ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 215
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 615
При мен в мобилната версия ми подскачат и застъпват постове и не може да се прочете почти нищо. Бихте ли могли да отстраните този проблем?

# 3 616
"Грешка с базата данни
Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите."

Вече два дни  Tired,основно като искам да вляза в нов отговори на моите публикации  Tired

# 3 617
И при мен се получава същото. Както и бавно зареждане.

# 3 618
  • Испания
"Грешка с базата данни
Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите."

От сутринта ми се появява надписът и трябва да се връщам, да кликвам отново, та на десетия път да видя това, което ме интересува.

# 3 619
И при мен е проблема. Моля,вземете мерки,че взе да става много досадно вече. Уж промените щяха да са за добро, а то стана като третокласна страница на пълен аматьор. Tired

# 3 620
  • София
От както форума стана платформа , май няма ден в който да няма някаква "грешка" .  Thinking
Да вземете да се стегнете  Wink Wink

Редактирам си поста , за да ви покажа и другия проблем който съществува при мен от няколко дни .
Черно квадратче излиза когато натисна "ново" на някоя от темите които следя.Само при мен ли е това или и друг го има ?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 10:28 от koricimu

# 3 621
При мен проблемите съвпаднаха с пускането на магазина, а ескалираха с пускането на онлайн книжарницата.
Вземете, ако трябва и за ден спрете сайта, но го оправете, защото така писва, че трябват биволски нерви да се ползва ъъъъ платформата, което не мисля, че мнозина ще проявят.

# 3 622
  • Оптимист по принуда
И при мен така..

# 3 623
  • HH
"Грешка с базата данни

Вече два дни  Tired,основно като искам да вляза в нов отговори на моите публикации  Tired

И при мен се случи няколко пъти. Последния при опит да публикувам ново мнение.

# 3 624
  • София
Изтрих един линк към търсене с Гугъл, който се беше разпрострял на няколко реда.
Получава се, когато има дълга поредица от символи без интервал.
Благодаря за пореден път! Щом е проблем, който се предизвиква от  нечий пост, няма да ви губя времето с всяка такава страница, не е болка за умиране Simple Smile.

# 3 625
  • София
"Грешка с базата данни

И при мен се случи няколко пъти. Последния при опит да публикувам ново мнение.
И при мен излиза таканот няколко дни, основно от компютъра. С мобилната версия нямам такива проблеми.

# 3 626
Много е досадна тази "грешка"!
Вземете я изчистете най-после! ooooh!

# 3 627
"Грешка с базата данни

Със същия проблем съм.

# 3 628
  • София

Обръщам се и аз към администраторите!От два дни е кошмар.

Цитат
Грешка с базата данни
Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите.

# 3 629
  • Испания
Все пак някой няма ли да сметне за уместно да напише /а и да направи/ нещо по този въпрос? Кошмарно е.

Общи условия

Активация на акаунт