ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 748
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 840
Предполагам става въпрос за старата версия, защото непрекъснато съм във форума от сутринта и не е имало никакъв проблем с новата визия.

Както вече нееднократно писах - тя престава да се поддържа - и като код, и като "помощ" при ползването.
Няма да се отговаря и да се реагира на проблеми, свързани със старата визия.

Промените по кода не се съобразяват със старата версия. Това важи и за рекламите. Ако в новата визия е предвидено рекламата да е висока, но отстрани, а в старата е над/под темата, то ще разтегли полето.

# 841
  • в огледалото на живота
Mamma,благодаря за уточнението  Hug
Прехвърлих на новата версия,но отново има огромни полета преди и след постовете..този път с реклами обаче...
Предполагам ще се работи в посока да не се показват в този вид/визирам по горе/,а в определени места?

# 842
# 843
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пак ще питам за подписите Blush- не трябваше ли при по-висока резолюция да са в нормалнио размери, а не смалени? Понеже на служебния комп ми е много висока, но подписите са все така дребни.
Виждам и как на Девичка не се събират трите снимки, които в старата версия са на един ред- нали уж максималната ширина пак трябва да е 600 пиксела?

# 844
На резолюции над 1280 не би трябвало да ги смалява/пренася.
Ще накарам програмист да погледне, но така или иначе това не е финалния вариант на визията на тема. В обновения ще си има достатъчно място за подписите.

# 845
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще проверя утре каква точно е резолюцията и ще докладвам. Благодаря за отговора (знам, че е маловажно, но ми бодат очите тия мизерни подписи и разместванията в тях Blush)

# 846
Mamma, банера на Pampers вдясно 300x250 минава в режим sound on само при преминаване на мишката върху него. Стряскащо е, защото не го очакваш.

# 847
# 848
Нямаше ли някакъв срок, в който ако не е писано по някаква тема, да се архивира?
В последно време знайни и незнайни новорегистрирани потребители изравят теми, по които няма мнения от две, три и повече години  Thinking  Какъв е смисълът?

Много са примерите, но пиша специално за това... Малко е...хм... дразнещо.

# 849
Мога ли да ви помоля да изтриете темата ми, просто не открих към кого точно трябва да се обърна.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=769771.msg27666206#msg27666206

# 850
Здравейте,
Има ли проблем със спирането на известяванията?
Няколко пъти спирах известяването за темата по-долу и всеки път, като има нов отговор, ми се появява в отговори!  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763119.0

# 851
Здравейте,

Аз също имам проблем с подписа си в новата версия. Под мнение, картинката изглежда отрязана наполовина, но за сметка на това - с двойно увеличение. В старата изглежда нормално.

# 852
  • Оптимист по принуда
Две еднакви теми от тази потребителка в СО http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=460066

# 853
  • София
Здравейте!
Позната на моя позната си е блокирала профила по някакъв начин и не може да влезе да пише на Администратор дори. Не зная какъв е случая, дали сама е оплескала нещо или е с бан, затова ме помолиха да потърся @, на който тя да пише, за да се свърже с Админ, с цел разрешаване на проблема.
Благодаря предварително! 

# 854
Нищо не разбрах  Peace
Може ли линк към блокирания профил?
Дамата да изчисти кеша и да каже дали е сменяла имейл адреса в профила си.

Общи условия

Активация на акаунт