала 'отказ'). Каква може да е причината? Благодаря!

# 2 136
При ново ЛС и маркиране на 'ОК' за отваряне в нов прозорец това не се случва(все едно съм маркирала 'отказ'). Каква може да е причината? Благодаря!

Може да си блокирала изскачащите прозорци.

# 2 137
  • гр. София
Аз пък се чудя на реинкарнацията на теми от преди 2-3-4г. При това без смислено мнение по тях. Това не противоречеше ли на правилата?

Това го има от месеци насам. Според мен противоречи на правилата, но е странно, че се допуска.

# 2 138
Много често потребители попадат в дадена тема през Гугъл и не обръщат внимание на датата на последната публикация и давността на темата.
При опит за публикуване в много стара тема, системата предупреждава преди публикуване:

Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви.

В случай, че потребителят не обърне внимание на предупреждението и въпреки това публикува, ако бъде докладвана публикацията, тя се преглежда от модератор.
Ако е неуместно включването, питането е с изтекла давност, дискусията вече не е актуална или пък темата е повдигната с безсмислен или спам-постинг (например само вчера бяха повдигнати доста стари теми с цел спам-реклама), то се премахва.

# 2 139
  • София
Здравейте,
Защо получавам известия на пощата си по-късно от реалното време на публикуване на постовете? Как мога да ги синхронизирам

# 2 140
Здравейте, защо не виждам и не намирам на началната страница голяма част от групите, например Родители отглеждащи сами децата си, Темите за спортуващите и още куп други?

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 21:50 от Джиа

# 2 141
  • в огледалото на живота
Имам известия,а не намирам в коя тема са.
Обходих назад всичко.Преди  се отбелязваше в червено чекбокс в тези които само следя без да съм писала в тях.Нова 'икона' ли има за това?

Самоцитирам се...стоят ми в 2 известия,а когато се опитам да ги търся не се появяват с бутон ново ... Rolling Eyes

# 2 142
  • в морето до колене
devi4ca, това ми се случва на мен, когато има редактирано мнение в някоя следена тема (а не ново).
В списъка със следените теми на заглавната страница в такива случаи нищо не се отбелязва.
Можеш да намериш, обаче, в коя тема е това мнение през профила си.
В Настройка на известията в профила се пази списъкът със следените теми също. И там със сигурност ще го има розовото чекбоксче "ново".

Аз понякога съм намирала такова на четвърта-пета страница от списъка със следените теми в профила си.

# 2 143
  • в огледалото на живота
мячик,за теб   bouquet  bouquet  bouquet
Изчистих ги  Peace

# 2 144
  • София, България
Всеки път ли ще ми стои това "Вижте новите потребителски групи и се включете в тези, които са ви интересни"?

Скрит текст:

Наясно съм, че много хора не знаят как да достигнат до въпросните подфоруми, но трябва ли всеки път да се появява?!

Общи условия

Активация на акаунт