ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 540
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 420
Джой, екрана на зуум ли ти е? 110% например
или е на 100%?

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 14:08 от bubanka

# 3 421
  • Оптимист по принуда
И при мен така, въпреки, че махнах количката. Понякога, докато зареди страницата, за част от секундата, количката се появява и ако аз съм кликнала бързо, ми се отваря магазинът.

# 3 422
И теб да питам същото, зуум на екрана има ли?

# 3 423
  • Оптимист по принуда
бубанка, екранът ми е на 125%

# 3 424
благодаря!   bouquet

# 3 425
Аз нямам зуум на екрана и пак ми се получава същото.

# 3 426
И при мен така, въпреки, че махнах количката.
Това не ти помага особено. Кликни на мястото, където би трябвало да бъде количката и магазинът пак ще ти се отвори, независимо, че си премахнала изображението.

# 3 427
  • Ямбол
Не само където е мястото на количката, а цялото поле след линка, където пише "НОВО! BG-Mamma Магазин" е като бутон, който води към магазина. И на мен често ми се случва да ме препрати там. Тези линкове и тази количка изобщо не са на удобно място и съответно ги разкарваме.
Иначе и аз съм на 110% увеличние.

# 3 428
Аз съм без увеличение, което не пречи като кликна на по-малко от милиметър встрани от флагчето за нови отговори, пак да се окажа в магазина.

# 3 429
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, екрана на зуум ли ти е? 110% например
или е на 100%?
На 100% е.
Иконка количка вече нямам, Адблик се погрижи.

# 3 430
Иконката я няма, но бутонът е активен.

# 3 431
Ако блокирате иконката на количката и надписа към магазина чрез следните филтри в Adblock, няма да ви остават "скрити" активни линкове:

Код:
bg-mamma.com##*.cart-icon

bg-mamma.com##a[href="http://www.bg-mamma.com/shop/?utm_source=bg-mamma.com&utm_medium=header2&utm_campaign=launch"]

Разбира се, ако променят линка, който сочи към магазина, това ще спре да работи и ще трябва да подмените с новия линк (ако се появи такъв), но засега това е ок.

# 3 432
Супер, тенкс.

# 3 433
  • Оптимист по принуда
Дидева, Лиляна, точно така е. Peace

Barbabeau, мерси, прибавих филтъра   bouquet

# 3 434
Проблемът със застъпването на бутончетата за онлайн магазина и за новите отговори вече е оправен. Приятно писане!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт