ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 402 651
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 645
  • ту тук, ту там
 echo ' '; if ($context['user']['is_logged'] == false) { // Login Dialog echo ' '; // No match dialog echo ''; } if ($context['allow_admin']) { } ?>

Горният надпис ми излиза на всяка страница в мобилната версия над логото на сайта! Какво означава и защо ми се появява?

# 3 646
  • София
и на мен в мобилната. Точно щях да пиша.

# 3 647
В момента се работи по оптимизирането на целия сайт и отстраняването на проблемите с грешките, зареждането, скоростта и т. н. и е възможно от време на време да се появяват някакви бъгове както в обикновената, така и мобилната версия. Все пак, ако попаднете на някакви проблеми, пишете тук.
пп проблемът с мобилната версия, за който става въпрос в горните два поста, вече е оправен

# 3 648
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Може ли докато се оправят някои неща да не се развалят вече оправени такива?
При разглеждане на снимка, с отварянето й в същия подпрозорец, и връщането обратно с бек на браузъра, вместо в поста, от който е снимката, връща в началото на страницата. В първия момент се чудиш къде си попаднал, а после скролваш като гламав да търсиш докъде си бил стигнал в четенето на мненията. Ако може да възстановите връщането да е в мястото на излизането, ще е добре. Peace

# 3 649
Когато разглеждате уголемена снимка, връщането в същия пост става с хиксчето в горния десен ъгъл до снимката, не се Back. Back връща на предишната страница, която сте гледала.

# 3 650
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бубанка, аз не разглеждам уголемена снимка през възможностите, които предлагате защото не ми вършат работа. Не е в пълен размер, а само до определени пиксели, което не ме устройва. Изрично съм описала за какво става въпрос. Този проблем го имаше и преди, коментирала съм го с Мамма и го бяха отстранили. От днес се появи пак, затова го отбелязвам. Надявам се както го бяха оправили, да го оправят пак. Защото същото упражнение, при поредица от снимки в спойлер, е като самоубийство. Peace

# 3 651
Не зная към кого да се обърна,затова пиша тук.
Ще Ви помоля http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=806058.msg29305437#msg29305437 ето тази моя тема, да бъде преместена,където сметнете за най-добре.Благодаря.

# 3 652
В "Готварски рецепти". В "Любими рецепти" може да пише само авторът на темата.
Пуснете отново темата, защото е публикувана отдавна и ще "потъне". Аз ще изтрия старата.

Цитат
Не открих друга такава тема.
Голям любител и ценител на хубавото кафе станах през годините.В момента се чудя как да разнообразя еспресото .
Ако знаете,опитвали сте някакви рецепти в домашни условия и са се получили ,моля,споделете.
Рецептите могат да бъдат за всякакъв вид кафе ( пр. Лате и т .н.).
Благодаря. : )

# 3 653
Обърках се.Сега го намерих.

# 3 654
# 3 655
# 3 656
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От сутринта Модзилата ми крашва десетина пъти, всеки път става, когато съм активна във форума.

# 3 657
  • Испания
Здравейте!

Пуснах новата тема за ВБ:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=808609.15

Оказа се, че в анкетата, която съпътства тази тема, съм допуснала грешка. Опитвам се многократно да я коригирам, но след като натисна бутона "Запази", промените не се отразяват /а в предварителния преглед - да/. Бихте ли ми помогнали? Става въпос за възможните отговори /бих искала да останат следните/:

Опция 1:  Камелия Воче
Опция 2:  Атанас Месечков
Опция 3:  Иво Аръков
Опция 4:  Албена Вулева
Опция 5:  Влади Въргала

Извинете още веднъж.  Embarassed

# 3 658
.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 22:01 от Silvipl

# 3 659
  • Ямбол
Искаш помощ от модераторите и администраторите?
Това си заслужава номинация за най-нагъл потребител.

Общи условия

Активация на акаунт