ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 137
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 750
  • в морето до колене
Разбира се, няма проблем. Приятна вечер!

Благодаря, Мамма!   bouquet

# 751
 бонбонбон, засега няма техническа възможност за ограничаване на писането само за конкретна тема или конкретен форум.

# 752
А какво ограничение може да се наложи? Пиша в Клюкарника и почти няма тема от тези, в които аз пиша, в която да няма заяждания с едносрични думи. Темите, в които не се заяждат, просто са ги изпуснали от поглед явно или не ги интересуват, защото не са писали въобще в тях. Ами грозно ми е подобно поведение.

# 753
  • Ямбол
Я, бонбонбонка, много праведна станала.
И аз пиша прдимно в Клюкарника, не забелязвам такива извънредни ситуации.
А иначе помня не отдавна какъв огън сипеше същата, която сега се оплаква.
Хъм, тъкмо да видиш как се чувстват другите.

# 754
Темата тук не е за разясняване на лични отношения и дискусии и моля да се въздържате от такива.
Явно е нужно да напомня и че останалите дискусионни теми в тематичните форуми не са място за лични препирни, заяждане, провокации и противоборства.

Що се касае до мерките - при сигнал се преглежда темата. Понякога е невъзможна директната модерация поради развитието на темата. Понякога модераторските действия не са забележими и има реакция, но не публична. Има случаи на "ходене по ръба на правилата", на които може да не се реагира на момента със санкции, но се отбелязват и се натрупват.

# 755
# 756
  • в огледалото на живота
Още един саморекламиращ потребител:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=195106

# 757
  • софия
Къде ми изчезна списъкът със следени теми?

Не съм влизала да чета почивните дни, а днес няма нищо. Сега започнах пак да търся темите, за които съм се абонирала, но не е работа!

Ползвам старата визия, ако това има значение и нямам намерение да ползвам новата.

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 15:53 от zvanche

# 758
  • София
Здравейте, три пъти вече помолих модератор да се намеси и да направи забележка на потребител plamenkh в темата за Украйна, но за съжаление, не виждам промяна.
Въпросният потребител изказва ксенофобски мнения за определен народ. Плюс това непрекъснато обижда потребители, които по една случайност не мислим като него - наричани сме наркомани, глупачки, совки, и комсомолки. Помолихме го да се придържа към добрия тон, но ефектът е нулев.

Надявам се, че най-накрая ще се вземат някакви мерки и ще се спре с обидите.
Благодаря   bouquet

# 759
Моля, бихте ли  обяснили, защо изтрихте отговора ми към пост № 154, в темата за Е.Акюрек.
Коментирахме едно културно събитие, свързано с него и аз казах, че благодарение на една дама, получаваме ценна информация свързана с дейността на актьора. Благодаря!

# 760
  • Sofia
Моля, бихте ли престанали с непрестанните заяждания, иронизиране и пр. явни и завоалирани провокации в темата?

# 761
  • София
Благодаря за намесата на модераторите   bouquet

# 762
# 763
В полето за известия постоянно се показва едно ново съобщение от следена тема, но когато го цъкна, такава тема всъщност няма. Явно нещо се е бъгнало, от около седмица е така, моля да го оправите.

# 764
В полето за известия постоянно се показва едно ново съобщение от следена тема, но когато го цъкна, такава тема всъщност няма. Явно нещо се е бъгнало, от около седмица е така, моля да го оправите.

Доколкото помня това се появява така, защото някой в темата е променил мнението си, въпросът е че не е упомената коя е темата и трябва да гадаеш Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт