ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 017
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 780
Това, за което говорите, е индикатор за теми, в които сте участвали и в които има нови мнения след Вашите, които не сте прочели.
Може лесно да нулирате индикатора, като кликнете върху Отговори, после маркирате чекбокса горе вдясно над списъка с темите и кликнете върху линка "Маркирай като прочетено".

Що се касае до личните Ви публикации, всички Ваши публикации може да видите като влезнете в профила си и изберете линка Покажи публикации - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;sa=showPosts
Там са всичките Ви публикации, подредени по хронология (от най-новата към по-старите).

# 781
  • Ямбол
дали не е специално заради рекламния пост регистриран http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=459577;sa=showPosts

# 782
  • София
Mamma, привет!

Искам да те питам нещо (извън тукашната тематика), но не мога да ти пратя ЛС. Моля те, посъветвай как да се свържа? Благодаря!

# 783
  • срещу двата комина :)))
Може ли да помоля да сложите линка за новата тема за Барселона http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=769248.new#new в старата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=689087.750, защото е заключена и не може да се добави. Благодаря

# 784
А дали се работи върху проблема, че при ползване иконите за снимка/връзка/удебеляване на шрифт и т.н. курсора не застава в средата между двете скоби, много е дразнещо всеки път да се поправя.

# 785
  • Sofia
Mailto: mamma(at)bg-mamma.com

# 786
Що се касае до личните Ви публикации, всички Ваши публикации може да видите като влезнете в профила си и изберете линка Покажи публикации - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;sa=showPosts
Там са всичките Ви публикации, подредени по хронология (от най-новата към по-старите).

Днес се появиха последните активни публикации от тази година. Т.е. между 31.12.11 и тези от 2014 г все още липсват 2 г. -> на бутон "Всичко" и "Нови отговори". Не ме интересуват, само отбелязвам липсата им.

# 787
  • София
благодаря!   bouquet

# 788
А дали се работи върху проблема, че при ползване иконите за снимка/връзка/удебеляване на шрифт и т.н. курсора не застава в средата между двете скоби, много е дразнещо всеки път да се поправя.

Не бих нарекла това "проблем", тъй като никога курсурът не се е позиционирал между скобите.
Т.е. не е нещо, което да е възникнало сега като проблем.

По-лесният вариант за форматиране е първо да напишете текста, който искате да форматирате, след което да маркирате и да кликнете върху съответния бутон за формат - така таговете автоматично се появяват преди и след маркирания текст, т.е. ограждат го.
Ако искате да форматирате конкретна дума, може да се маркира бързо с двоен клик. Троен клик маркира цял параграф.

Днес се появиха последните активни публикации от тази година. Т.е. между 31.12.11 и тези от 2014 г все още липсват 2 г. -> на бутон "Всичко" и "Нови отговори". Не ме интересуват, само отбелязвам липсата им.

Извинявам се, но се опасявам, че не разбирам описания проблем.

В Нови отговори се появяват само теми, в които сте писали и в които има нови публикации след Вашите, които не сте прочели. Ако сте прочели темите, в които имате публикации и в тях няма нови мнения, то този списък може да е и напълно празен.
В Активни теми се показват темите от всички форуми, в които има нови публикации, като най-горе в списъка са темите с най-нови отговори.
Във  Всичко се показват както активни теми от всички форуми, така и теми, за които сте пожелали известия и теми, в които има нови отговори след Ваша публикация.

# 789
  • София
Ако искате да форматирате конкретна дума, може да се маркира бързо с двоен клик. Троен клик маркира цял параграф.

Мамма, двоен клик не работи при писане на отговор.
Също и троен  Peace

# 790

Не бих нарекла това "проблем", тъй като никога курсурът не се е позиционирал между скобите.
Т.е. не е нещо, което да е възникнало сега като проблем.

По-лесният вариант за форматиране е първо да напишете текста, който искате да форматирате, след което да маркирате и да кликнете върху съответния бутон за формат - така таговете автоматично се появяват преди и след маркирания текст, т.е. ограждат го.

От както ползвам форума винаги е било така [имг]курсора позициониран тук[/имг], а сега от известно време курсора е вътре във втората скоба. Направи ми впечатление най-вече, при слагане на снимка защото го правя бързо - чуквам иконата за снимка и веднага поставям линка и чак като публикувам виждам, че не се вижда снимка и се връщам да редактирам. Някой друг преди време също го беше споменал като появил се проблем и за това и аз се обадих.

Благодаря за съвета ще пробвам обратния вариант, да пиша и тогава да маркирам и ползвам бутона.

# 791
  • гр. София
Аз го бях споменала. Преди курсорът си заставаше точно в центъра, всеки път, а от доста време е във втората скоба и трябва да се премества.

# 792

Мамма, двоен клик не работи при писане на отговор.
Също и троен  Peace

Току-що тествах с браузери Mozilla, SeaMonkey, Chrome, Safari и Opera - при всички си работи и двоен, и троен клик за маркиране.

Въпросната функция за маркиране на текст не е форумна (от сайта).
Може да се влияе както от настройки на системата, браузера, така и от инсталирани добавки на браузера и др.

Аз го бях споменала. Преди курсорът си заставаше точно в центъра, всеки път, а от доста време е във втората скоба и трябва да се премества.

Извинявам се, моя грешка (имам предвид това, че никога не се е позиционирал между скобите).
Не съм обръщала внимание, защото винаги съм работила по гореописания начин - първо маркиране и тогава форматиране. Сега погледнах и тествах - с img, url и b - между двата тага ми поставя курсора.

На какъв браузер се случва това да не поставя курсура между двата тага?

# 793
  • гр. София
Аз съм с IE 11.
Нито курсурът се центрира, нито може да се маркира с двоен клик в полето за съобщение.

# 794
Аз съм с IE 11.
Нито курсурът се центрира, нито може да се маркира с двоен клик в полето за съобщение.

И аз съм с него, май проблема ще излезе, че е в нашия телевизор  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт