ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 617
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 615
Ох, и при мен с известяването нещо се развалиха нещата. Гледам горните обяснения като теле в железница. Нищо не съм променяла от преди два дена, а известяването го няма.
Всъщност получих преди малко само по една тема, което е странно.

Кой е бутона "известяване" в заглаваната страница? Леле, много тъпо се чувствам, честно, да задавам такива въпроси, но не мога да се оправя.

# 616
Янтра, наистина има участия на потребители с под 50 отброени мнения, но поне засега не сме засекли мултиакаунти и тенденциозни пързалки от група потребители, както беше преди "затварянето" на форума. Все още е в тестов период. В случай, че отново тенденцията за фалшиви акаунти и теми се засили, веднага ще го "заключим" отново за новорегистрирани.

Fata, не разбрах какво "известяване" на заглавната страница търсите.
Настройките на известията се намират като кликнете върху името си горе вдясно и от падащия списък изберете Известия. Зарежда се тази страница http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;sa=notification

Темите, за които сте пожелали известяване пък може да видите като кликнете на линка Известия горе от лентата с менюто или като отворите заглавната страница и кликнете на таба Следени теми.

Вече на няколко пъти писах, че допреди два дни дори при указване от потребителя, че иска известия само за модерирането, то се изпращаха известия и за отговорите. Този проблем е отстранен и затова потребителите, които са с настройка да получават известия само за модерацията на собствените си теми, са престанали да получават известия за отговорите и новите теми, за които са пожелали абонамент.
Коригирахме и това, така че вече трябва да получавате известия без проблем.

# 617
"В момента не получаваш никакви известия.

За да получаваш известия от даден форум, кликни бутона "известяване" в заглавната страница на форума."
Ето за това питах. Това ми излиза отдоу на профила при известията. Сега отговорът на тази тема го получих, преди секунди. Да видим другите.
Извинявам се за балъшките въпроси, но пак ще досаждам, ако не получавам известията.  Embarassed

# 618
Може да активирате известия за теми и за форуми.
Под "заглавна страница на форума" се има предвид не заглавната страница на сайта, а вътре, в самия тематичен подфорум - напр. форум Правила, условия и указания, форум Клюкарник, форум Бъдещи майки, форум Хоби и т.н.

Ако имате абонамент (включени известия за теми), то ще получавате уведомления за нови отговори в тези теми.
Ако имате включени известия за форуми, то ще получавате известия за публикувани нови теми в тези форуми, към които сте проявили интерес.

В момента имате активирани известия само за теми, като сте указала да се включват автоматично известията за всяка тема, в която публикувате (обмислете дали се нуждаете от уведомление по имейл за всеки нов отговор в тема, в която сте писала - тук, на място в сайта може да виждате на куп всички теми, в които имате публикации и в които има нови отговори, ако кликнете на линка Отговори горе от лентата или ако отворите заглавната страница на сайта и изберете таба Нови отговори).

Ако пък желаете да включите известия за даден форум, отворете форума, който Ви интересува (напр. На път) и най-долу, под списъка с теми, ще видите бутона Известия.

# 619
Ох, какво да кажа, освен благодаря! Никога не съм се задълбавала във форума от техническа гледна точка, ще трябва да поогледам и това. И никога не съм се замисляла, че за гладкото протичане на всичките ни дискусии се грижат "хора". Сега го осъзнах и съм признателна.

ПС Известията потекоха като порой Simple Smile

# 620
  • в сърцето на един мъж...
Мамма, все още известията за темите спират когато си искат. При някои теми на влизане още, при други при публикуване на отговор.

# 621
Geia, няма повод и няма как да се изключват самостоятелно известията. Това са записи в базата данни и не могат самоволно да бъдат премахнати - само след подадена "команда" могат да бъдат изтрити.

Вариант да не получавате имейл с известие е да сте получили имейл известие и не сте отворили темата (известие се праща за първия непрочетен отговор според настройките Ви).

Да се изключат известията може:
- от бутона Известия в най-долната част на темата
- от чекбокса в допълнителните опции при отговор
- от линка в писмото с известие

# 622
Ами не знам как се получава, не съм пипала настройките, проверявам си ги редовно, тъй като разни теми, които следя, неизвестно как умират и не получавам за тях известия. Просто при отваряне на темата се изключва известяването. Ако не го проверя, просто спира да известява за темата. И да, знам, че е за известяване при първия непрочетен отговор, така ме устройва, защото ме праща директно там, до където съм стигнала. Само че проявява каприз и се изключва Simple Smile
П.С. В момента се изключи при публикуване на отговора.

# 623
Темата изчезва ли от списъка тук в сайта или говорим само за неполучаване на мейл?

Последните два дни (на 17 и 18-ти) се направи пълна проверка и профилактика на функциите за известия, като имаше прекъсвания в известяването по имейл (без да изчезват темите от списъка с известия тук). От вчера следобед известията работят безпроблемно.

# 624
Остава в списъка, ако се зачудя защо не получавам известия, проверявам в списъка си и търся по темите коя е прекъснала пращането на мейли. Има явно някакъв проблем с комуникацията между форума и абв Crossing Arms Интересното е, че по време на профилактиката нямам нито една спряла тема и не са се изключвали известията.

# 625
Щом остава в списъка, значи не са се изключили известията (ако са изключени - темата изчезва от списъка).
А щом темата е в списъка, то значи мейл се изпраща. Ако не е получен, ако е върнат, ако има грешка - се връща съобщение за грешка - нещо, което не виждам асоциирано с Вашия мейл.

Значи остават вариантите:
- да не е отворена темата/кликнато на линка за първия непрочетен отговор и системата да не праща повече известия
- някъде в абв мейлите да "потъват"

Нямам други обяснения.

# 626

- да не е отворена темата/кликнато на линка за първия непрочетен отговор и системата да не праща повече известия

Отварям темата, да прочета отговора и тогава изчезва известяването. На избирателен принцип си ги спира. Има теми, още с отварянето спира известяването, има теми след публикуване го спира. Не е винаги и не при всички теми го прави. Изобщо не праща мейли. Според мен цитираното е до някъде валидно в случая.

# 627
  • Оптимист по принуда
Здравейте,в мобилната версия не ми се зареждат целите страници.Случва се с почти всички теми,които отварям.
Пример:
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=753233.msg27503591;topicseen#new

# 628
Здравейте,
Нова съм в сайта и не съм много запозната за което се извинявам. Та въпроса ми е: Как мога да задам въпроси в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=104330.0 , когато натисна отговор ми се появява това съобщение (Темата е заключена. Нямате право да публикувате или редактирате мнения). Може ли някак си да се присъединя към тази тема? Благодаря Simple Smile

# 629
  • Sofia
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761213.0
Това е актуалната тема.

Общи условия

Активация на акаунт