ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 489
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 480
  • Оптимист по принуда
Хората написаха филтри за махане и на количка и на линк, водещ към магазина.. толкова ли е трудно да ги ползвате, та само се оплаквате през няколко поста от застъпване?!

Верно ли? Wink Махнах, появява се пак.  Няма да се оплаквам, ако нямам проблем.

# 3 481
  • София
Хората написаха филтри за махане и на количка и на линк, водещ към магазина.. толкова ли е трудно да ги ползвате, та само се оплаквате през няколко поста от застъпване?!

Ами редно е да си го оправят от сайта.  Peace

# 3 482
При мен има такова застъпване: http://prikachi.com/images.php?images/593/7664593U.jpg

# 3 483
  • Sofia
Би трябвало вече да го няма.

# 3 484
Да,няма го вече. Grinning

# 3 485
  • Оптимист по принуда
И как става при вас, при мен си стои и вече много дразни.

П.П. И моля не ми казвайте за филтрите, знам. И за zoom-а също  Peace

# 3 486
  • София

При мен го има, застъпени са количката, думата "магазин" и червения балон за нови отговори.
Със сафари съм, филтри нямам и не съм имала.

# 3 487
  • MJF
При мен застъпването не е "помраднало" от както се появи- миналия понделник/сряда, видно съм търпелива преди да мърморя.
http://prikachi.com/images/652/7664652b.png
Когато съм влязла във форума надписите за магазина са в/у количката, отговори и байрака  ooooh!
Промяната е имагинерно понятие от доста време тук.

# 3 488
  • Sofia
Моля рефрешнете с ctrl+shift+F5 и вижте има ли промяна.
Благодаря.

# 3 489
Нямам застъпване. Даже са ми много далече надписа и количката, чудя се как се застъпват при вас.

# 3 490
  • MJF
Да, надписа за магазина въобще го няма - http://prikachi.com/images/671/7664671E.png
Мерси   bouquet

# 3 491
Здравейте! Simple Smile Бях публикувала анкета относно опасното влияние на някои храни върху дадени лекарства. Прочетох внимателно правилата и разбрах, че желаете да ползвам приложението от сайта, но аз съм длъжна да анкетирам чрез вече изготвения метод, тъй като това е част от научен проект. Възможно ли е да допуснете все пак анкетата ми? Надявам се, че ще ми помогнете , тъй като тази кауза е от значение за всички пациенти.

# 3 492
Ето цитатът от правилата на форума, който касае Вашето искане:

Цитат
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас. За провеждане на комерсиални, маркетингови, рекламни проучвания - обръщайте се към рекламния ни отдел.

# 3 493
На "Известия" постоянно ми свети една червена единичка в повече....При 3 нови известия например, горе ми свети, че имам 4 такива. Преглеждам всички нови известия и въпреки всичко ми показва, че имам едно ново непрочетено, каквото всъщност няма. Може ли нещо да се направи по въпроса, че вече ми е адски дразнещо това? Благодаря предварително!

# 3 494
  • в морето до колене
Ще се самоцитирам, защото преди два дни и две страници назад отговарях на такъв въпрос.
Това вече сме го коментирали - при редактиране на последно мнение, наистина не излиза индикация в списъка със следени теми на заглавната страница на форума.
Но този списък го има и в профила и оттам може да се идентифицира.
Като кликнеш на падащото меню на профила, влез в Известия - там има розовичка отметка Ново и за редактирани публикации.
Само ще допълня, че при мен следените теми през профила излизат на 10ина страници. И ми се е случвало да намеря розова отметка НОВО за редактирано мнение в следена от мен тема чаааак на осмата страница, примерно. Та - потърсете го...

Общи условия

Активация на акаунт