ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 688
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 225
  • София
Сега вече всичко е ОК. Обаче не виждам онези с конспиративните обвинения да са дошли да кажат поне едно извинете или поне благодаря.
Чакай малко... За какво "благодаря"? Че някой си върши работата ли? На мен никой не ми благодари в 6:00 вечерта преди да си тръгна от работа Wink И нямаше конспиративни обвинения, а конспиративни предположения. И ги имаше, защото не ни предупредиха, макар че са знаели за проблема много преди нас. 24 часа по-късно и след 3-4 изписани страници някой се обади с някакво неясно обяснение.
Ми не не се правят така нещата. Поне себеуважаващите се медии не би трябвало да ги правят така.

# 3 226
  • София
Точно! В първия момент, в който някой отговорен за форума е разбрал за проблема, е трябвало да пусне едно съобщение.

# 3 227
  • Ænima/Albuquerque
Как точно щяхте да го прочетете, като не можехте да влезнете?

# 3 228
  • София
Както прочетохме всичко останало. Можеше и във фейса да пуснат съобщение. Има начини да информират потребителите.

# 3 229
  • Ænima/Albuquerque
Мхм, добре.

# 3 230
  • София

По същия начин, по който влязох тук и пратих съобщение за проблема до модераторите. И както прочетох в една тема, в която потребителка се оплакваше от същото. Да, и във фейса помолих да провери една приятелка - нищо, нищичко! Една уважаваща себе си фирма трябва да даде съобщение за проблема, за да не се притесняват излишно хората. Но, както тръгна с новата "визия", така се кара и сега.

# 3 231
  • Ямбол
Сега вече всичко е ОК. Обаче не виждам онези с конспиративните обвинения да са дошли да кажат поне едно извинете или поне благодаря.
Чакай малко... За какво "благодаря"?
Аз бях убедена, че точно така ще се развият нещата и го споделих, просто проявих търпение. Някои обаче изказаха не само предположения, а директни обвинения и излезе, че едва ли не някакви тук некадърници пак са оплескали нещата. Оказа се, че не е така и онези, които се изхрачиха, не благоволиха да си признаят, че не са прави, а онези, които предположиха грешно, не благодариха за разясненията. Това отговаря ли на твоя въпрос?
Има ли някакъв коментар от представители на сайта относно днешните събития? От какво са предизвикани? Има ли поводи за притеснение?
Ако си чела последните страници на темата, щеше да разбереш, че има.

# 3 232
  • София
Аз дотук видях, че потребителите сами се опитваха да си помогнат, Лиляна! За какво да благодаря, за това че вместо някой от отговорниците да сложи едно съобщение във ФБ, на самия сайт и пр., една потребителка  постна част от кореспонденцията по въпроса? Проблемът е от снощи, поне при мен се появи в един през нощта. Айде, сега, няма нужда заставаш на амбразурата на чуждия фронт! Има си хора, на които им се плаща заплата, за да отговарят за сайта и свързаните с него проблеми, нали така!
Колкото до конспиративните теории, би трябвало да им светне на отговорните фактори колко са изгубили доверие у част от потребителите. Неведнъж е ставало въпрос. По-скоро ръководството трябва да благодари на по-ококорените потребители, които се опитаха да направят нещо, вместо да тръгне лоша приказка из мрежата за това, че форумът е зарАзен. Поне така постъпват сериозните фирми, които държат на потребителите, а не ги смятат само за дойни крави.

# 3 233
  • София
Чакай малко... За какво "благодаря"?
Аз бях убедена, че точно така ще се развият нещата и го споделих, просто проявих търпение. Някои обаче изказаха не само предположения, а директни обвинения и излезе, че едва ли не някакви тук некадърници пак са оплескали нещата. Оказа се, че не е така ....
Как разбра, че не е така? Аз нищо не разбрах. Нито на какво се е дължало предупреждението на гугъл, нито как са го оправили. А бих искала да знам. Все пак пишеше, че от този сайт е инсталиран malwarе.

Между другото, имайте предвид, че много малко антивирусни засичат malwarе-а. Има програми точно за това – например anti malware Друго - обикновено този зловреден софтуер се инсталира веднага, обаче започва да работи след време. Или активира, или инсталира екстеншъна, който да те напълни с реклами по-късно. Може и след месец да е. Така че е е много трудно да откриеш, коя е точно инсталацията, която ти побърква браузерите.

# 3 234
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На кого да правя метани и да благодаря, ще ме осветлите ли? Дотук Татти се включи с иронично подмятане и толкова. Благодарност мога да изкажа само към Сарказъм, която показа резултат от личната си кореспонденция с отговорния екип. Тук от този екип не чухме нито дума- понеже включването на администратора аз не го броя като конструктивно, от него не получих адекватна информация.

Аман от подлизурстване и размятане на пръстче тук ooooh!. Благодарности ще поднасям, когато аз реша, че има за какво!

# 3 235
Като потребител на и на други сайтове, които имаха този проблем, мога да кажа, че никъде нищо не казаха, но пък и нямаше подобни истерии и обвинения като тук. Явно никъде на друго място не са изпитали абстиненция  Mr. Green

Между другото, имайте предвид, че много малко антивирусни засичат malwarе-а...

Аз съм с вградената на уиндоуса и го хвана.

# 3 236
  • София
Това, че никой не е казал не означава, че е правилно поведение. Аз се притесних, и то сериозно, че нещо може да ми скапе всички документи и програми. Прекарах много време в опити да разбера какво се случва, сума неща изчетох, включително очаквах да и а някакво съпбщение на страницата във фейса. Ако някой си беше направил труда да напише точно едно изречение, не само аз, но и доста друго хора щяха да си спестят време и нерви.

# 3 237
Според мен ще си вземат бележка и следящият път просто ще напишат 3 ЛС и готово  Mr. Green да им е мирна главата.

# 3 238
Аз като нямам фейс и не чакам там  Laughing

Като даде предупреждение в някакъв сайт не влизам, като го оправят, тогава. Чак пък толкова нерви...

# 3 239
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, каква истерия, Човече, каква абстиненция- естествено, че ще попитаме, съсипване на уиндоуса с вируси не вярвам, че за някой е шега. Аз с друг сайт нямах проблем. Като се случи с Мамма-та, в която прекарвам време всеки ден, е напълно нормално да се притесня откога е лошо положението и дали това ще навреди на компютъра ми. Грам не ми пука чия е вината, нито ми дреме кой какви истерии е правил- нито съм питала за това, нито съм очаквала разяснения.

Общи условия

Активация на акаунт