ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 972
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 030
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да мисля ли пък аз, че ти си се познала някъде, че така реагираш? Откровено казано, аз лично теб не съм те "срещала" или не си спомням да съм те чела, не знам, но ме учудва, че решаваш, какво аз мисля. Колко ме познаваш ти мен, че си позволяваш да правиш подобни изводи??? На теб пък какво ти пречи ако има такава функция?
Подчертаното обяснява защо задаваш тези въпроси. Ако беше "имала честта", щеше да си наясно Simple Smile.

# 3 031
  • забравих си мисълта...
Мерси за предсказанието, "велика" гадателко! Simple Smile Wink Остави това със закопаването да бъде моя грижа обаче. Аз го искам този бутон, а и не само аз, а ти недей го ползва, ти решаваш за себе си. Simple Smile

# 3 032
Ето защо е необходима опцията игнор. Дали е възможно да се погрижите поне хубавите теми да бъдат разчистени от подобни дребнавости?

# 3 033
Специално в посочения пост не виждам дребнавост, само гледна точка на потребител. Дори не съм съгласна с Лиляна /аз чета и заради удоволствието от формата, и заради удоволствието от съдържанието и изобщо не бих се оправдава или спорила заради това /, но няма причина за триене.

# 3 034
  • Ямбол
Нищо де, Джой иска да се почистят темите и да изглеждат само както на нея ѝ харесват в стил - О, колко е хубав този аватар. После следват няколко поста благодарности и връщане на жеста за нейния. Никаква мисъл, важното е да има похвал.

# 3 035
Заядливо е, и още как. Щом потребителката има предпочитания на какъв носител чете, то не чете заради съдържанието.
Постовете към Венета и те ли са ОК? А този над моя? Понеже Лиляна винаги най-добре знае кой какво иска и кой за какво мечтае. Имате ли представа като модератори колко хора мечтаят за функцията игнор точно заради нея?

# 3 036
  • Ямбол
...
Постовете към Венета и те ли са ОК? А този над моя? Понеже Лиляна винаги най-добре знае кой какво иска и кой за какво мечтае...
Точно толкова е ОК, колкото този пост:
...
Подчертаното обяснява защо задаваш тези въпроси. Ако беше "имала честта", щеше да си наясно Simple Smile.

# 3 037
Няма нито един изтрит пост в тази тема от последните страници - както ваши, така и нейни, т. е. преценила съм, че във вида, в който са, са подходящи за темата.

# 3 038
Така си и мислех Peace. Затова ще продължа са си мечтая за въпросната функция.

# 3 039
Всеки има право на мечти. И модераторите мечтаят за най-разни неща.  Peace

# 3 040
  • забравих си мисълта...
Да мисля ли пък аз, че ти си се познала някъде, че така реагираш? Откровено казано, аз лично теб не съм те "срещала" или не си спомням да съм те чела, не знам, но ме учудва, че решаваш, какво аз мисля. Колко ме познаваш ти мен, че си позволяваш да правиш подобни изводи??? На теб пък какво ти пречи ако има такава функция?

Моля, моля, току що ми бе оказана тази "висока" чест. Simple Smile Но отново бих цитирала една чудесна поговорка, "кучето си лае, керванът си върви". Simple Smile
Всъщност започвам да разбирам, защо го няма този бутон. Без конфликти ще ни бъде прекалено хубаво тук и няма да искаме да се махнем и за секунда от форума. Simple Smile Форумът ще се превърне направо в  "Eden". Само не става ясно дали ще има подфорум "Ад&Барут". Simple Smile Все пак какво ще ги правим конфликтните личности? Ясно е, такъв бутон няма да има. Ние ще трябва да се жертваме и да се опитаме да ги облагородим. Simple Smile Иначе... сещате се, нали...

Bubanka, вашите мечти са със сигурност са много повече от нашите, но нали знаеш, "Кой каквото си направи и дяволът не може по-зле да му го направи." Simple Smile. За нас все пак е много по-лесно.  Интернет пространството е огромно, но вие модераторите сте обвързани донякъде и ще ви се налага да четете доста Интернет материал достоен за Recycle Bin.  Peace

# 3 041
Имам въпрос.
Докога ще се толерира присъствието на психоболни в темата "На море в Гърция"?

За пример:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=798701.msg29059181#msg29059181
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=798701.msg29050688#msg29050688
раздвоението на личността у потребителка, която довчера пишеше неграмотно и без пунктуация, днес изведнъж се е ограмотила, но обидите са останали.
Много от фразите й са същите като на друга, отдавна скандално известна потребителка, за която има нееднократни съмнения за търговски практики, лъжи, измислени пътувания и снимки, атаки на лични и т.н. Според модераторите няма доказателства за мултиакаунтинг, но всички знаем, че това лесно може да се избегне Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 12:35 от Параход

# 3 042
Всъщност започвам да разбирам, защо го няма този бутон. Без конфликти ще ни бъде прекалено хубаво тук и няма да искаме да се махнем и за секунда от форума. Simple Smile Форумът ще се превърне направо в  "Eden". Само не става ясно дали ще има подфорум "Ад&Барут". Simple Smile Все пак какво ще ги правим конфликтните личности? Ясно е, такъв бутон няма да има.

Нали трябва да има зрелища=повече кликове=повече пари. Mr. Green Mr. Green

# 3 043
Имам въпрос.
Докога ще се толерира присъствието на психоболни в темата "На море в Гърция"?

За пример:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=798701.msg29059181#msg29059181
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=798701.msg29050688#msg29050688
раздвоението на личността у потребителка, която довчера пишеше неграмотно и без пунктуация, днес изведнъж се е ограмотила, но обидите са останали.
Много от фразите й са същите като на друга, отдавна скандално известна потребителка, за която има нееднократни съмнения за търговски практики, лъжи, измислени пътувания и снимки, атаки на лични и т.н. Според модераторите няма доказателства за мултиакаунтинг, но всички знаем, че това лесно може да се избегне Simple Smile

И аз да попитам същото? Последния пост беше докладван веднага, но все още "краси" темата.
Ако целта е да се разбие една от най-активните теми в туристическия подфорум, мисля че тя е почти постигната.

# 3 044
Признавам, че до вчера не бях убедена, вече съм. Разчистих.

Общи условия

Активация на акаунт