ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 287
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 705
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вселена, все на вас ви идва в повече. Вие като обявявате противника за сборище изверги, убийци и малоумници, никой не идва тук да моли за ключ, нали? Аман от едностранна чувствителност и обидчивост, ще заключат поредната тема, в която се казваха истини, неудобни на живееещите в хуманитарните брошури.

Моята молба към модераторите е- не заключвайте темата за кучетата.

# 706
Мамма, предвижда ли се бутон нагоре вътре в темите, както е на страницата с нови отговори, ще бъде много полезен  Peace

# 707
# 708
Отново пускайки нова тема, не успях да кача изображение към нея, най-отгоре - може ли да помоля да ми кажете къде греша - пускам изображението, за което става дума в скрития текст, а темата е тази:

Скрит текст:

Благодаря предварително и отново  Rolling Eyes

# 709
С по-малък размер е.
При опит да го качите системата би трябвало да Ви е изписала, че размерът е по-малък и че картинката трябва да е с минимални размери 680х260 пиксела.

# 710
С по-малък размер е.
При опит да го качите системата би трябвало да Ви е изписала, че размерът е по-малък и че картинката трябва да е с минимални размери 680х260 пиксела.

Нищо никъде не ми се изписа  Tired Сега ще пробвам да я направя около посочените размери и ще пробвам пак (и ще знам занапред колко голяма трябва да е) - благодаря, ако не стане, пак съм тук  Mr. Green

# 711
Направих го точно 680х260 и пак не става и нищо пак не ми изписва:

http://prikachi.com/images/990/7107990r.jpg

# 712
Появи се, сигурно Вие сте я сложили - а защо винаги имат една такава сива сянка в долната част изображенията .... ?

# 713
Запазих изображението на компютъра си. Отворих темата за редакция, избрах изображението от компютъра си, запазих редактираната вече тема. Без никакъв проблем.

Моля, напишете стъпка по стъпка какво правите при опит да добавите изображение и какво се случва, за да се опитам да разбера какъв е проблемът.

Сивата подложка е винаги там под заглавието и бутоните, за да могат да са видими, независимо от цветовете и фоновете на изображението.

# 714
Запазих изображението на компютъра си. Отворих темата за редакция, избрах изображението от компютъра си, запазих редактираната вече тема. Без никакъв проблем.

...

Абсолтно същото - правя си колажа, запаметявам на компютъра jpg и оттам точно отварям темата, редактирам и натискам където ми пише най-отгоре "качете изображение" ... качвам и нищо - запаметявам и няма изображение, няма нищо  Tired

# 715
Като изберете изображение, то зарежда ли се в прозорчето?
Изчаквате ли да се покаже така?

След като се зареди в прозорчето над текста, натискате бутона най-долу (под полето за текст) Публикувай/Запази, нали?

# 716
Не съм го изчаквала и не се е зареждало така в предварителния изглед, защото то по никакъв начин не дава признаци да трябва да се зарежда (например да се върти някакво кръгче ала "upload"), предположих, че се зарежда докато се обновява темата като дам "запази" - другият път ще изчакам ...
Благодаря за обясненията, поне ще знам размера вече и че трябва да изчакам ...   bouquet

# 717
Не е в предварителния преглед.
След като изберете файла на изображението, картинката се зарежда на място в полето над текста.

# 718
Да де, не се изразих точно ... разбрах и реших да пробвам да редактирам, да изтрия снимката и да я кача отново и направих всичко и пак не се зареди нищо ... и реших да не пипам повече ... съответно не запазих промените  Mr. Green

# 719
  • София
За първи път ми се случва да заключвам тема, та ще пиша тук.
Моля, да заключите моята тема За кучетата и хората. Темата се изчерпа, останаха само обидите.

Благодаря, и се извинявам, ако не е тук мястото на молбата ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт