ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 562
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 050
  • сф
здравейте,

някой би ли ме светнал как да стигна до бившето "детски ясли и иградини"? има ли някъде обособено пространство за дискуътиране на род. кооперативи и ако да - къде?
благодаря предварително!

# 4 051
  • София
здравейте,

някой би ли ме светнал как да стигна до бившето "детски ясли и иградини"? има ли някъде обособено пространство за дискуътиране на род. кооперативи и ако да - къде?
благодаря предварително!

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=375

# 4 052
Здравейте ,не виждам как да си изтрия темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818754.0;topicrefid=19 ,че  един от потребителите я развали  и няма смисъл да стои и всички да четат излишни неща.Ще помоля да бъде изтрита.Благодаря!

# 4 053
Темата е периодична и не виждам причина да бъде изтрита или заключена.
Ако не желаете да се ангажирате с нея, оставете друг потребител да  оформи и публикува тема №61.
Аз ще направя корекции в първия пост, ако някой потребител ми изпрати на лс нужната информация.

# 4 054
Темата е периодична и не виждам причина да бъде изтрита или заключена.
Ако не желаете да се ангажирате с нея, оставете друг потребител да я оформи и публикува тема №61.

Нека някой друг да направи 60 ,щом не и  харесва на Zvanche аз как съм я направила ,за сега нищо полезно не се е публикувало за да бъде загубено ,само спорове.

# 4 055
Решението е Ваше, писах Ви лс.

# 4 056
Здравейте,
Kак мога да стигна до списъка с всички подфоруми, където преди се влизаше веднага след изписването на www.bg-mamma.com?

# 4 057
  • Испания
Здравейте,
Kак мога да стигна до списъка с всички подфоруми, където преди се влизаше веднага след изписването на www.bg-mamma.com?

Горе вляво пред логото на BG-MAMMA. Клик на деветте правоъгълничета. Излиза това:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=explore

# 4 058
Моля модераторите или фенките на спамъра, предстяващ се за 16 годишен тийн - Vortex–нещо си, да му обяснят как се цитира и коментират няколко мнения в един и същи пост, и да престане да пуска по три-четири-пет коментара един след друг  Peace
Първо, създава се подвеждащо впечатление, че се е развила дискусия с много мнения, а като влезеш - спамчо се вихри...
И второ, залегнало е в правилата.
За "детските" подфоруми става въпрос.

И още - напоследък забелязвам потребители, току-що открили форума  Laughing , които повдигат стари теми от преди 3-4 години. Вярно, че не е кой знае каква философия човек да погледне датите, но обикновено се  чете по инерция текста... Възможно ли е, по някакъв начин да се индикира за читателите, че това е "повдигната" стара тема? Ето един пример: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553635.0;all

# 4 059
Къде мога да видя знаците за видовете теми?

# 4 060
Не откривам в момента къде бяха систематизирани, за това по памет /извинявам се, ако пропускам нещо/:

- тема, в която потребителят не е писал
- тема, в която потребителят е писал - има човчица
- тема, която е избор на редактора
- заключена
- закована
- анкета
сините знаци са за теми с малко постове /до 15 стр, ако помня правилно/, "горещите" теми в червено, има и среден нюанс
+ различни варианти на цвета, символа и наличието на човчица
Ако нещо е неясно, питайте пак.

# 4 061
Не откривам в момента къде бяха систематизирани, за това по памет /извинявам се, ако пропускам нещо/:

- тема, в която потребителят не е писал
- тема, в която потребителят е писал - има човчица
- тема, която е избор на редактора
- заключена
- закована
- анкета
сините знаци са за теми с малко постове /до 15 стр, ако помня правилно/, "горещите" теми в червено, има и среден нюанс
+ различни варианти на цвета, символа и наличието на човчица
Ако нещо е неясно, питайте пак.

Много ти благодаря, bubankabouquet
Точно за това питах, но никъде не го виждам.

# 4 062
Здравейте! Не мога да си вляза в профила, казва ми, че няма такъв потребител.
Моят ник е tars.

# 4 063
Този профил, който ми се струва, че е Вашият, не е използван почти година. Дали правилно изписвате името и паролата?

# 4 064
Този профил, който ми се струва, че е Вашият, не е използван почти година. Дали правилно изписвате името и паролата?

да, не съм влизала от много време, възможно и една година да има.
Закрит ли е и мога ли отново да го ползвам?

Общи условия

Активация на акаунт