ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 558
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 690
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря Mamma, не ми мина през ума, че може проблемът да идва от дължината на името.
Ще ползвам старата версия до последно. Новата не ме интересува - не е мой тип.

# 691
Защо постоянно се вдигат някакви стари теми от 2012 - и в СО, и в РОСД, и в Клюкарника? Не се ли заключват?

# 692
  • Добрич
Струва ми се,че този потребител рекламира.

# 693
  • в огледалото на живота
Последните 6 поста на този потребител буквално рекламират и насочват с линк за покупка.... Tired
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=458484
Моля,обърнете внимание!

# 694
Благодаря за сигнала.

# 695
  • Добрич
Защо си мисля,че този,коментирания и блокиран преди малко потребител си направи нов профил  newsm78 
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=458643
Ако имате как да засичате...

# 696
  • в огледалото на живота
Защо си мисля,че този,коментирания и блокиран преди малко потребител си направи нов профил  newsm78  
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=458643
Ако имате как да засичате...
Освен че се е регнала с нов профил има и грубо отношение къмн потребителите и не само тя...Това не ли против правилата?
Много моля,намесете се и нека темата придобие спокоен и чист  вид.... Praynig

# 697
Сега ще взема по-крути мерки.

# 698
Искам само да попитам  каква е причината за да бъде изхвърляна доста често от темата когато се опитвам да публикувам отговор и се  появява ВХОД и трябва да вкарам кода от картинката.Това е от 2 дена

# 699
При логване (вход) маркирате ли чекбокса "запомни ме"?

Ако го маркирате и въпреки това Ви "изхвърля", то това означава, че поради някаква причина браузерът не приема бисквитки/cookies от bg-mamma или нещо ги трие.
Може настройките на браузера да са такива, че да не приема бисквитки, може някоя друга програма да блокира приемането на тази информация.

# 700
При логване (вход) маркирате ли чекбокса "запомни ме"?

Ако го маркирате и въпреки това Ви "изхвърля", то това означава, че поради някаква причина браузерът не приема бисквитки/cookies от bg-mamma или нещо ги трие.
Може настройките на браузера да са такива, че да не приема бисквитки, може някоя друга програма да блокира приемането на тази информация.

Благодаря Mamma,да маркирала съм чекбокса ,но въпреки това ме изхвърля и това е само от 2-3 дена ,преди го нямах този проблем . Ще опитам с друг браузер.

# 701
  • Ямбол
Моля в тази тема в 1-ви пост,под "адреса за млечна кухня'' да се добави тази информация

Скрит текст:
Записванията стават на горния адрес.
Десертите се правят със сухо мляко. Редуват се през ден кисел и нишесте. Един път в седмицата може и грис. В нишестето понякога има парчета банан или бисквити.
Супите са без застройка. Много за редки. Има грахова, доматена, зеленчукова, картофена, спаначна, зелен боб и "бяла" супа. Рядко дават леща или боб.
Основното е хубаво с много месо (даже прекалено много). Разнообразно е доста. Дават пилешко, пуешко и телешко. Рядко има риба и агнешко. Свинското е под формата на кайма.
Цената на купона е 1.80 (от 1-ви март)
Купони се продават един път седмично.
Всеки понеделник основното ястие е постно, а супата е с месо (пилешка или телешка).
Има първа, втора и трета група кухня.
Първа група е без месо. Супата и десерта са като на останалите групи. Основното е пасирано - пюре от чушка, домат, спанак, броколи, брюкселско зеле, ябълка и морков, картоф... сигурно има и други, но не ги помня. Не съм сигурна, но май слагат и сирене в тях. Трябва да се пита.
Втора и трета група се различават само по това, че на втора група основното е пасирано.
Използват се пластмасови кутии за еднократна употреба.
Във всеки квартал има пункт за раздаване на храната, само записването става в централната кухня.
За записването е нужна бележка от педиатъра, копие от акта за раждане и молба която се попълва на място.
Право на детска кухня имат децата навършили 10 месеца до 3 годишна възраст.

както и в темата , в списъка със сайтове,да се добави и този
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 00:50 от никид

# 702
  • На земята, която е всъщност звезда.
Може ли модератор да обърне внимание на тази тема. Ясно е, че в такива теми се сипят обиди и от двете страни, но все пак има някакви граници. Някак определения, че всички собственици и любители на кучета сме с ценностна система, близка до кучешката, скарани сме с хигиената и задължително обичаме да газим в лайна, в продължение на над 100 стр. идват мааааалко в повече:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753459.2130;topicrefid=3

# 703
  • Варна
Е то и аз използвах функцията "информирай модератор" още преди време, но резултат няма. Не че нещо, но скубането на косѝ точно там е доста емоционално.  Crazy

Поне да дойде някой шеф да предупреди.

# 704
  • На земята, която е всъщност звезда.
Е то и аз използвах функцията "информирай модератор" още преди време, но резултат няма. Не че нещо, но скубането на косѝ точно там е доста емоционално.  Crazy

Поне да дойде някой шеф да предупреди.

Точно затова пиша тук.

Общи условия

Активация на акаунт