ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 552
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 675
На първа страница на сайта - бутон ВСИЧКО - има ли някакъв смисъл за собствениците на форума? За потребителите - едва ли, защото няма как да откриеш тематично информацията, която те интересува, освен ако не скролваш до полуда.

помислих си, че би било по-ефективно, ако там се намираше структурата на форума (нещо подобно както първа страница на старата ни любима Мамма с всички форуми и подфоруми). Без да е необходим скрол, докато пръстта ни зацикли върху мишката, а един поглед да се обхващат всички форуми.

# 676
А можем ли да пуснем темата,с корекция и махане на това,което в разрез с правилата на форума:)

Не можем да забраним да се пуска тема по актуален проблем, но се опасявам, че тонът няма да е в рамките на допустимото и доста бързо би се наложило приключването и.

Бо_ - тематичното разделение е горе в менюто.
В табовете са показани теми - съответно активните (с най-нови публикации), темите със собствено участие, в които има нови отговори и следените теми (за които е активирано известяването). Във ВСИЧКО се показва комбинация от тези три таба с тежест върху собствените теми и тези, за които е пожелано известяване.
Статистиката сочи, че е достатъчно използван този списък.

# 677
ОК Мамма, но една и съща информация може да се извлече от няколко места на първа страница, а не може да се намери местенце за цялостната структура на форума. Не само аз апелирах към подобна възможност.

Отговори горе в лентата и Нови отговори в таба са една и съща информация.
Известия горе и Следени теми долу в таба също са една и съща информация.
Сега се оказва, че същата информация (Нови отговори и Следени теми), смесена с Активни теми я има още веднъж.
Това заема цели 2 ленти от монитора ми... а става въпрос само за 2 потока от информация.

както и да е... бях се отказала да питам и предлагам, ама защо пак го направих, не знам!

# 678
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Искам да попитам колко още се предполага да съществува отвратителната кряскаща реклама на заглавна страница? Всеки път като отворя Обновени теми, и имам ужасния късмет да мина с мишката отгоре и и да ме оглуши Sick. Вие подигравате ли се с нас или просто си мислите, че ще изтърпим абсолютно всичко???

# 679
За разлика от доста други сайтове, всички видео реклами, които се пускат тук, се пускат задължително с деактивиран звук.
Звукът се активира само при посочване на рекламата.

# 680
Звукът се активира като се мине с мишката по рекламата. Знаете ли колко усилия ми коства да маневрирам така, че да не го правя? Не кликам, просто като тръгна да отворя нещо и закача дори и най-малкото ъгълче, и този ужас ми гръмва в слушалките.
За други сайтове не знам, но аз в нито един, подчертавам нито един форум не съм виждала такава реклама. Като се замисля, в сайтове също, посещавам много и различни.

# 681
Същата реклама, както и други видео реклами (току-що засякох една на Oral-B) има и в другите български женски сайтове, с тази разлика, че там, ако не тръгва автоматично звукът, а се активира с посочване с мишката, той не спира, докато не бъде изключен чрез клик върху иконката за спиране на звука.

# 682
Да разбирам ли, че рекламата ще си стои на първа страница?

# 683
  • КиТ
Джой,Джой сложи си адблок,аз не виждам подобна реклама и не ми пуска звукове  Crazy Hug

# 684
Явно ще се наложи Tired

# 685
И аз се изплаших в началото от рекламата  Blush Laughing
Но вече знам, че има такава реклама, знам къде се намира и я избягвам.
Не ми е трудно да я заобикалям и не виждам нищо лошо в това да си я има.
Е ако се разгъваше, тогава щеше и на мен да ми пречи, но тя си стои кротичко встрани.  Simple Smile

# 686
На мен ми е там мишката по дифолт и от тази позиция тръгвам да кликам по страницата. Явно ще трябва да си сменям навиците, ако не искам да оглушея. И да наливам парички в касичката- нали така се трупат рекламните приходи, от неориентирани идиоти като мен.

# 687
При отваряне на нова тема, зададох иконката ми да бъде въпросителна и вътре в самата тема действително е такава, но в списъка с теми в подфорума си е със стандартната иконка пред заглавието. Ако може да се коригира.

# 688
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Днес следобед се появи този бъг

Появява се само вътре в тема. Някак си  "Отговори" "Известия" "Поща" профилното име и кредорът са изпаднали от лентата си и се стоварват върху лентата с падащите менюта. В резултат от там не могат да се отварят "Здраве и красота" "Свободно време" "Хороскопи" и "Още".

Ще съм благодарна, ако го оправите. Peace

# 689
Днес следобед се появи този бъг

Доколкото виждам това е старата визия.
По старата визия е преустановена работата и поддръжката и няма да се правят повече промени/поправки и т.н. Писах го няколко пъти. В момента е достъпна само временно до преработване на новата визия, така че да се доближи максимално до изразените изисквания.
А това разместване се е получило, защото сте променили екранното си име и е станало дългичко - то избутва.

При отваряне на нова тема, зададох иконката ми да бъде въпросителна и вътре в самата тема действително е такава, но в списъка с теми в подфорума си е със стандартната иконка пред заглавието.

И вътре в темите не се виждат емотиконите за теми (преди имаше два вида икони - за настроение и за вида на темата). В момента иконите на темите отразяват само техния вид - стандартна дискусионна, рекламна, интересна, закована, заключена, с анкета и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт