ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 209
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 600
Деси, проблемът идваше от факта, че една потребителка беше наредила стотина символа без интервал между тях.
Между другото, моля не забравяйте, че организирането на общи поръчки е забранено във форума и може да доведе до ограничване на профилите. За сега само изтрих и написах предупреждение на лично съобщение.

# 3 601
  • София
Деси, проблемът идваше от факта, че една потребителка беше наредила стотина символа без интервал между тях.
Между другото, моля не забравяйте, че организирането на общи поръчки е забранено във форума и може да доведе до ограничване на профилите. За сега само изтрих и написах предупреждение на лично съобщение.
Благодаря! Видя ми се странно, че само на една страница е проблемът, иначе мобилната версия не капризничи Simple Smile.
Благодаря за напомнянето за поръчките, по принцип по друг начин ги организираме, а не в темата Simple Smile.

# 3 602
Тази вечер имам проблем със зареждането на темите. Първо,зареждат мноооооого бавно и после се появява следното: "Грешка с базата данни. Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите."
Уведомявам ви и моля да го оправите. Много е досадно. Благодаря!

# 3 603
  • София
+1
Това е надписа:

# 3 604
Тази вечер имам проблем със зареждането на темите. Първо,зареждат мноооооого бавно и после се появява следното: "Грешка с базата данни. Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите."
Уведомявам ви и моля да го оправите. Много е досадно. Благодаря!

Същата история и при мен.  Peace

# 3 605
Добър ден ,
 от един ден ми излиза на всяко зареждане на страница или преглед на тема следният надпис:
'Грешка в базата данни.                                                                                                                            Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите.
Обратно'

Не зная на какво се дължи и бих желала да се отстрани ,моля !

# 3 606
  • София
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=761541.26295
Явно днес не ми е ден. И ето тази страница ми излиза разтеглена Sad

# 3 607
отстранено е.  до следващото появяване  Laughing

# 3 608
  • ту тук, ту там

На мен редовно ми излизат така разтеглени страници в мобилната версия, от много месеци насам. Писахме за проблема преди време с други потребители в темата за мобилната версия, но никой не обърна внимание и до днес нищо не се е променило! Много е досадно, да, и ужасно затруднява четенето! Sad

# 3 609
отстранено е.  до следващото появяване  Laughing
И при мен имаше проблем.Бонго как си.

# 3 610
  • София

На мен редовно ми излизат така разтеглени страници в мобилната версия, от много месеци насам. Писахме за проблема преди време с други потребители в темата за мобилната версия, но никой не обърна внимание и до днес нищо не се е променило! Много е досадно, да, и ужасно затруднява четенето! Sad
При мен проблемът се появи чак онзи ден, но Бубанка веднага реагира и отстрани причината. Но две различни теми в рамките на 2 дни явно вече сигнализира за нещо по-сериозно. Дано се вземат мерки.

# 3 611
Изтрих един линк към търсене с Гугъл, който се беше разпрострял на няколко реда.
Получава се, когато има дълга поредица от символи без интервал.

# 3 612
Току що пак ми излезе "грешка" и не ми зарежда отговорите. Пише да информираме администратор.
Информирам Simple Smile

# 3 613
И при мен така, но като натисна горе решетката до надписа си влизам без проблем. Peace
Току що пак ми излезе "грешка" и не ми зарежда отговорите. Пише да информираме администратор.
Информирам Simple Smile

# 3 614
Да, то и аз влизам, но се появява периодично това. И доста бави днес форума.

Общи условия

Активация на акаунт