ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 356
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 855
При мен от чужбина всичко работи бързо и добре, но съм изчистила форума из основи с AdBlock, ако това наистина е от значение. newsm78
Не е. Peace Аз също съм с Адблок, но пак имам трудности със зареждането. Crossing Arms

# 3 856
Търся начален учител по математика за детето си, но в " Частни уроци" не мога да пусна нова тема, нито да отговоря на съществуващи такива обяви. Малко помощ, ако може.

# 3 857
При мен от чужбина всичко работи бързо и добре, но съм изчистила форума из основи с AdBlock, ако това наистина е от значение. newsm78
Не е. Peace Аз също съм с Адблок, но пак имам трудности със зареждането. Crossing Arms

И аз.
Отдавна имам адблок.

# 3 858
Здравейте,аз нямам проблем със зареждането на страници,но имам въпрос!!! Защо някои от публикациите ми изчезват безледно,ако вие ги махате,защо не уведомявате,поне каква е причината за тяхното премахване,за да мога да ги коригирам. Редно е когато триете нечие мнение, да се обосновете за причината. Благодаря Ви за вниманието.... Grinning

# 3 859
Те едва сколасват да трият, че и да се обесняват.  Mr. Green

# 3 860
Тази сутрин вече е нетърпимо положението!!! Close

# 3 861
Е, няма такова циклене.... И от служебния компютър, и от домашния - на различни интернет доставчици са.
Докато отвори тема ми пониква брада! Но пък рекламите отстрани първи се зареждат!

# 3 862
  • гр. София
При мен забавянето е от вчера - или зарежда само горната част и всичко останало е бяло, или зарежда и страничните ленти, но лентата със списъка на темите я няма, следва рефреш до откат, докато зареди. С кабел съм

И на мен ми зарежда празна страница надолу, където трябва да е темата, и доста време стои така преди да се появят постовете. От 2 дни забелязвам този проблем.

# 3 863
Защо ми отказва аватара като прекалено голям, като е 150/160?
http://prikachi.com/images.php?images/101/7786101K.jpg
Бихте ли ми сложили картинката за аватар!  Praynig  bouquet

# 3 864
  • Германия
Защото това не е директният линк към нея, a само към страницата, която я съдържа. Кликни на него и като ти се отвори страницата, кликни на картинката там с десен бутон на мишката -> Copy image location (или нещо подобно). След това постави адреса в профила си.

# 3 865
Благодаря!   bouquet

# 3 866
  • Варна
При мен забавянето е от вчера - или зарежда само горната част и всичко останало е бяло, или зарежда и страничните ленти, но лентата със списъка на темите я няма, следва рефреш до откат, докато зареди. С кабел съм

И на мен ми зарежда празна страница надолу, където трябва да е темата, и доста време стои така преди да се появят постовете. От 2 дни забелязвам този проблем.

И при мен е така от 2 дни! Whistling И без това влизам вече само за тема-две. Отказахте ме съвсем! Crossing Arms

# 3 867
  • в огледалото на живота
Дали ще получим някакъв отговор на въпросите за настоящите  проблеми в форума?
Продължава да ми зарежда бавно страниците......

# 3 868
Говорих с техническия отдел, по проблема се работи, но кога ще бъде решен - не зная. Всички се надяваме да е по-бързо.

# 3 869
  • Испания
Благодаря.   bouquet Най-сетне някакъв отговор.

Кошмарът продължава...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт