ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 299
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 210
  • Ænima/Albuquerque
Иначе не смятам, че проблемът е кой знае колко съществен. Едва ли ще лепнем Троянец, или ще ни блокират компютрите. Преди това най-малкото антивирусната ще изпищи.
Дано наистина е така Simple Smile.
Аз пуснах бърз скан с антивирусната, уж нищо не намери, разчистих си и С-диска, но продължава да ми е леко дискомфортно, че нямах нерви да си играя за пълно сканиране.

п.п. през Хром форумът изглежда ОК и при мен, с Модзила е все така зле

Пълен скан пуснах преди малко, нищо няма. И аз се прехвърлих в Хром, в Мозила не се търпи.

Аз попаднах - mobile.bg, imot.bg, picasa, bb-team...

Минах и през тези сайтове, всичко е наред при мен.  Thinking

# 3 211

И аз ги пробвах, няма проблем и при мен. Сега преди минутки ги отварях. Peace

# 3 212
  • Ænima/Albuquerque

Мда, даже разцъках да видя как вървят Корсичките.  Mr. Green

# 3 213
  • Ямбол
Сега вече всичко е ОК. Обаче не виждам онези с конспиративните обвинения да са дошли да кажат поне едно извинете или поне благодаря.

# 3 214
  • София
За какво да се извинявам? Че с инатенето за новата визия, платформа и както там му казват, изгубиха кредита на доверие.ли?  Както се казваше в един виц - намерихме лъжичката, но лошото чувство остана. И тук така -  ползваме форума, знаем за трафика и рекламата, и лошото чувство остана.
Все още не съм проверила на хрома.

# 3 215

Е, то сега и бгмамма е наред Simple Smile за снощи и тази сутрун говоря.

# 3 216
Тази сутрин игнорирах предупреждението (ползвам Мозила) и влязох във форума. Цял ден антивирусната не изпищя нито веднъж. Лошото е, че изгледът на БГ-мама пак се разбърка - без фон, с двойни аватари и т.н. По едно време се оправи, после пак се развали. В момента е ок, да видим докога.

Днес mobile.bg си вървеше добре. Не съм получавала никакви предупреждения. 

# 3 217
  • София
Автомобилните форуми също бяха блокирани снощи.

# 3 218
  • Ænima/Albuquerque
Мозилата се оправи.

# 3 219
  • София
Аз съм си доволна от моб. версия, добре че тя бачка, колкото до вируси, компа много с сбъгяса и дадохме да го чистят,отговора беше, че е бил фрашкан с вируси от бгмама, тогава се изсмях и казах, че не е възможно, ама явно ето че е... Действието се развива в началото На септември, края на август т.г.

С етикетчета ли ви бяха вирусите, та знаете от къде са? Или си пишем ей така да изглеждаме оригинални.
С етикетчета или лепенки са били не знам! Това каза човекът.Аз дали искам да съм оригинална или не, не е ваша работа и отделно това никога не бих използвала за оригиналничене, едно е сигурно - вие се заяждате без нужда, деденце.
Друга съфорумка беше споделила,че антивирусната хваща на всяка страница в мамата вирус тип троянец.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 18:45 от magnet_for_happiness

# 3 220
Аз не че разбирам от тези неща, но как можеш да хванеш вирус от форум? И защо само ти, след като има хиляди потребители?

# 3 221
  • София
Аз не че разбирам от тези неща, но как можеш да хванеш вирус от форум? И защо само ти, след като има хиляди потребители?
Това ме провокира да му се обадя, понеже и аз не разбирам, а просто написах какво е казал,да попитам и каза, че се е пошегувал, ааааааааа  Grinning

ПП  Гугъл Хром се оправи!

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 18:55 от magnet_for_happiness

# 3 222
...каза, че се е пошегувал, ааааааааа  Grinning

И аз така си помислих, но като знам как тръгват градските легенди, ще видиш сега колко пъти ще го повторят насам натам...

# 3 223
  • Ямбол
...каза, че се е пошегувал, ааааааааа  Grinning

И аз така си помислих, но като знам как тръгват градските легенди, ще видиш сега колко пъти ще го повторят насам натам...
Така се създават конспиративните теории...

# 3 224
Има ли някакъв коментар от представители на сайта относно днешните събития? От какво са предизвикани? Има ли поводи за притеснение?

Общи условия

Активация на акаунт