ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 428
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 630
Обръщам се и аз към администраторите!От два дни е кошмар.

Изглежда никой не чете или им е все тая. От вчера има сигнали, аз пък съм направо абонирана за грешката с базата данни. Ако успея някак да се промъкна във форума за две секунди, на третата съм изхвърлена, т.е. пак гледам грешката. Аз разбрах, че има грешка с базата данни, спецовете явно не. Е, да я бяха оправили досега. ooooh! И да бяха оставили хубавия форум да си съществува, а да си правят платформи на друго място.

# 3 631
Наистина, вземете някакви мерки! Отвратително бавен и муден е форума, отделно грешките и няма достъп. Няма друг сайт или форум, който постоянно да дава такива проблеми. Нали затова беше зора да минете на нова платформа и да промените версията, уж за да стане по-бърз форума.

# 3 632
Прави се. От вчера. Обаче какво да напиша? "Когато е готово, ще бъде готово". Ще разпънете всеки, който го напише, но е факт, че за сега няма друг отговор. Всички искаме да стане по-бързо и наистина се работи върху това. Единственото, което реално мога да напиша, е извинения за неудобството и молба за още малко търпение. Моля, наистина.
И ако някой намира отговорът ми за неудовлетворителен, моля да сдъвче персонално мен. Може и на лс. И спрете с тази "платформа", защото е много дразнещо. Всеки форум е платформа, ако държите да сте абсолютно точни в употребата на термина.

# 3 633
бързи са ви компютрите  Laughing
при мен скоростта е бърза на бавният ми компютър.  и неАм такива грешки.

# 3 634
Прави се. От вчера. Обаче какво да напиша? "Когато е готово, ще бъде готово". Ще разпънете всеки, който го напише, но е факт, че за сега няма друг отговор. Всички искаме да стане по-бързо и наистина се работи върху това. Единственото, което реално мога да напиша, е извинения за неудобството и молба за още малко търпение. Моля, наистина.

Бубанка, лично аз исках такъв отговор. Ако още в началото бяхте написали - "знаем, че има проблем, моля да ни извините, работим по въпроса", изобщо нямаше да повдигам въпроса и щях търпеливо да изчакам, докато нещата се оправят.
Обаче вие винаги мълчите, когато има проблем и ни оставяте с впечатлението, че не правите нищо за отстраняването му и затова страниците се препълват с едни и същи вопли на недоволство.

# 3 635
При такива проблеми не се знае основното "кога ще бъде готово" и за това не се пише нищо, защото отговорът не може да бъде конкретен. Иначе по форума се работи и вечер, и в почивните дни, а темата тук се чете напрекъснато. Много от проблемите се решават след като се прочете сигнала в темата без дори да се отговаря в нея.

# 3 636

Бубанка, лично аз исках такъв отговор. Ако още в началото бяхте написали - "знаем, че има проблем, моля да ни извините, работим по въпроса", изобщо нямаше да повдигам въпроса и щях търпеливо да изчакам, докато нещата се оправят.
Обаче вие винаги мълчите, когато има проблем и ни оставяте с впечатлението, че не правите нищо за отстраняването му и затова страниците се препълват с едни и същи вопли на недоволство.

Абсолютно подкрепям penelopy Hug, щом се сигнализира, значи има проблем. Нека някой, който и да е, просто да откликне с две думи, че се знае и се работи, никой няма да ви вади душите. Но, когато се мълчи, какво да си мисли човек, освен, че на някой не му пука. Peace

При мен сега, включих се преди 10-ина мин., върви добре (чак ме е страх да се похваля), надявам се не е случайно. Щом се работи, ще има и резултат, ще изчакам/е. Peace

# 3 637
Бубанка, благодаря,че отговори.  bouquet
Но наистина вече става много изнервящо. Почти година ще стане вече с промените и аз все още не виждам кое е по-добре, в сравнение с преди. Tired
Приятна вечер .  bouquet

# 3 638
При мен в мобилната версия ми подскачат и застъпват постове и не може да се прочете почти нищо. Бихте ли могли да отстраните този проблем?

Присъединявам се към този пост. При мен е същото.

# 3 639
При мен в мобилната версия ми подскачат и застъпват постове и не може да се прочете почти нищо. Бихте ли могли да отстраните този проблем?

Присъединявам се към този пост. При мен е същото.

bubanka, ще се обърне ли внимание на проблемът?

# 3 640
Мобилната версия изобщо не е пипана скоро, но съм предала за проблема.

# 3 641
Мобилната версия изобщо не е пипана скоро, но съм предала за проблема.

Благодаря!

# 3 642
  • Hamburg
Здравейте,

При използване на мобилната версия, ми излиза съобщение, че 'достъпът до този форум ми е забранен spam 50.  Какъв е проблемът?

Мерси!

# 3 643
  • София
Бана е стар и е поставен по ИП на китайска мрежа.
Вижда ми се странно да ви е засегнал.

# 3 644
  • Hamburg

Ето го съобщението. Ако включа Privacy on на Сафари, влизам нормално във форума.

Общи условия

Активация на акаунт