ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 457
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 495
  • София

При мен го има, застъпени са количката, думата "магазин" и червения балон за нови отговори.
Със сафари съм, филтри нямам и не съм имала.

Вече го няма! Няма го и неприятния надпис, за което благодаря сърдечно!

# 3 496
Безплатна доставка! Магазин" ли?При мен си ги има Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 07:40 от Бубче

# 3 497
  • София
И при мен си ги има, но поне застъпване нямам.

# 3 498
Аз отново да си побутна питането и молбата за изчистване на този проблем ...
На "Известия" постоянно ми свети една червена единичка в повече....При 3 нови известия например, горе ми свети, че имам 4 такива. Преглеждам всички нови известия и въпреки всичко ми показва, че имам едно ново непрочетено, каквото всъщност няма. Може ли нещо да се направи по въпроса, че вече ми е адски дразнещо това? Благодаря предварително!

# 3 499
Горе,където ти е името-Известия-някъде в списъка ще има розово бутонче.Така става,когато някой редактира мнение-отчита,че е ново.

# 3 500
Горе,където ти е името-Известия-някъде в списъка ще има розово бутонче.Така става,когато някой редактира мнение-отчита,че е ново.
Ми не, няма....маркирам всички като прочетени и пак отгоре остава да свети една единичка...

# 3 501
Влез в Известия не през знаменцето,където свети единицата,а през малкото триъгълниче,което стои вдясно от ник-а ти.

# 3 502
Влез в Известия не през знаменцето,където свети единицата,а през малкото триъгълниче,което стои вдясно от ник-а ти.
Бубче, сърдечно благодаря   bouquet  Simple Smile

# 3 503
  • София
Здравейте! Не знам как се е случило, но шрифта на текста във форум бг.мама е много малък. При други сайтове не е така. Предполагам, че някой малък хакер е пипнал някакви настройки, но не мога да разбера от къде. Можете ли да ми помогнете да си оправя размера на шрифта? Благодаря предварително!

# 3 504
  • София
_мариана, опитай с натискане на Ctrl и 0 едновременно.

# 3 505
Ctrl натиснато едновременно с 0 (нула) връща екрана в нормален режим.

Ctrl натиснато едновременно с + (плюс) увеличава шрифта, с - (минус) съответно намалява.  Peace

Опс, вече са ти отговорили  Simple Smile

# 3 506
  • София
Долу в дясно има Още - от там се регулира големината на шрифта

# 3 507
  • София
Застъпването на количката и нови отговори вече го няма, благодаря!

# 3 508
  • София
Хиляди благодарности!   bouquet

# 3 509
В последно време ми прави впечатление, че почти след всеки мой отговор в някоя от темите, в които пиша, веднага след като публикувам отговор получавам известие за нов отговор в съответната тема. Това при положенние, че току-що съм затворила темата. В известията за нови отговори стои едно ново и последно мнение от hellymod.
Това мен лично не ме дразни, но ако е някакъв бъг, реших, че може да има смисъл модераторите да го знаят.

Общи условия

Активация на акаунт