ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 046
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 240
  • Ямбол
Ако имате съмнения в сайта и браузърът ви предупреждава - лесно е, не го посещавате. Никой не е длъжен да ви варди личния компютър от навлеци.
Но и въпросните 3 ЛС няма да са решение за следващия път. Пак ще намерят за какво да са недоволни и пак ще има за какво да плюят и да създават конспирации. Сякаш даже вече виждам следващите постове какви ще са.

# 3 241
  • София
Аз като нямам фейс и не чакам там  Laughing

Като даде предупреждение в някакъв сайт не влизам, като го оправят, тогава. Чак пък толкова нерви...

На мен досега не ми е давало такова съобщение, а за фейса се сетих като очевиден източник, щом форумът има страница там.

Лиляна, по темата пишеш глупости! Това не е твоята амбразура, че да я защитаваш с гола гръд.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 22:50 от Andariel

# 3 242
  • София

А бе УЖ, всички бяхме много притеснени да не ни се скапят компютрите, но повечето зор да влезем и да се набутаме при вирусите  Laughing. Малко са били тези, които са изчакали да им се махне предупреждението и тогава да влязат. Така че, ако ни се развалят комповете, вината ще си е и наша  Rolling Eyes , защото ако не от администраторите на сайта, то от Гугъл бяхме предупредени да не влизаме.

# 3 243
  • София
Но на хрома. Ако си ползва човек друг браузър хич нямаше и да разбере.

# 3 244
Мозилата също, Операта и тя май. Само с ИЕ го нямаше.
Но в крайна сметка проблем не е имало, а доколкото схващам не може и да има от такъв вид, така че и да не е разбрал някой, все тая.

# 3 245
  • София
Но на хрома. Ако си ползва човек друг браузър хич нямаше и да разбере.

Аз ползвам Сафари и разбрах.
А доста потребители се оплакаха за проблеми и с други браузъри.

Не разбирам кое налага наливането от пусто в празно.
Може ли темата да премине към първоначалната си идея?

# 3 246
  • Ænima/Albuquerque
Това не е вярно. Аз разбрах от Мозила.

# 3 247
  • София
Ок, щом е било и на други браузъри, значи още повече хора са били под пара какво се случва.
То е като някой да остави бележка на вратите на асанаьора, че е временно извън употреба до отстраняване на повредата, за да не стояъ хората и да чакат. Какво толкова сложно има?

# 3 248
  • Ямбол
...

Лиляна, по темата пишеш глупости! Това не е твоята амбразура, че да я защитаваш с гола гръд.
Със сигурност обаче не са по-големи моите глупости от твоите. Аз нищо не защитавам. Аз влизах в сайта, защото ми е ясно, че няма проблем за компютъра ми, а ти защо влизаше, само ти си знаеш, при положение, че си била притеснена.

....
То е като някой да остави бележка на вратите на асанаьора, че е временно извън употреба до отстраняване на повредата, за да не стояъ хората и да чакат. Какво толкова сложно има?
Да, а тази бележка е вътре в заключения асансьор, нали?

# 3 249
  • Germany
Аз не влязох след съобщението, но в момента антивирусната ми откри 2ри проблем на компа... Пуснахме с мъжът ми всякакви възможни чекове. Надявам се, всичко да бъде хванато овреме.

# 3 250
Аз като видя, че не работи асансьора не чакам  Simple Smile
И какво да пише на бележката - която така и не разбрах къде да ми я оставят 4 сайта, които ползвам и в случая имаха проблем?
И като пише в нея - като оправим проблема, ще тръгне форума, какво от това. То е ясно, че като го оправят ще тръгне  Laughing

# 3 251
  • Ænima/Albuquerque
Аз не влязох след съобщението, но в момента антивирусната ми откри 2ри проблем на компа... Пуснахме с мъжът ми всякакви възможни чекове. Надявам се, всичко да бъде хванато овреме.

Странно. Изключваш ли възможността да си ги лепнала от друго място?

# 3 252
  • София
Конкретно този асансьор има и други комуникащионни канали като фейсбук, а и авно не всички браузъри са в заключения асансьор. Ако някой е искал, е щял да го направи. И ако се е сетил.

Заповядай, кажи кои са глупостите, коити съм написала!

# 3 253
  • Germany

Странно. Изключваш ли възможността да си ги лепнала от друго място?

Ами от обяд не съм сядала на компа и сега реших да пробвам какво се случва с форума, зачетох се в тази тема и след малко ми излезе съобщение, че има намерен проблем, след 5 мин.пак.  Накарах мъжът ми да свали и предложената по горе програма, която търсела проблеми, които нормалните антивирусни не хващали и ще видим утре какво е/не е открила.

# 3 254
Конкретно този асансьор има и други комуникащионни канали като фейсбук, а и авно не всички браузъри са в заключения асансьор. Ако някой е искал, е щял да го направи. И ако се е сетил.

Заповядай, кажи кои са глупостите, коити съм написала!

Ами не знам, Andariel. Както не очаквах от другите сайтове да ми звъннат, така и от този. Възможно е да си имат други начини на комуникация, аз не ги ползвам, така че не съм и търсила.
По-скоро се чудех какво да е съобщението, което да пуснат - че има проблем (това е ясно), че ще тръгне като го отстранят (това също), е, какво да пишат? След като се разбра що е и защо е, виждам, че са се включили в темата, за да обяснят.

Общи условия

Активация на акаунт