ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 785
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 065
Няма видима за мен причина, поради която да не можете да влезете в профила - просто трябва да въведете вярно името и паролата си.
Какво Ви изписва като причина за отказ?

# 4 066
Този профил, който ми се струва, че е Вашият, не е използван почти година. Дали правилно изписвате името и паролата?

да, не съм влизала от много време, възможно и една година да има.
Закрит ли е и мога ли отново да го ползвам?

Благодаря за съдействието.
Справих се като пуснах забравена парола, иначе ми даваше, че няма такъв потребител и няма регистриран такъв имейл адрес.

# 4 067
От вчера по някое време, при натискане на "ново", вместо на последното непрочетено мнение, отвежда на първия пост на страницата, на която се намира въпросното последно мнение.
Не знам дали ме разбирате, затова - пример.
В темата "Искам да кажа", първото мнение на 52 страница е #765. Имам съобщение за ново мнение - натискам, отваря ми мнение #765; за да стигна до #768 - трябва да скролна. Почитам, излизам от темата. След време - пак съобщение за "ново". Натискам - и съм пак на мнение #765, макар че те са вече #778...

Това непрекъснато скролване и прочитане на едно и също мнение (най-горното) по няколко пъти, е доста дразнещо. Може ли да вземете мерки? Благодаря предварително.

# 4 068
  • в морето до колене
Това е някакъв бъг, от който периодично се оплакваме, но явно все още си го има и случаите не спират. На различни хора, в различни теми и не много често - но явно се случва все още.  ooooh!

# 4 069
И при мен се появява. Друг път се прескача мнение.

# 4 070
Благодаря за сигнала!

# 4 071
Здравейте! Нова съм тук и бих искала да знам има ли вариант да си сменя потребителското име с друго свободно? Не съм си направила регистрация ползвам "вход чрез facebook"

# 4 072
Можете да смените екранното си име:
Профил - Потребителски настройки - Име

# 4 073
Благодаря за бързия отговор, но ако ставаше така нямаще да питам. Изписва ми, че паролата за сигурност е грешна. Аз пиша тази, която ми е на facebook-a.

# 4 074
Проверете дали вярно изписвате паролата си от фейсбук - крилица/латиница, главни/малки букви

# 4 075
От вчера по някое време, при натискане на "ново", вместо на последното непрочетено мнение, отвежда на първия пост на страницата, на която се намира въпросното последно мнение.
Не знам дали ме разбирате, затова - пример.
В темата "Искам да кажа", първото мнение на 52 страница е #765. Имам съобщение за ново мнение - натискам, отваря ми мнение #765; за да стигна до #768 - трябва да скролна. Почитам, излизам от темата. След време - пак съобщение за "ново". Натискам - и съм пак на мнение #765, макар че те са вече #778...

Това непрекъснато скролване и прочитане на едно и също мнение (най-горното) по няколко пъти, е доста дразнещо. Може ли да вземете мерки? Благодаря предварително.

бубанка, пак същия проблем дава,в същата тема  Peace Peace

# 4 076
Предупредила съм.  Wink

# 4 077
На какво се дължи постоянното "подскачане" на екрана?

# 4 078
Не, не бъркам паролата сигурна съм.

# 4 079
Искам да попитам за един потребител - nadetoxoxo, който, ако не се лъжа, е бил баннат, но не ми е ясна причината, освен поредни постове. Въпросите ми са това ли е причината да бъде ограничен достъпът й до форума, или има и други, както и кога ще бъде махнат бана, ако има такъв?! Момичето ми е близка, затова реших да попитам. Надявам се да ми отговорите!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт