ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 402 821
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 215
Благодаря, че сте реагирали за 2-те еднакви теми   bouquet - и в този ред на мисли, дали има какво да се направи и с тези за Била стикерите?

Ето ги - (4 едни и същи и 2 за Русе и Варна  ooooh! ooooh! ooooh!) - поне еднаквите да се съберат в една тема, това не натоварва ли по някакъв начин системата? И ако може едно уточнение къде е по-правилно да се пускат в "На пазар" или в "Хоби"?

Предлагам всяка нова тема, преди да бъде пусната, да минава за одобрение през администраторите/модераторите (така новите и заблудени, ще могат да бъдат насочвани/навигирани и упътвани най-правилно), абсолютно безконтролно всеки прочел, не прочел, разбрал, не разбрал - пуска тема за каквото му е на сърцето ... :

# 1 216
Има резон да има отделни теми за отделните градове, както и за отделните албуми.
Скоро ще има и отделен подфорум за колекционери (имаме доста колекционерски теми), така че ще са на едно място.

Предварителната модерация на новите теми считам за съвсем абсурдно. Първо темите не са малко, второ всеки иска темата да му се публикува веднага, трето - нееднократно тук са публикувани наистина важни или спешни теми и вероятността да трябва да изчакват някой да погледне преди да бъде публикувана, е просто изключена.
Доста често потребители упътват хората, които не са ориентирани или докладват темите, модераторите - също.
Скоро ще има и човек, който да преглежда всички нови теми, но това няма да е в реално време 24/7, но при нужда ще заключва, премества или премахва нови теми, които повтарят стари или не са на правилното място.

# 1 217
За различните градове, да, но иначе е доста объркано за останалите теми ... все пак щом се предвижда колекционерски подфорум - супер  Peace

А за новите теми - ако наистина ще има човек, който да отговаря за тях, добре, но иначе абсурдното ... според мен си остава все още разумна идея  Peace
В 99% от случаите темите "спешно", не са на живот и смърт - това може да бъде постигнато и с някакъв бутон-тема на много видно място "за спешни въпроси и проблеми" (спешно-важно-помощ), на главната страница ... това са просто идеи, вие си знаете най-добре, а ние само виждаме хаоса, който настава с всяка нова тема, чийто живот е точно 3 коментара ...

# 1 218
Aз чак хаос не виждам. Е, случва се да се пусне не на място тема или вместо да се пише във вече съществуваща тема, да се пусне нова, но определено предпочитам да е така, отколкото да пускам тема и да чакам някой да я одобри  Crazy

# 1 219
  • София
това са просто идеи, вие си знаете най-добре, а ние само виждаме хаоса, който настава с всяка нова тема, чийто живот е точно 3 коментара ...
Имайки регистрация почти 10г в този форум и позлвайки го ежедневно, хаос не съм видяла. На много теми в тези 3 коментара се намира отговорът на зададения въпрос, което е и целта на темата. Не е необходимо една тема да навърти 120стр, за да полезна на автора. Ежедневно модераторите местят и подреждат темите, които не са заъответния подфорум, а когато се случва да пропуснат, има някой потребител, който им подсказва. Това с одобрението на темите е наистина абсурдно и да, често се е било на живот и смърт. Само потърси назад да видиш кръводарителските кампании за колко време се събира необходима кръв за животоспасяваща операция.
Ентусиазмът е похвално нещо, но в съответните граници Peace

# 1 220
  • София
Божана Юлиан прави реклама  Peace

# 1 221
Мисля, че нарушихме едно от главните правила в тази тема:

"...
Темата е за въпроси към модератори и администратори и моля потребители да не отговарят на въпроси на други потребители, особено в случай, че не са запознати детайлно с проблема/въпроса и не са 100% убедени в правотата на твърденията си."

Затова предлагам след отговора на Mamma да бъде почистено (освен сигнала от Дзвер), няма нужда от излишен пълнеж и мнения на хора (вкл. мен, разбира се), които не се занимават с техническата част на страницата  Peace и такива, които не са запознати детайлно с въпроса.

Извинявам се за повечкото обяснения   bouquet

# 1 222
# 1 223
# 1 224
  • На планетата Земя
Може ли да помоля в тази тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779066.90

като заглавна картинка да се сложи ето това:

http://3.bp.blogspot.com/_39UrvlH79GM/S1YwuKTOe2I/AAAAAAAAAP8/lF … Book+Fiesta+1.jpg

Благодаря!

# 1 225
  • София
Тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778342.0 е проучване - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778342.msg28074845#msg28074845 В самата тема никъде не предупреждават за това.

ПП Рядко съм попадала на толкова нагла история.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 17:24 от milenaka

# 1 226
  • Оптимист по принуда
 Confused Е, това е супер нескопосано,честно.

# 1 227
За жалост хванато твърде късно. Правилата за провеждане на проучвания са нарушени.
Изключително грубо използване на аудиторията. Писах и на авторката. Премахнах темата, макар че вече са си използвали каквото им е било нужно. Много некоректно!

Поне са спазили изискването в правилата при цитиране и използване на информация от тук, то да е придружена с линк.

# 1 228
От абсолютно чисто любопитство, кой беше авторът на темата. И аз писах в нея, но не помня. Извинете ако въпросът ми е некоректен.

# 1 229
Как мога да махна тези рекламни блокове?
Те не са ваши, но много ме дразнят в началото и средата на всяка тема.

Общи условия

Активация на акаунт