ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 829
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 300
Май не трябваше да се радвам толкова бързо.
"Въпроси всякакви" пак ми излезе. Tired
Какво да я правя?
Да не би с опцията "Спри следенето" нещо да не е ок? newsm78

# 301
Ще помоля утре да погледнат. Не е пипана функцията, но може да дава проблем с огромните теми с над определен брой отговори (Въпроси всякакви е най-дългата тема в сайта).

# 302
Ок, благодаря и лека нощ!  bouquet

# 303
Поне за 3 път виждам пусната тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761551.0

# 304
  • в сърцето на един мъж...
Може ли да помолим, тъй като достигнахме лимит от 50 страници, да ни позволите да прехвърлим с една-две, тъй като новата тема е готова, но момичетата имат затруднения с пускането /проблемен интернет/? Ето за тази тема става дума. Вероятно новата ще бъде пусната утре по някое време. Благодарим предварително!

# 305
може, пуснете я утре  Wink

# 306
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря!

# 307
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво да я правя?
Джулс, темата спира да излиза в новите отговори, но ако я отвориш отново, започва да се появява пак. Даваш и пак "Спри следенето" и не надничаш отново в нея, и всичко е ок.

# 308
В този ред на мисли днес без да искам добавих темата "Въпроси всякакви" в "Следени теми". Та въпросът ми е следния: Ако сега я махна от "Следени теми", тя ще продължи ли да ми се показва в "Нови отговори" когато публикуват в нея или и от там ще изчезне? И като влезна пак в нея, пак ли ще започне да се появява в "Следени теми"?

# 309
Ако сте я добавили в Следени теми и не желаете повече да я следите, кликнете върху Известия горе от лентата, после маркирайте чек-бокса до името на темата и кликнете върху Спри следенето. Така повече няма да се появява в Следени теми, няма да Ви се изпращат уведомления по мейл и т.н.

Ако имате отговор в темата, то темата ще излиза в Нови отговори.
Ако не желаете да я виждате и там, кликнете върху Отговори горе от лентата.
В списъка с теми, в които сте писали и има Нови отговори, намерете темата, маркирайте чек-бокса до заглавието и кликнете върху Спри следенето. Темата няма да се появява докато не я отворите. Ако я отворите, дори и да не публикувате нов отговор, тя отново ще се появи в списъка с Нови отговори.

# 310
Ако сте я добавили в Следени теми ...

Благодаря, махам я от Следени теми, но си я оставям в Нови отговори, че сега ми излиза и в двете Grinning  bouquet

# 311
Не ми работи бутона информирай модератор
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=454834;sa=showPosts

# 312
Работи. 8 доклада са получени.

# 313
Какво да я правя?
Джулс, темата спира да излиза в новите отговори, но ако я отвориш отново, започва да се появява пак. Даваш и пак "Спри следенето" и не надничаш отново в нея, и всичко е ок.

Снощи го направих. Два пъти.
Днес гледам пак ми е цъфнала на първи челен коловоз. Tired

# 314
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Получих на лични съобщения заплахи от лице с ник, който не познавам и не съм срещала в темите, в които пиша. Как и към кого да се обърна, защото в личните съобщения няма възможност за информиране на администратор?

Общи условия

Активация на акаунт