ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 402 667
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 660
Искаш помощ от модераторите и администраторите?
Това си заслужава номинация за най-нагъл потребител.
Обърках темите, исках във въпроси всякакви да пиша.

# 3 661
точно за тази тема си .  имаш проблем с визията на форума - питаш  Laughing

# 3 662
точно за тази тема си .  имаш проблем с визията на форума - питаш  Laughing
Нямам проблем с визията на форума, а с всички сайтове.

# 3 663
Вече за N-ти път ми се появява това съобщение:  Sad

Цитат
Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите.

До къде се стигна за решаване на проблема? "Работи се" знам  Peace

# 3 664
  • Испания
Много благодаря, bubanka!   bouquet

# 3 665
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли да заковете тази тема в Кино и телевизия на мястото на предишното издание? Благодаря   bouquet

# 3 666
  • в сърцето на един мъж...
Може ли да заковете тази тема в Кино и телевизия на мястото на предишното издание? Благодаря   bouquet

И ако може да отключите предишната, за да копираме от там първи пост с линковете към предишните и да сложим линк към новата? Беше прекалено бързо заключена и момичето, което пуска самата тема, нямаше възможност да копира информацията от предната.

# 3 667
  • пловдив
Моля модератор да коригира началното ми имфо в първия пост, за да се добави и базара в София.

в тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=802332.0;topicrefid=20

новото имфо да е-

СОФИЯ
                13 и 14 декември - Ринг Мол София

БУРГАС            19,20, 21 декември - МОЛ Бургас Плаза

ПАЗАРДЖИК    18, 19, 20 декември, Фоайе на Младежки дом гр. Пазарджик
 Базарът  ще бъде съпроводен и с празничен концерт,
посветен на приемните деца от Община Пазарджик.
На 19.декември (началният час е уточнява).
Вход свободен, за всеки желаещ да го посети!!!

ПЛОВДИВ       19, 20, 21 декември   - МОЛ Пловдив

Благодаря   bouquet

# 3 668
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моля модератор да почисти тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785442.105;topicrefid=20 , от 8-ма страница до крайната в момента 14-та, от всички постове представляващи цитати и само емотиконни низове след тях без мнения. Особено от тези представляващи заяждане с останалите потребители макар и само с емотикони. Моля след това темата да бъде заключена. Следващата щях да я пускам аз, но очевидно такава няма да има.
Предварително благодаря!

# 3 669
Скрит текст:
Моля модератор да почисти тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=785442.105;topicrefid=20 , от 8-ма страница до крайната в момента 14-та, от всички постове представляващи цитати и само емотиконни низове след тях без мнения. Особено от тези представляващи заяждане с останалите потребители макар и само с емотикони. Моля след това темата да бъде заключена. Следващата щях да я пускам аз, но очевидно такава няма да има.
Предварително благодаря!
Joy Joy Joy
Някой те е изпреварил и търсиш реванш?

# 3 670
  • пловдив
Моля модератор отново да направи корекция в първият ми пост в тази тема, защото се уточни и час на благотворителния концерт

в тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=802332.0;;20

новото имфо да е-

СОФИЯ                 13 и 14 декември - Ринг Мол София

БУРГАС            19,20, 21 декември - МОЛ Бургас Плаза

ПАЗАРДЖИК    18, 19, 20 декември, Фоайе на Младежки дом гр. Пазарджик
 Базарът  ще бъде съпроводен и с празничен концерт,
посветен на приемните деца от Община Пазарджик.
На 19.декември - начало 18 часа
Вход свободен, за всеки желаещ да го посети!!!

ПЛОВДИВ       19, 20, 21 декември   - МОЛ Пловдив

Благодаря   bouquet

# 3 671
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Скрит текст:
Предварително благодаря!
Joy Joy Joy
Някой те е изпреварил и търсиш реванш?

Не ви разбирам!  newsm78
Помолих момичетата в темата да спрат. Не съм участвала в споровете им. Видях, че явно някои просто решиха, че ще съм поредната, с която да се заяждат, да ама не! Авторката на темата се чудеше дали изобщо да я продължава, което сме обсъждали с нея. Затова се обърнах тук, където му е мястото.
Ако за целта има друго място, ще помоля най-учтиво да ми го посочите, а не да ми отправяте такива неразбираеми подмятания.

# 3 672
Здравейте,

искам да ви помоля за помощ. До сега не съм правила нова тема, а в темата Дългото чакане след транфер, се заформи мнение и желание да си направим тема Забременели след инвитор. Според вас къде е най-удачно да направя темата - в проблемно забременяване, рискова бременност или бъдещи майки?

Благодаря!

# 3 673
Темата е подходяща както за "Бъдещи майки", така и за "Рискова бременност". Оставям на вас да изберете в кой от двата форума ще се чувствате по-удобно. Приятно писане!  Wink

# 3 674
Темата е подходяща както за "Бъдещи майки", така и за "Рискова бременност". Оставям на вас да изберете в кой от двата форума ще се чувствате по-удобно. Приятно писане!  Wink

Благодаря ви! Момичета предпочетоха Бъдещи майки и сме вече там!

Общи условия

Активация на акаунт