ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 861
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 060
Не съм на 5, за да преценявам добро и лошо само и единствено, когато ме засяга.
Да, имаш пълното право да не ти досаждат. Нарича се 'Изход'.

# 3 061
  • забравих си мисълта...
Не знам коя е Отилия и не ме интересува. Тази тема е за въпроси към модераторите и администраторите. Моля, намерете си друго място да си изяснявате взаимоотношенията!
Мисля, че не би било лошо метлата да мине и тук. В това число и този мой пост също да бъде почистен, заедно с останалите, които не са по темата. Peace

Точно затова настоявам да има бутон "блокирай потребител", profi_1, а и не само аз .
Също бих искала да знам, ще има ли или не.
Коментарите на Лиляна и zlatnata tolumba са доказателство, че някои потребителки не са в състояние да се контролират. Навсякъде виждат себе си и явно мислят, че без тях не може никъде да мине. Все пак им благодаря за намесата, защото недвусмислено доказаха необходимостта от този бутон.

zlata tolumba, хубаво е, че знаеш къде е изхода, щом ти преча. Simple Smile
Иначе не си на 5 годинки, да, по мое лично мнение, поведението ти е като на дете от детските ясли. А ако си в нервна криза, тези злобни към мен забележки няма да ти помогнат. Simple Smile А сега приятно съскане. Аз си има по приятно занимание от това да чета глупостите ти. Simple Smile

# 3 062
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Венета, никога не се е споменавала подобна опция като възможност тук от администраторите. Най-вероятно няма да има.

# 3 063
Здравейте,
искам да си сменя аватара във профила но не ми дава,изображението което се опитвам да сложа е със размер 100х100 и пак не става.
Благодаря предварително!

# 3 064
  • Ямбол
Здравейте,
искам да си сменя аватара във профила но не ми дава,изображението което се опитвам да сложа е със размер 100х100 и пак не става.
Благодаря предварително!
Дай линк към изображението, за да разберем къде грешиш.

# 3 065
Здравейте,
Благодаря предварително!

http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=viu1411285416r.jpg

интересното е че дори и стария аватар не ми го приема

# 3 066
  • Ямбол
Здравейте,
Благодаря предварително!

http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=viu1411285416r.jpg

интересното е че дори и стария аватар не ми го приема
Това няма как да ти го приеме.
Това: http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/viu1411285416r.jpg вече трябва да стане.

# 3 067
Лилянa Благодаря ти много   bouquet Златна си ми  kiss

# 3 068
От няколко дни не работят никакви падащи менюта. Не мога да изляза от профила си, а също така не мога да променям настройки в него.
Благодаря предварително за съдействието!

# 3 069
  • София

mery_poppins1

Причината не е сайта, всичко си работи. Опитай с друг браузър, а на този изчисти история, бисквитки, а бе всичко...без запазените пароли.

# 3 070
  • Испания
1 час сайтът беше недостъпен. Друг имаше ли подобен проблем?

# 3 071
  • Ямбол
да

# 3 072
  • Испания
да

Благодаря. Значи, проблемът не е бил "в моя телевизор".

# 3 073
Здравейте, два пъти пускам тема във "Висше образование" и двата пъти ми е изтривана /предполагам/, но не знам защо. Темата е молба за попълване на анкета, която е разработена от мен за целите на дипломната ми работа. Нарушавам ли някое от правилата и защо никой не ме предупреди, ако е така, за да не си губя времето да я пускам наново, и да се чудя какво става?

# 3 074
Цитат
Нарушавам ли някое от правилата...
Да, това:
Цитат
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.

Цитат
...защо никой не ме предупреди, ако е така, за да не си губя времето да я пускам наново, и да се чудя какво става
Предполага се, че когато сте се съгласили с правилата на форума, сте ги прочели. Няма практика да се уведомяват потребителите при положение, че го пише черно на бяло в нарочна тема /"Правила и политика на форумите"/.

Общи условия

Активация на акаунт