ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 056
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София !
Оффф , защо пак се върна тая ужасна версия ??? С всичко се примирих , ама това е ужасно  Sick . За съжаление , ще си намаля четенето и писането тук , много жалко просто ... Толкова ми е приятен форума , но с тия промени , на нищо на прилича !!!

# 256
Ще може ли някой официално да ни обясни, кои точно забележки и оплаквания от изписаните през декември са взети предвид, защото аз като регистриран юзър не виждам нито разлика, нито подобрение   Tired

# 257
Началната страница- центрирана, темите- у лево. Станах разногледа. Все едно следя игра на тенис. ooooh! ooooh!

# 258
Защо пак върнахте ужасния вид на темите?
Казахте, че докато не оправите цвета и контраста ще си остане стария вид. Защо се опитвате да ни пробутате това недоразумение?

# 259
  • Троян
Ще може ли някой официално да ни обясни, кои точно забележки и оплаквания от изписаните през декември са взети предвид, защото аз като регистриран юзър не виждам нито разлика, нито подобрение   Tired
Кому е нужно да се о..а втори път така  ooooh!

# 260
Защо пак върнахте ужасния вид на темите?

+1!

# 261
Няма ми ги следените теми.
Възможно ли е и темите с отговори, и следените да се направят така: вижда се целият списък с теми, но само тези с нови отговори имат надписче "ново"?

# 262
  • Варна
И аз държа да разбера това!!! Мазно мазно хързулнахте отново онзи БОКЛУК, без да е променено НИЩО!!! Защо никой нямаше доблестта да излезе и поне да предупреди??? Защо слевд всички обещания НИЩО не е променено???

# 263
Доживях и аз да пиша тук, ама не мога да се въздържа да не отбележа, че с новия облик форумът направо не става за ползване.

И, за да съм по темата: Защо, след като знаете мнението на по-голямата част от потребителите, че не го харесват и не е удобен, го връщате?

# 264
  • в морето до колене
Няма ми ги следените теми.
Възможно ли е и темите с отговори, и следените да се направят така: вижда се целият списък с теми, но само тези с нови отговори имат надписче "ново"?

И аз искам да задам същия въпрос.
Знам, че списъкът ми със следени теми го има. Знам и къде да го намеря.
Въпросът ми е, защо се върна пак старият "бъг" от първото експериментално въвеждане на новата визия и в Следени теми на заглавната страница са изнесени само тези, в които има нови отговори, а не целият списък.
Нали уж го бяхте оправили?

И си задавам въпроса тук с надеждата да го видите, а не да потъне в лавината от възклицания ОООО е УУУ в темата за новия облик на форума.

# 265
На мен новият вид ми Е удобен. Визуално почти няма разлика - бутоните са по ъглите, както са били винаги, заглавието е над мнението, само аватарите са също над мнението, а не отстрани, както беше преди.

Единственото, което не ми харесва, са многото картинки и реклами. Натоварват връзката и хабят повече трафик на мобилния интернет. Големите реклами, които се разтягат, пък ми пречат да натискам линковете и бутоните на темите.

# 266
Разбира се, че ще има и такива, на които им харесва. Дори не ми и хрумва да споря за това. Аз, затова по горе се изразих с "повечето потребители", а не всички. Peace

# 267
  • София
Бонбон, използвай мобилната версия - тя е опростена, няма картинки и не товари.

# 268
На лаптоп съм, едната ми връзка е бисквитка, а другата - операторска флашка. И двете са с ограничен трафик на максимална скорост. Телефонът ми е твърде простичък, за да го ползвам точно за БГ-мамма  Peace

# 269
  • Варна
Доживях и аз да пиша тук, ама не мога да се въздържа да не отбележа, че с новия облик форумът направо не става за ползване.

И, за да съм по темата: Защо, след като знаете мнението на по-голямата част от потребителите, че не го харесват и не е удобен, го връщате?
И аз се присъединявам към въпроса?
Наистина ли мнението на списващите информационната ви платформа е ТОЛКОВА неважно за вас?

Общи условия

Активация на акаунт