ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 554
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 660

Благодаря ви за бързия отговор  bowuu  Hug

# 661
Здравейте,от известно време не си виждам лентичките на подписа като публикувам мнение,нито виждам подписите на другите потребители.

# 662
Вижте си настройките.

# 663
Задавам този въпрос вече не помня колко пъти.Защо влизането в мамата  от чужбина продължава да е толкова бавно, понякога ми взема 10+ минути докато се отвори някоя тема и още толкова докато се отвори отговор.А да не говорим за това ако трябва редакция, накратко като нищо минават 30на минути докато излезе наяве поснат пост.И определено мога да заявя че "повредата не е в моя телевизор" защото в всички останали сайтове било то български или чужди ми се отварят на секундата.Извинявам се заедрия дразнещ и мен шрифт но може бе все пак ще забележите запитването ми

# 664
  • Германия
Не съм модератор, но и аз живея в чужбина - Германия. При мен няма абсолютно никакъв проблем с отварянето на сайта - съвсем бързо си е (като изключим моментите, в които всички имаха затруднения, разбира се).
Моля, не ме изяждай, но искам да питам: ти опитвала ли си да влезеш в сайта освен от твоя компютър и от някой друг? И нещо, което мисля, че ще е полезно за модераторите: за коя "чужбина" става дума, т.е. коя държава?

# 665
Илайза,  Simple Smile няма да те изям, закусих вече, а за обяд е малко раничко Mr. Green
Отговора ти видях чрез мейла в 10.47, а досега чаках  мамата да ме пусне за отговор. Вече писах преди дни, че съм се опитвала от 4 различни компютри, с различни  IP-та.  Аз обикновено ползвам Mozila Firefox  ,  но опитах и чрез Internet Explorer.Резултата е същия Cry.Пиша от Израел.

Сега отбелязвам часът (11.25) в който натискам публикувай, да видим кога ще благоволи newsm78 newsm78

# 666
Аз съм от чужбинските мрънкалници на тема бързина.
Но от известно време и при мен всичко е ок.

# 667
Caroline, опитахте ли да влезете директно в сайта, а не през електронната поща?
Виждам няколко съобщения за грешка: "Няма отговор от пощенския сървър".

# 668
Мрънкалница Naughty не бих казала че съм, но проблемите би трябвало да се разрешат за всички.Във форума съм от  5 години и никога не съм имала повод  "да мрънкам".  Бавното, мудно зареждане  е от последните 2-3 месеца и вече действа на нервите Sick

# 669
  • София
Само да кажа, че е голяма борба с това голямото Х-че от дясно, дето трябва да ме връща в началото - аз го гоня, падащото меню го покрива, голяма гоненица пада... не може ли да се премести малко по-надолу?

# 670
Мун, аз само чета чрез е-мейла по понятни причини, а иначе сутрин с отваряне на компа си отварям  "прозорец"във форума чрез който да влизам директно. Ho "refresh" и отговор са проблематични. Ето сега например чаках 4 минути за обновяване и още 8 минути само да ми се отвори "отговор"

# 671
Проблем с работоспособността на сървърите и със зареждането на сайта от България и чужбина - няма.
Явно се касае за някакъв локален проблем (или с Вашия компютър/връзка или с връзката от Израел към хостера). Caroline, ще Ви пиша на имейла, за да се опитаме да локализираме и конкретизираме какъв е проблемът.

# 672
  • София
Искам да попитам,защо не се публикува темата ми за ЦИганската престъпност,която публикувах,свързана с едно филмче вчера,дадено по БТВ

# 673
Искам да попитам,защо не се публикува темата ми за ЦИганската престъпност,която публикувах,свързана с едно филмче вчера,дадено по БТВ

Призиви от типа "да грабнем пушки срещу онези полухора-полумаймуни" са в разрез с правилата на форума.

# 674
  • София
А можем ли да пуснем темата,с корекция и махане на това,което в разрез с правилата на форума:)

Общи условия

Активация на акаунт