ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 275
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
ОК
Заключвам поредната такава.

# 721
  • Варна
Извинявай, Таис, като почти страничен наблюдател до скоро, но обидите(много често твои), тъкмо престанаха. Какъв е твоя аршин, не разбирам. Или е задължително да се говори за лайна. Simple Smile
Не че не съм съгласна с ключа! Grinning

Темата е важна, но ще има друга скоро.

И един въпрос-ако преценим, че има проблем в раздел"клюкарник", тук на място ли трябва да сигнализираме, или може и с "информирай модератор". Ако ми отговорите, предварително благодаря!

# 722
реших да пробвам да редактирам, да изтрия снимката и да я кача отново и направих всичко и пак не се зареди нищо ... и реших да не пипам повече

С какъв браузер и коя е версията му?

# 723
  • София
Стейси, за мен ти не си страничен наблюдател. И щом виждаш, че обидите са основно мои, нямам думи. Бях наричана - и много други потребителки -  как ли не в тази тема, но това явно не се отразява. Както и да е, нямам намерение да прехвърлям тук безумните спорове.

Направете си тема където да се славославяте, не ми пречите. Аз тържествено обещавам, че няма да припаря там. За другите като трещи, герри, джералдин и прочие, не отговарям.

Татти, благодаря   bouquet

# 724
  • Варна
Таис, нямам предвид само теб! Peace Може би и аз. И други. Но ти също имаше голямо участие в обидите. Ако щеш вярвай! Grinning
Чакам те в коткарската. Twisted Evil Grinning

пп. освен въпросът ми от предния постинг, имам още един. Grinning
Админи и модератори виждат ли скритите на балкона?

# 725
Да.

# 726
  • Варна
Да.
Благодаря, Мун! Hug Значи като задам въпрос някъде и ме виждате колко съм нетърпелива да получа отговор! Laughing Все проверявам.

# 727
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Форумът зарежда изключително бавно. Понякога страницата се зарежда до половина и чакам по 5 минути да видя всички мнения. Със старата версия съм. Означава ли това, че тя вече малко по малко отива в небитието?

# 728
Форумът зарежда изключително бавно. Понякога страницата се зарежда до половина и чакам по 5 минути да видя всички мнения. Със старата версия съм. Означава ли това, че тя вече малко по малко отива в небитието?
Означава.. по-горе писаха, че ще стои временно.. докато се изглади новата. И ще ни пратят пак в кереча  Tired

# 729
  • София
Стейси, разбира се, че всички обиждахме. И аз, и Елл, и който се сетиш.
Като бивш кучкар сега се дразня също толкова на събратята кучкари както едно време.
Простотиите са същите, оправданията са същите..та така.

В коткарската влизам с удоволствие, там е уютно и спокойно, аз нали ви чета чат-пат.
Писах при вас за хапането, получих ценни съвети  Simple Smile Даже щях да вляза да се похваля, че имаме напредък и малчо вече е по-кротък  Simple Smile

# 730
Форумът зарежда изключително бавно. Понякога страницата се зарежда до половина и чакам по 5 минути да видя всички мнения. Със старата версия съм.

Няма повод за подобно поведение.
В момента сървърите работят нормално, няма натоварване или забавяне.
Няма значение дали е старата или новата версия.

# 731
  • в сърцето на един мъж...
Да не би да има проблем пак с чужбинския трафик? При мен също зарежда изключително бавно.

# 732
  • Варна
ОК
Заключвам поредната такава.

При мен няма ключ! Т.е. тя сигурно е заключена, но катинарчето в иконката къде е?

Иконката преди секунда беше синя звезда-няма намек от ключ.

# 733
Да не би да има проблем пак с чужбинския трафик? При мен също зарежда изключително бавно.

Предала съм на админите, проверяват.
Със сигурност от България проблем няма. В момента проверяват свързаността от Европейските страни към нашите сървъри.

Иконката преди секунда беше синя звезда-няма намек от ключ.

Защото темата е била "избор на редактора" и изведена на заглавна страница.
Вече е само с катинарче.

# 734
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт