ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 497
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 465
Здравейте.
Този потребител ми писа, че има забрана за изпращане на съобщения поради непозволена реклама.
Моля ви да погледнете за този проблем.
Благодаря!

# 3 466
Погледнат е. Приятно писане!

# 3 467
Много благодаря!   bouquet

# 3 468
Здравейте!
От скоро съм ваш потребител и имам проблем с публикуването на отговор в някои теми.
Излиза надпис, „Грешка“ и че аз като потребител няма право да публикувам в дадената тема.
Може ли да ми обясните защо?
Извинявам се много, ако вече сте отговорили на същият въпрос, но не можах да открия нищо по темата.

Благодаря предварително!

# 3 469
  • София
В някои от подфорумите, отговори могат да публикуват само съответните специалисти. Например в "Гинекологични и репродуктивни консултации" е така. Потребител може да зададе въпрос, но не може да отговаря.  В описанието на подфорумите има правила, ако има такова ограничение, то ще бъде написано там.

# 3 470
не съм сигурен , но вероятно е защото още си новобранец.  Laughing

# 3 471
Вероятна причина е и опит да публикувате в заключена тема - такава, която до заглавието си има иконка или .

# 3 472
 .
В някои от подфорумите, отговори могат да публикуват само съответните специалисти. Например в "Гинекологични и репродуктивни консултации" е така. Потребител може да зададе въпрос, но не може да отговаря.  В описанието на подфорумите има правила, ако има такова ограничение, то ще бъде написано там.
Ооо, не бих смяла да замествам мнението на специалист  Embarassed
За да съм по-точна, темата беше "Обяви", исках да споделя мнение за учител по английски език.

не съм сигурен , но вероятно е защото още си новобранец.  Laughing
Да, това беше една от моите хипотези  Mr. Green, по натам като се утвърдя като потребител, ще пробвам пак
Вероятна причина е и опит да публикувате в заключена тема - такава, която до заглавието си има иконка или .
bubanka, да си призная честно не съм забелязала иконката, но ще погледна.
Благодаря и на тримави за бързият отговор   bouquet

# 3 473
  • София
Бонго е уцелил верния отговор  Laughing
Цитат
ОГРАНИЧЕНИЯ, ФОРУМИ ЗА ОБЯВИ

Във всички групи публикуването на теми и мнения е разрешено за регистрирани потребители, членове на съответната група.

В групите за обяви, то тези форуми са с допълнителни ограничения и теми в тях не могат да публикуват потребители с по-малко от 50 мнения.
Това не е сайт или форум за търговия, обяви и покупко-продажби, а форумите за обяви са създадени с цел да са от полза на редовните потребители на форумите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786973.-1;topicrefid=20;all

ПП Бонго е бързак  Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 19:22 от milenaka

# 3 474
Бонго е уцелил верния отговор  Laughing
цункай Бонго , докато модератора не се е възползвал от това  Laughing

# 3 475
  • Оптимист по принуда
Има ли шанс скоро да се оправи застъпването на магазина с отговорите?

# 3 476
  • София
Пробвай да намалиш увеличението на екрана.

# 3 477
  • Оптимист по принуда
milenakа, благодаря, стана   bouquet Но така ми е напрягащо четенето, няма угодия  Grinning

# 3 478
Хората написаха филтри за махане и на количка и на линк, водещ към магазина.. толкова ли е трудно да ги ползвате, та само се оплаквате през няколко поста от застъпване?!

# 3 479
  • София
Моля  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт