ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 881
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 045
  • София
Здравейте,
Не съм убеден дали е точното място, но за да не отварям нова тема - какъв е редът да се предложи създаването на нов подфорум. Благодаря

# 3 046
Пишете тук, администраторите също четат темата.

# 3 047
  • ту тук, ту там
Имам няколко теми в "Следени", за които искам да спра известията. Но като отворя темата, вместо бутон "Спри известията" имам само бутон "Извести", който не върши нищо, т.е. не променя "статуквото" на темата! Става въпрос за мобилната версия! Ясно ми е, че мога да премина за кратко на пълната версия и да спра известията, но ми се иска да проверите това бъг някакъв на мобилната ли е или само при мен е проблемът!  Става въпрос само за някои теми, не за всички!

# 3 048
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=800926.new#new

Малко съм притеснена от съдържанието на началната страница на тази тема, защото съдържа резервационни сайтове, които според моето скромно мнение могат да се тълкуват като реклама. Освен това преди няколко месеца този потребител беше написал откровено рекламно съобщение за предстоящ круиз на промоционални цени. Тогава модераторите реагираха своевременно и изтриха постовете, но настоящата тема ме навежда на мисълта, че рекламните съобщения продължават, макар и в скрит текст. Та се чудя дали е позволено подобни резервационни сайтове да фигурират на първа страница в която и да било тема?

# 3 049
  • забравих си мисълта...
Всъщност започвам да разбирам, защо го няма този бутон. Без конфликти ще ни бъде прекалено хубаво тук и няма да искаме да се махнем и за секунда от форума. Simple Smile Форумът ще се превърне направо в  "Eden". Само не става ясно дали ще има подфорум "Ад&Барут". Simple Smile Все пак какво ще ги правим конфликтните личности? Ясно е, такъв бутон няма да има.

Нали трябва да има зрелища=повече кликове=повече пари. Mr. Green Mr. Green

Happy mama®, хората са различни. Повечето тук обичат "зрелища", "панаир", "цирк". Има обаче и една голяма част и това е по-точно интелигентната част от потребителите тук, които като не им е комфортно някъде, си намират друго място, което може да им осигури спокойствие и приятно присъствие. Това тук често е, все едно на Оперния бал във Виена да пуснат десетина клошара, които са в повечето случаи мръсни и вонят и те да започнат да  ядат с ръце направо от чиниите, да потупват дамите по дупето и да се хилят. Как мислиш, дали на следващата  година този бал ще има имиджа, който е имал до сега??? Много бързо балът ще се премести я в Париж, я в Лондон, я в Милано или където и да е другаде, но Виена ще загуби, нали така. Въпреки всичко Виена ще съществува, ще има и балове, но баловете ще са пълни с посетители не много по-различни от клошарите, ще са пълни с такива, които никой не ги иска, не защото са бедни, а защото душите им са бедни. Така че докато тук из темите се размотават разни "велики гадателки" или пък потребители от типа "на всяка манджа мерудия", или "ти ще ми кажеш на мен, кой ще кара влака"  и т. н. от този род "професионалистки". Wink форумът ще губи все повече и повече. Мое лично мнение e, не е задължително да има съгласни с мен.  Peace

# 3 050
  • Ямбол
Няма друго такова място и точно затова си и ти тук, Венетта, независимо дали си интелигентна или не.

# 3 051
  • забравих си мисълта...
Ах, как можах да забравя да спомена, че някои са дори с раздвоена самоличност, пропуснах тип "Обаждащи се като черна станция на бяло поле".
Вече започвам да се чувствам като принцеса Даяна. Колкото и късно да публикувам и веднага ще ме спипат ups "контрират". (знаете за новодумието в българския език нали). Wink

# 3 052
Здравейте,
искам да пусна нова тема но открих друга подобна със почти никаква информация по нея
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=734131.0
какво може да се направи в случая?

# 3 053
  • София
Пуснете темата си. Ако темата ви касае въпросния сайт можете да дадете линк към темата, но не виждам чак толкова голяма информация, която би свършила работа на някого.
Аз ще заключа въпросната тема.

# 3 054
Може ли по някакъв начин да подобрите работата на търсачката? Когато търся дадена тема, на която не й знам абсолютно точно заглавието, е просто невъзможно да я намеря. Тогава ползвам Гугъл и чрез него успявам да намеря темата. Значи има начин и тук във форума това да става по-лесно, а не да търся с Гугъл.

# 3 055
  • София
Пробвахте ли с кавички?

# 3 056

Venetta,

как не ти е неудобно с тези претенции за 'спокойно и приятно' присъствие, след като преди години точно ти пригласяше на Отилия в номинациите и заедно с нея сътворихте едни от най-грозните и гнусни теми, пълни с обиди, които съм чела за редицата ми години в този форум..

# 3 057
  • Ямбол
Ахаха, колко вярно и колко лицемерно излезе сега. О, почитател на Отилия да говори, че форумът губел всеки ден  rotfImao

zlatnata tolumba, благодаря за уточнението, тъкмо се чудех коя е тази праведната, на която ѝ цапаме форумното пространство. А то какво било ...

# 3 058
  • забравих си мисълта...
Zlatnata tolumba, точно аз никога не съм обиждала. Но някои от вас не понесоха истината, макар че им беше казана без обиди. И защо да ми е неудобно на мен??? Ти кога си била обидена от мен, а Лиляна да е била обидена от мен??? Колкото до Отилия, аз не съм отговорна за коментарите на други потребители, макар че Отилия каза много истини и точно това накара някои потребителки да побеснеят. А и ето, ти не ме харесваш, не ме понасяш, супер, кликаш на "блокирай потребител" и готово. Какъв ти е проблемът на теб? Или аз нямам право според теб да искам, да не ми досаждат разни нервни и недоволни от живота си потребителки? Въз основа на твоята намеса се затвърждава впечатлението ми, че много от вас са готови да прочетат неудобната истина, да понесат обиди, но да не изпуснат клюката. Simple Smile

# 3 059
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не знам коя е Отилия и не ме интересува. Тази тема е за въпроси към модераторите и администраторите. Моля, намерете си друго място да си изяснявате взаимоотношенията!
Мисля, че не би било лошо метлата да мине и тук. В това число и този мой пост също да бъде почистен, заедно с останалите, които не са по темата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт