ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 846
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 135
Някой ще ми каже ли как най-накрая да не ми се мярка темата,на която спрях следенето,но въпреки всичко тя се появява?Нещо май направихте,като променихте визията на сайта.Нещо объркахте.

# 136
Някой ще ми каже ли как най-накрая да не ми се мярка темата,на която спрях следенето,но въпреки всичко тя се появява?Нещо май направихте,като променихте визията на сайта.Нещо объркахте.

дори и да си спряла следенето, ако влезеш после пак в темата и се започва на ново следенето  Simple Smile

# 137
Това бе разяснено вече няколко пъти.
sisi72, системата няма персонално отношение към Вас. Функцията работи за всички потребители.
Не само аз, но и десетки потребители вече Ви писаха, че отказът от следене на тема работи.
Отношението Ви към новата визия го изразихте достатъчно пъти, не е нужно да го повтаряте непрекъснато.

# 138
  • AMS
Mamma,
Не отговорих веднага на поста  снощи, с цел да спазя максимата - сто пъти мери, един път режи. Още се чудя на прибързания Ви отговор и не аз, а Вие се вкарахте в разприте. Първо това не е филм, а е сериал. Вижда се, че не знаете, че няма две теми - едната за сериала и другата за актьора. Вижда се, че не ме разбирате, че аз харесвам актьора, поради участието му в сериала. Харесвам го в тази роля, а не като актьор изобщо. Който иска да му направи тема и да пише там, където аз лично няма да напиша и една буква. Но дискриминацията по отношение на този сериал не мога да приема. В сериала се разисква темата за насилието над жените. Става въпрос за изнасилване на едно младо момиче от четирима. Темата е изключително сериозна. Сериалът дори се базира на  действителен случай. Третира се въпросът каква е вината на изнасиленото момиче. Това не може да се сложи в раздела  "детска градина", но модерирането на темата го допусна. Допусна го по най-нехайния начин и се стигна до днес, да чета дали този артист е гей, или не е.
Разбирате ли, че там борбите не са за кукли и играчки? Там става въпрос за кауза, за борбата с насилието над жените, която една арогантна част от пишещите, хвърлиха в калта. Вие не реагирахте, защото прилагате формално правилата  и истинско модериране липсва. Наглостта на пускащата темата стигна до там, че на тема № 213 сама смени заглавието и така темата се превърна в тема само за актьора. Но и това ѝ се видя недостатъчно, та върхът беше при пускането на тема 230, със заглавие - името на актьора "в очакване на ... нови и стари проекти".  Тя сама най-авторитарно промени правилата. На въпрос - защо не се допита до съфорумките - отговори, че не дължи обяснение.
За това искам да кажа - Стига с тази гавра!!! Предлагам да се върне старото име на темата, в което фигурираше името на сериала, а темата за актьора да започне с номер 1.

# 139
Вие не усещате ли, че ставате досадни? Теми за насилието можете да си отворите, вместо да пишете романи в тази тема!

# 140
di...va и аз като другите не мога много да ви разбера и за това ще попитам. Не може ли вие другите, които не сте съгласни с това което се случва във въпросната тема да си направите нова за сериала да си я кръстите както искате и да си пишете там за него и каузата за насилието над жени? Мамма мисля предложи същото, на което вие реагирате че ви гонят от някъде сега заявявате, обаче че няма да пишете там, но явно ще стоите ....отказвам се явно изгубих нишката Tired.

Просто съчувствам на модераторите имат здрави нерви  Whistling

# 141
Спирам следенето,не влизам в нея и тя въпреки всичко се появявва.Преди не беше така.С тази нова визия всичко объркахте.Поне да не ни бяхте питали за мненията ни,така и така бяхте решили да я пуснете,а тя не струва.Съсипахте хубавия сайт.

# 142
sisi72, мнението Ви за визията го разбрахме.
Вие явно обаче не желаете да разберете, че функцията не е променяна и работи по един и същи начин като преди. И ако ви излиза в Отговори, то значи не сте спрели следенето и или сте влизали в нея отново.

# 143
Спирам следенето,не влизам в нея и тя въпреки всичко се появявва.Преди не беше така.С тази нова визия всичко объркахте.Поне да не ни бяхте питали за мненията ни,така и така бяхте решили да я пуснете,а тя не струва.Съсипахте хубавия сайт.

Би ли обяснила стъпка по стъпка как спираш следенето ?
Нещо не правиш както трябва . newsm78

# 144
  • София

Би ли обяснила стъпка по стъпка как спираш следенето ?
Нещо не правиш както трябва . newsm78
и къде се появява темата - във Всичко, в Нови отговори или в Следени?

# 145
Самодцитирам се:

Цитат
Защо като отворя тема, която следя през телефона ми, после спират да ми идват имейли при нов отговор? Трябва наново да натискам бутона "извести" и да включвам известията.
И вторият ми въпрос: преди от телефона си стоях постоянно логната и като отворя тема от имейла ми ме пращаше точно на първия нов отговор. А сега всеки път трябва да се логвам на ново... А като забравя  трябва сама да си търся новия оттговор, което е много досадно.

Моле ви, обърнете внимание на този проблем. Заради него не ми се иска да влизам през телефона си, защото после ми се спират имейлите при нов отговор.
Също да не трябва да се логвам през няколко часа, а да си стоя логната. Както си беше преди.  Praynig

# 146
-True Blue- ,
Предала съм на програмистите. Ще подсетя сега веднага още веднъж.

# 147
Супер, дано да го оправят  Peace

# 148
...
Както и да е, влизам за друго. Новата визия не ми харесва, много е шарена, и трудно намирам каквото ми трябва, губи се в цялата шарения. ...

адблок решава проблема.

# 149
sisi72, мнението Ви за визията го разбрахме.
Вие явно обаче не желаете да разберете, че функцията не е променяна и работи по един и същи начин като преди. И ако ви излиза в Отговори, то значи не сте спрели следенето и или сте влизали в нея отново.
Само,че преди като спирах следенето,тя въобще не се появяваше.А сега непрекъснато се появява.Започва да ми писва от този сайт,който беше хубав,но вие модераторите съсипахте.

Общи условия

Активация на акаунт