ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 374
  • 5 744
  •   2
Отговори
# 975
Сега видях, че е пусната поредната нова тема за Грил тиган. Направих си труда да изнамеря стара такава, която се оказа, че не е заключена и проверявайки дали може да се пише още в нея видях написано следното нещо отгоре в червено  newsm78 :

"Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви.
"

Защо да не е препоръчително писането в такива теми, които са си актуални към всяка дата и щом не е препоръчително защо не е направо заключена?
То винаги ще има въпроси за грил-тиганите, не е ли по-добре да са събрани на едно място, заедно с отговорите и съветите по въпроса?
Хем темата ще се качи по-нагоре и ще й се даде живот ...

# 976
B & C , AnMary, благодаря!  bouquet

# 977
  • София
Последните постове мултиакаунтинг и нерегламентирана реклама ли са?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=701183.0

# 978
  • На планетата Земя
Моля, ако е възможно в тази тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772986.0;topicrefid=1

като заглавна картинка да се сложи това

http://momentumbooks.com.au/wp-content/uploads/2013/06/363695635_82a83c458b_o.jpg

Аз направих новата тема, но забелязвам, че не ми дава да атачна картинка. Винаги ли в такива случаи се иска помощта на администратор или аз не правя нещо както трябва?

# 979
  • в огледалото на живота
Доколкото знам в новата визия има бутонче ''извести''.
Малко тъп въпрос,но къде да го открия... Blush

# 980
Защо да не е препоръчително писането в такива теми, които са си актуални към всяка дата и щом не е препоръчително защо не е направо заключена?

Това, че е препоръчаително да не се пише, не означава, че не може да се пише. По принцип най-удобно е старата и новата тема да се "залепят" и темата да стане една, ако старата е по-малко от 40 стр. например. Ако е повече, по-добре информирайте модератор да заключи старата и да сложи линк към нея в първи пост на новата. Много теми се възобновяват по този начин. Моля да ми изпратите линк на двете теми и ги събера.

# 981
Доколкото знам в новата визия има бутонче ''извести''.
Малко тъп въпрос,но къде да го открия... Blush

За форум или за тема?

Във форум - долу

В тема
горе

долу

и бутончето под FB в страничната лента

# 982

Това, че е препоръчаително да не се пише, не означава, че не може да се пише. По принцип най-удобно е старата и новата тема да се "залепят" и темата да стане една, ако старата е по-малко от 40 стр. например. Ако е повече, по-добре информирайте модератор да заключи старата и да сложи линк към нея в първи пост на новата. Много теми се възобновяват по този начин. Моля да ми изпратите линк на двете теми и ги събера.

Много полезна информация - щом могат да се събират теми, дано и тези да могат ...

Ето най-новата за Грил тиган?

и 2 по-стари пак на същата тематика:

Грил-тиган

Относно грил тиганите

# 983
  • Ямбол
....
Лиляна, за потребителите не е имало статистика. За брой теми/мнения по дни и по месеци беше.
Имаше и списък на потребителите, който бе скрит поради злоупотреба с възможността за достъп до много потребители от зложелатели.

Благодаря за отговора, но всъщност не ми отговорихте дали я има още тази статистика.
Аз оббаче си я намерих и то в собствените си мнения, явно съм я цитирала и друг път.
Не можах да разбера - не трябва ли вече да се гледа от масовия потребител или просто не е пусната като линк.

# 984
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378084.180

Цитат
Темата е архивирана и е достъпна само за четене.

На тази тема пише,че е архивирана и достъпна само за четене, но как тогава ми излезе в нови отговори и  с нов отговор, току-що написан?

# 985
Темата не е архивирана и аз написах пост в нея, който по-късно изтрих.

# 986
Аз не разбрах за кое от двете питате.

Преди имаше достъп до едни общи статистики, до потребителите. Сега като че ли не ги намирам.
Виждам само кой е онлайн и това е.
Има ли ги още статистиките или вече не можем да ги виждаме?

И тъй като питате за потребителите - за списъка с потребители съм отговорила вече защо е скрит.
За статистика за форума - брой посещения, теми и т.н. ползваме друг софтуер, доста по-подробен и тази статистика е махната като достъпен линк, а скоро ще бъде премахната и като функционалност въобще. За информация ако е нужна, ето.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378084.180

Цитат
Темата е архивирана и е достъпна само за четене.

На тази тема пише,че е архивирана и достъпна само за четене, но как тогава ми излезе в нови отговори и  с нов отговор, току-що написан?

Архивирана тема е слята с нова тема.
Сега ще премахна архивирането.

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 19:23 от Mamma

# 987
  • Ямбол
Аз не разбрах за кое от двете питате.

Преди имаше достъп до едни общи статистики, до потребителите. Сега като че ли не ги намирам.
Виждам само кой е онлайн и това е.
Има ли ги още статистиките или вече не можем да ги виждаме?

И тъй като питате за потребителите - за списъка с потребители съм отговорила вече защо е скрит.
За статистика за форума - брой посещения, теми и т.н. ползваме друг софтуер, доста по-подробен и тази статистика е махната. За информация ако е нужна, ето.
....
Попитах и за двете - изброявам ги и съм ги отделила със запетая: "до едни общи статистики, до потребителите".
За потребителите разбрах, за статистиките попитах допълнително. Там има топ 10 по различни неща - време, теми и т.н.
Както и да е, явно не сте разбрали точно въпроса ми.
Само за сведение, че Гугъл е услужлив и предлага и двата вида - и потребители, и статистически център.

# 988
Бутоните за редакция и изтриване на мнение така ли ще си останат символично, а не текстово като преди?

# 989
Много ми хареса как добавихте новото питане, от новата тема, към старата съществуваща тема - страшен фокус  Mr. Green
Браво   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт